Ανάλυση και πρόβλεψη αγοράς διαδικτυακών υπηρεσιών βιβλίων έως το 2027 από τις πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις στην τεχνολογία κατασκευής

Το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς διαδικτυακών υπηρεσιών βιβλίων εκτιμήθηκε σε 21,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 30,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,3% από το 2020 έως το 2027. Αυξάνοντας την τάση των καταναλωτών να διαβάζουν βιβλία στο διαδίκτυο ή e -το βιβλίο αντί να το εκτυπώσετε, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη χρήση smartphone και tablet, δημιουργεί όλο και περισσότερους ψηφιακούς αναγνώστες.

Αυτό αναμένεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Τα τελευταία χρόνια, οι ψηφιακοί αναγνώστες ή οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες έχουν αποκτήσει δημοτικότητα με διάφορους καταναλωτές. Οι συνταξιούχοι που προσβλέπουν στη μείωση του μεγέθους των σπιτιών τους και στοχεύουν να ζήσουν μια μινιμαλιστική ζωή σε μαθητές που έχουν κουραστεί να μεταφέρουν ένα σακίδιο γεμάτο βιβλία τείνουν πολύ προς τα διαδικτυακά βιβλία, τα οποία προσφέρουν την απόλυτη βολική εμπειρία ανάγνωσης. Τα διαδικτυακά βιβλία διευκολύνουν επίσης τη μάθηση για τους χρήστες, επειδή οι περισσότερες εκδόσεις στο διαδίκτυο περιλαμβάνουν λεξικά, παραρτήματα, περιλήψεις χαρακτήρων και άλλα. Έτσι, εύκολη πλοήγηση, δηλαδή, κάνοντας απλώς κλικ σε ένα όνομα ή μια άγνωστη λέξη, ο χρήστης μπορεί γρήγορα να ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες που θα διευκολύνουν την ανάγνωση. Αυτό είναι επίσης ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για τα παιδιά που μαθαίνουν να διαβάζουν.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100583/

Όσον αφορά την αξία, το τμήμα του εμπορικού προϊόντος κυριάρχησε στην αγορά με μερίδιο 70,0% το 2020 και αναμένεται να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Τα περισσότερα από τα είδη όπως η μυθοπλασία, η μυθοπλασία, η λογοτεχνία και τα βιβλία μικρών παιδιών για να αναφέρουμε μερικά καλύπτονται σε αυτό το τμήμα. Η αυξανόμενη τάση των καταναλωτών για ψηφιακή ανάγνωση αυτών των βιβλίων προβλέπεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη των τμημάτων τα επόμενα χρόνια. Το ρομαντισμό, το μυστήριο, ο τρόμος, η επιστημονική φαντασία και η φαντασία είναι μερικά από τα δημοφιλή είδη μεταξύ των καταναλωτών και η εύκολη διαθεσιμότητά τους μέσω του Διαδικτύου είναι πιθανό να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη των τμημάτων τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με την αναφορά Κέρδη συγγραφέων του 2017, πάνω από το 70% όλων των αγορών καταναλωτικών μυθοπλασίας είδους είναι τώρα σε μορφή eBook.

Ο τομέας των εκπαιδευτικών προϊόντων προβλέπεται να επεκταθεί με CAGR 5,4% από το 2020 έως το 2027. Η εμφάνιση της ψηφιακής εκπαίδευσης και των διαδραστικών συστημάτων μάθησης προβλέπεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη των τμημάτων κατά την περίοδο πρόβλεψης. Τα διαδικτυακά βιβλία είναι εύκολα προσβάσιμα και είναι γνωστά ότι απλοποιούν και βελτιώνουν τη συνολική μαθησιακή εμπειρία. Τα ψηφιακά βιβλία κάνουν επίσης τη διαδικασία μάθησης πιο διαδραστική και ελκυστική. Η εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας στις τάξεις είχε θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί έχουν συμφωνήσει ομόφωνα για τα οφέλη από τη χρήση ηλεκτρονικών βιβλίων στην εκπαίδευση. Επιπλέον, τα διαδικτυακά βιβλία είναι εύκολο να μεταφερθούν αντί να μεταφέρουν μια τσάντα γεμάτη βιβλία και είναι οικονομικά σε σύγκριση με τα χαρτιά. Αυτοί οι παράγοντες αναμένεται να ενισχύσουν την ανάπτυξη των τμημάτων κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Η διαδικτυακή αγορά υπηρεσιών βιβλίων είναι κατακερματισμένη με βάση το προϊόν και την περιοχή. Ανά προϊόν, η αγορά χωρίζεται σε εμπόριο, εκπαίδευση, επιστήμη, τεχνολογία και ιατρική (STM).

Η Βόρεια Αμερική κυριάρχησε στην παγκόσμια αγορά με ποσοστό 36,9% το 2020. Η άνοδος των online πωλήσεων βιβλίων και των δωρεάν λήψεων eBook είναι άμεσο αποτέλεσμα της αύξησης των χρηστών smartphone, tablet και e-reader. Σύμφωνα με το bankmycell.com, το 2020, πάνω από 260 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ είχαν smartphone και ο αριθμός αυτός είναι πιθανό να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Η υψηλή διείσδυση στο Διαδίκτυο, σε συνδυασμό με τη μετατόπιση των προτιμήσεων μεταξύ των χρηστών που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία από παραδοσιακά βιβλία σε διαδικτυακά βιβλία, αναμένεται να οδηγήσει την αγορά τα επόμενα χρόνια.

Στη Βόρεια Αμερική, οι Ηνωμένες Πολιτείες προβλέπεται να κατέχουν κυρίαρχο μερίδιο αγοράς και προβλέπεται να επεκταθούν σε μια αξιοσημείωτη CAGR κατά την περίοδο της πρόβλεψης. Το 2017, εκτιμάται ότι η διείσδυση των χρηστών του ηλεκτρονικού βιβλίου στις ΗΠΑ έχει φτάσει πάνω από το 27%, που ανέρχεται σε περίπου 90 εκατομμύρια άτομα. Οι πιο παραγωγικοί αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων στις ΗΠΑ είναι χιλιετίες (ηλικίας 18 έως 29 ετών), αποτελώντας το 34% όλων των ψηφιακών αναγνωστών βιβλίων.

Αμαζόνα; Μήλο; Barnes & Noble; Κόμπο; Google; Smashwords, Inc.; Εκδότες HarperCollins; Ομάδα βιβλίων Hachette; Lulu Press, Inc.; Scribd, Inc.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100583/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *