Ανάλυση και πρόβλεψη της βιομηχανίας αγοράς της θεραπείας πόνου 2021-2028: Κατά πηγές, τελικούς χρήστες και περιοχή

Ανάλυση και πρόβλεψη της βιομηχανίας αγοράς της θεραπείας πόνου 2021-2028: Κατά πηγές, τελικούς χρήστες και περιοχή

Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται, αντιμετωπίζει έντονες επιδημίες χρόνιου πόνου, εξ ου και η ανάγκη αντιμετώπισης του χρόνιου πόνου ως δηλωθέντος δημόσιας υγείας από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες της δημόσιας υγείας. Επί του παρόντος, περίπου το 20% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από χρόνιο πόνο. Διάφοροι παράγοντες, όπως ο αυξανόμενος αριθμός χειρουργικών επεμβάσεων, η αλλαγή του τρόπου ζωής, η αύξηση του επιπολασμού των χρόνιων ασθενειών και ο αυξανόμενος γηριατρικός πληθυσμός συνεχίζουν να προσθέτουν περίπου το 10% των νέων ασθενών στους προαναφερθέντες αριθμούς, κάθε διαδοχικό έτος. Η διαχείριση του πόνου, επίσης γνωστή ως δοκιμή αλγίας, είναι ένας κλάδος φαρμακευτικών μελετών που χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για τη διευκόλυνση και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής. Ο πόνος είναι αποτέλεσμα βλάβης ιστού ή τραύματος και η ένταση του πόνου ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Ο πόνος μπορεί να διαιρεθεί ανάλογα με τη διάρκεια και την έναρξη του και να σχετίζεται με το μέρος του σώματος που επηρεάζεται. Το πρώτο βήμα για τη θεραπεία του πόνου ονομάζεται αναλγητική ή φαρμακευτική θεραπεία. Διάφορες άλλες διαδικασίες διαχείρισης πόνου περιλαμβάνουν συσκευές διαχείρισης πόνου, φυσική θεραπεία και χειροπρακτική θεραπεία. Ο πόνος γενικά ορίζεται ως ένας τύπος δυσάρεστης σωματικής αίσθησης που προκαλείται συνήθως από τραυματισμό ή ασθένεια. Ο τομέας της διαχείρισης του πόνου κατηγοριοποιείται γενικά σε ιατρική και φυσική θεραπεία. Εμφανίζονται πολλές θεραπείες για τον καρκίνο, Ο πόνος και το τραύμα έχουν τροφοδοτήσει την παγκόσμια ζήτηση για αποτελεσματικές υπηρεσίες διαχείρισης πόνου. Η αυξανόμενη εστίαση των παρόχων υπηρεσιών διαχείρισης πόνου στο μάρκετινγκ φαρμάκων διαχείρισης πόνου με ελάχιστες παρενέργειες παγκόσμια αγορά θεραπείας πόνου .Η αυξημένη εστίαση στη θεραπεία παρηγορητικής περίθαλψης, η αποζημίωση για τη θεραπεία του πόνου, οι υποστηρικτικοί κανονισμοί και το αυξανόμενο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης που σχετίζεται με την αυξανόμενη επικράτηση των καρκινοπαθών είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θεραπείας πόνου. Επιπλέον, ο υψηλός επιπολασμός του χρόνιου πόνου, οι αποτελεσματικές και αποδοτικές επιλογές θεραπείας μαζί με ένα ευνοϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο αποτελούν μερικούς από τους κύριους παράγοντες για την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θεραπείας πόνου. Επιπλέον, Ο διαρκής στόχος των κατασκευαστών ιατρικών συσκευών να παρέχουν οικονομικά αποδοτικά προϊόντα και η αύξηση του αριθμού των περιστατικών τραύματος καθώς και των τυχαίων τραυματισμών τροφοδοτούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θεραπείας πόνου. Ωστόσο, περιορισμένη διαθεσιμότητα,

Λήψη δείγματος PDF αντιγραφής:  https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100094/

Η παγκόσμια αγορά θεραπειών πόνου μπορεί να κατατμηθεί με βάση τις συσκευές, την κατάσταση της ασθένειας, την κατηγορία φαρμάκων, τη βιομηχανία τελικής χρήσης και τη γεωγραφία. Με βάση τις συσκευές, η παγκόσμια αγορά θεραπείας διαχείρισης πόνου μπορεί να κατατμηθεί σε αναλγητικές αντλίες έγχυσης, διεγέρτες νωτιαίου μυελού, συσκευές νευροδιέγερσης, συσκευές ηλεκτρικής διέγερσης και συσκευές κατάλυσης ραδιοσυχνοτήτων. Με βάση την κατάσταση της νόσου, η παγκόσμια αγορά θεραπείας διαχείρισης πόνου μπορεί να χωριστεί σε τραύμα, τραυματισμό, καρκίνο, αναισθησία, χειρουργικό πόνο, τερματικές καταστάσεις, νευροπαθητικό πόνο και άλλα. Με βάση την κατηγορία φαρμάκων, Η παγκόσμια αγορά θεραπείας πόνου μπορεί να χωριστεί σε ναρκωτικά αναλγητικά, μη ναρκωτικά αναλγητικά, μυοχαλαρωτικά, φάρμακα κατά του άγχους και άλλα. Με βάση τη βιομηχανία τελικής χρήσης, η παγκόσμια αγορά θεραπείας πόνου μπορεί να χωριστεί σε χειρουργικά κέντρα, κλινικές και νοσοκομεία. Όσον αφορά τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά θεραπείας πόνου μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και Μέση Ανατολή και Αφρική.

Είναι προβλέψιμο ότι η παγκόσμια αγορά θεραπείας θεραπείας πόνου θα παρακολουθήσει αυξανόμενο ανταγωνισμό στο εγγύς μέλλον λόγω της εισόδου μεγάλου αριθμού τοπικών και γενικών κατασκευαστών. Οι σημαντικότεροι παίκτες στην παγκόσμια αγορά θεραπείας πόνου περιλαμβάνουν τις Endo Health Solutions, Pfizer, Inc., Eli Lilly & Co., AstraZeneca PLC., Purdue Pharma LP και Johnson & Johnson, μεταξύ άλλων.

Η Παγκόσμια Αγορά Θεραπείας Πόνου μπορεί να κατατμηθεί
με βάση τις Συσκευές
• Αντλίες αναλγητικής έγχυσης
• Διεγέρτες νωτιαίου μυελού

Συσκευές νευροδιέγερσης • Συσκευές ηλεκτρικής διέγερσης
• Συσκευές αφαίρεσης ραδιοσυχνοτήτων

Με βάση την κατάσταση της νόσου
• Τραύμα
• Τραυματισμός
• Καρκίνος
• Αναισθησία
• Χειρουργικός πόνος
• Τερματικές καταστάσεις
• Νευροπαθητικός πόνος
• Άλλο

Με βάση την κατηγορία φαρμάκων
• Ναρκωτικά αναλγητικά
• Μη ναρκωτικά αναλγητικά •
Χαλαρωτικά μυών
• Φάρμακα κατά του άγχους
• Άλλα

Με βάση τη βιομηχανία τελικής χρήσης
• χειρουργικά κέντρα
• κλινικές
• νοσοκομεία

Με βάση την περιοχή
• Βόρεια Αμερική
• Λατινική Αμερική
• Ευρώπη
• Μέση Ανατολή & Αφρική
• Ασία-Ειρηνικός

Αγορά αυτής της αναφοράς:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100094/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος εξατομικευμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, καθώς και το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Προσπαθούμε να παρέχουμε λύσεις για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων και των μεταφορών, της τεχνολογίας, των καταναλωτικών προϊόντων, του αυτοματισμού και του εξοπλισμού, των τροφίμων και των ποτών, υπηρεσιών και βοηθητικών υπηρεσιών, χημικών και υλικών, ενέργειας, εξόρυξης και πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προγραμματίστε μια μελέτη αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  sales@envisageresearch.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *