Ανάλυση και πρόβλεψη αγοράς ανθρακούχου νερού-βιομηχανίας (2021-2028) – Ανά προϊόν, ζώνη συχνότητας, τύπος άδειας, εφαρμογή και περιοχή.

Το αφρώδες επίσης γνωστό ως ανθρακούχο νερό δημιουργείται με διάλυση διοξειδίου του άνθρακα στο νερό. Τα υγρά, όπως το ανθρακούχο νερό βοηθούν τις ίνες να λειτουργούν καλά στην πέψη και να κάνουν τα κόπρανα κανονικά. Το ανθρακούχο νερό είναι επίσης χρήσιμο για την αντιμετώπιση της δυσπεψίας. Μερικές φορές προστίθενται πρόσθετα όπως χλωριούχο νάτριο ή ανθρακικό νάτριο ενώ η ανθρακοποίηση ανθρακούχου νερού. Αυτά τα πρόσθετα προστίθενται για να παρέχουν μια αλμυρή γεύση στο νερό. Το ανθρακούχο νερό αποκτά αυξημένη αποδοχή ως εναλλακτική λύση στα ανθρακούχα ποτά που έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Η παγκόσμια αγορά ανθρακούχων υδάτωνοφείλεται στη μείωση της κατανάλωσης σόδας τα τελευταία χρόνια. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που ενισχύουν την ανάπτυξη της αγοράς αφρωδών ποτών είναι τα διάφορα οφέλη για την υγεία που σχετίζονται με την κατανάλωση ανθρακούχου νερού. Η επιλογή για διάφορες γεύσεις αυξάνει επίσης την αγορά ανθρακούχων υδάτων παγκοσμίως. Εκτός από αυτό, η αύξηση των κατά κεφαλήν διαθέσιμων εσόδων και η βιασύνη στην παγκόσμια οικονομία είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας που αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Ωστόσο, το υψηλό κόστος του ανθρακούχου νερού σε σύγκριση με άλλα ανθρακούχα ποτά αναμένεται να είναι ένας περιοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη της αγοράς ανθρακούχου νερού. Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός μεταξύ των βασικών παραγόντων και η εισαγωγή νέων τεχνολογιών στη διαδικασία παραγωγής αναμένεται να μειώσει την τιμή αυτών των ποτών.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100049/

Η αγορά Sparkling Water ταξινομείται με βάση τον τύπο προϊόντος, το κανάλι διανομής και τις περιοχές. Με βάση τον τύπο του προϊόντος, η αγορά ηλιακών ντους χωρίζεται σε αρωματισμένο αφρώδες νερό και αρωματισμένο ανθρακούχο νερό. Με βάση το κανάλι διανομής, η αγορά ανθρακούχου νερού χωρίζεται σε πολυκαταστήματα, υπεραγορές και σούπερ μάρκετ, ανεξάρτητους λιανοπωλητές, στο εμπόριο. Το αρωματικό τμήμα ανθρακούχου νερού είναι το προϊόν κυριαρχίας λόγω της διαθεσιμότητας διαφόρων επιλογών και κερδίζει αυξημένη δημοτικότητα μεταξύ των νεότερων πληθυσμών.

Η αγορά Sparkling Water Market διαιρείται σε πέντε περιοχές, δηλαδή τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η Ασία Ειρηνικός κατέχει σημαντικό μερίδιο στην αγορά των ανθρακούχων νερών λόγω του ταχέως αυξανόμενου πληθυσμού και των αυξανόμενων οφελών για την υγεία που σχετίζονται με την κατανάλωση ανθρακούχου νερού στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η ευρωπαϊκή αγορά ανθρακούχων υδάτων αναμένεται επίσης να λάβει υψηλή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης λόγω της χρήσης ανθρακούχου νερού ως εξαιρετικής εναλλακτικής λύσης σε σχέση με τα ανθρακούχα ποτά.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά ανθρακούχου νερού περιλαμβάνουν τους Danone, Cott, Nestlé, PepsiCo, AG Barr, Crystal Geyser, Coca-Cola, Vintage, Sparkling Ice, Tempo Beverages, Dr. Pepper Snapple και VOSS of Norway. Οι σημαντικότεροι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές της αγοράς, όπως εταιρικές σχέσεις, συγχωνεύσεις, συνεργασίες και εξαγορές για να διατηρήσουν τη θέση τους ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Παρομοίως, ασχολούνται με την κατοχή των τοπικών παραγόντων για να υποστηρίξουν τη διανομή των προϊόντων τους και να αναπτύξουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά.

Η αγορά Sparkling Water είναι κατατμημένη

Ανά τύπο προϊόντος:

• Αρωματισμένο ανθρακούχο νερό

• Αρωματισμένο ανθρακούχο νερό

Κατά κανάλι διανομής:

• Παντοπωλεία

• Υπεραγορά και σούπερ μάρκετ

• Ανεξάρτητοι λιανοπωλητές

• On-trade

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

• Λατινική Αμερική

• Μέση Ανατολή

Αγορά ανά γεωγραφία

Αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

η Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

o Νότια Αφρική

o Σαουδική αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

η Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

o Νότια Αφρική

της Σαουδικής Αραβίας

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100049/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *