Ανάλυση και τμηματοποίηση κατασκευαστή αγοράς βαλβίδων ασφαλείας από το 2020-2027

Η παγκόσμια αγορά βαλβίδων ασφαλείαςΤο μέγεθος αναμένεται να φθάσει τα 3,85 δισ. USD έως το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 5,56 δισ. USD έως το 2027, με 5,4% CAGR μεταξύ 2020 και 2027. Η παγκόσμια αγορά βαλβίδων ασφαλείας έχει αυξηθεί σταθερά με την πάροδο των ετών, λόγω του μεγάλου εύρους εφαρμογών αρκετές βιομηχανίες. Οι βαλβίδες ασφαλείας λειτουργούν κυρίως ως ασφαλείς αστοχίες. Ένα σημαντικό παράδειγμα της βαλβίδας ασφαλείας είναι η βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης η οποία βασικά χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της πίεσης μέσα σε ένα σύστημα κατά τη στιγμή της διεργασίας ή της βλάβης του εξοπλισμού. Οι βαλβίδες ασφαλείας λειτουργούν κυρίως σε προκαθορισμένη πίεση για την προστασία του εξοπλισμού από μη ασφαλή πίεση. Επιπλέον, τέτοιες βαλβίδες απελευθερώνουν την ουσία αυτόματα από ένα δοχείο πίεσης και λέβητα όταν η θερμοκρασία ή η πίεση υπερβαίνει τα προκαθορισμένα όρια. Τέτοια USP οδηγούν κυρίως την παγκόσμια αγορά βαλβίδων ασφαλείας.

Από την οπτική γωνία των τύπων υλικών, η παγκόσμια αγορά βαλβίδων ασφαλείας χωρίζεται σε χυτοσίδηρο, ανοξείδωτο ατσάλι και κράμα κρυογόνο. Μεταξύ αυτών των υλικών, η ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας αντιπροσωπεύει το μέγιστο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά βαλβίδων ασφαλείας και αναμένεται να ενισχύσει την παγκόσμια αγορά βαλβίδων ασφαλείας κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη ζήτηση για αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας βαλβίδα ασφαλείας για τον μετριασμό της απειλής μόλυνσης σε διάφορες κρίσιμες διαδικασίες, όπως ο χειρισμός ατμού και νερού, οι χημικές βιομηχανίες, καθώς και σε τρόφιμα και ποτά. Τέτοια πλεονεκτήματα τροφοδοτούν την ανάπτυξη στην παγκόσμια αγορά βαλβίδων ασφαλείας.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100518/

Η παγκόσμια αγορά βαλβίδων απομόνωσης και ασφάλειας αναμένεται να αναπτυχθεί με σημαντικό ρυθμό κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς είναι η τεράστια άνοδος στον τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου, ιδίως σε χώρες της Ασίας-Ειρηνικού, όπως η Ινδία και η Κίνα. Επίσης, η βιομηχανία παρατηρεί αυξανόμενο αριθμό συγχωνεύσεων και εξαγορών που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά την ανάπτυξη του κλάδου κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ωστόσο, το χαμηλό περιθώριο κέρδους για τις εταιρείες θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση για την ανάπτυξη του κλάδου κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Η αυξανόμενη τάση για τη χρήση εξατομικευμένων βαλβίδων απομόνωσης και ασφάλειας στην αγορά λόγω της έλλειψης διαφοροποίησης των προϊόντων έχει οδηγήσει σε αυξανόμενο ανταγωνισμό μεταξύ των πωλητών. Έτσι, τοπικοί και διεθνείς προμηθευτές προσπαθούν να διαφοροποιήσουν κάθε προϊόν μέσω προσαρμοσμένων βαλβίδων που προσφέρονται σε λογικές τιμές στους πελάτες. Αυτή η τάση θα επηρεάσει σημαντικά την ανάπτυξη του κλάδου τα επόμενα επτά χρόνια.

Το νερό τροφοδοσίας και οι κύριες βαλβίδες απομόνωσης ατμού αποτελούν σημαντικό μέρος των πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας και η ζήτηση για αυτούς αναμένεται να αυξηθεί κατά την περίοδο πρόβλεψης. Υπάρχουν δύο βασικά είδη βαλβίδων που χρησιμοποιούνται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, δηλαδή βαλβίδες απομόνωσης και βαλβίδες ασφαλείας.

Η βαλβίδα απελευθέρωσης ασφαλείας λειτουργεί συνήθως σε κλειστή θέση για να την προστατεύει από την έκρηξη και την υπερβολική πίεση. Οι βαλβίδες απομόνωσης είναι το αντίθετο των βαλβίδων απελευθέρωσης ασφαλείας και συνήθως λειτουργούν σε 100% ανοιχτό και δεν έχουν κανένα σκοπό ελέγχου. Ανοίγουν για να αφήσουν το τροφοδοτικό νερό ή τον ατμό να περάσει και η απώλεια πίεσης είναι πολύ χαμηλή. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως ρήξη σωλήνα θέρμανσης σε γεννήτρια ατμού, αυτή η βαλβίδα πρέπει να είναι κλειστή.

Οι βασικοί παράγοντες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά βαλβίδων ασφαλείας είναι οι Emerson Electric Co (US), Schlumberger Limited (US), General Electric (US), Curtiss-Wright Corporation (US), ALFA LAVAL (Σουηδία), IMI plc (UK), LESER GmbH & Co. KG (Γερμανία), The Weir Group PLC (Σκωτία), Forbes Marshall (Ινδία), Danfoss (Δανία), Bosch Rexroth AG (Γερμανία) και Spirax Sarco Limited (Ηνωμένο Βασίλειο).

Η αύξηση της βιομηχανικής ανάπτυξης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής σε συνδυασμό με την αύξηση των προμηθευτών πρώτων υλών σε προμηθευτές ραφιναρισμένων προϊόντων αναμένεται επίσης να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της περιφερειακής αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για βαλβίδες απομόνωσης και ασφάλειας σε εφαρμογές λυμάτων και νερού, καθώς και η βιομηχανία πετροχημικών στην περιοχή θα οδηγήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας τα επόμενα επτά χρόνια. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση από εξορυκτικές, χημικές και δημοτικές βιομηχανίες αναμένεται να τροφοδοτήσει τη ζήτηση προϊόντων στην Ασία-Ειρηνικό κατά την περίοδο των προβλέψεων. Η Ευρώπη και η Ασία του Ειρηνικού αναμένεται να παρουσιάσουν υγιές νερό τροφοδοσίας και οι πυρηνικές βαλβίδες απομόνωσης ατμού απαιτούν κατά την περίοδο της πρόβλεψης.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100518/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *