Ανάλυση αντικτύπου COVID-19 στην αγορά βελτιωτικών ψωμιού

Ανάλυση αντικτύπου COVID-19 στην αγορά βελτιωτικών ψωμιού

Το μέγεθος της αγοράς Bread Improvers εκτιμήθηκε σε 3,53 εκατομμύρια $ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 5,17 εκατομμύρια $ έως το 2027, αυξάνοντας με CAGR 5,18% από το 2020 έως το 2027. Η Ευρώπη είναι μία από τις εξέχουσες περιοχές της αγοράς που αντιπροσώπευαν μόνο περίπου 38,45 % του συνολικού μεριδίου αγοράς του Bread Improvers το 2020.

Το Bread Improvers είναι μια συνεπής, ισορροπημένη συγχώνευση συστατικών ψησίματος, τα οποία συνδυάζονται σε μια κατάλληλη φόρμουλα. Το Bread Improvers βοηθά στον έλεγχο των αβεβαιοτήτων στη διαδικασία παραγωγής ψωμιού, όπως υγρασία, θερμοκρασία και αλεύρι. Επιπλέον, βοηθά στην επίτευξη της βέλτιστης φρεσκάδας, αυξάνει τον όγκο των ψημένων προϊόντων και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των ψημένων προϊόντων.

Η χρήση βελτιωτικού ψωμιού είναι μια συνήθης πρακτική στη σημερινή εποχή και έχει παράγοντες κίνησης, όπως η αύξηση της ανοχής στην αντοχή στον έλεγχο, η αύξηση των αποδόσεων, η βελτίωση της κατεργασιμότητας, η ομαλή ζύμη.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100413/

Αυτοί οι παράγοντες παρέχουν στους καταναλωτές ένα προϊόν που είναι τόσο ελκυστικό για το μάτι όσο και για τον ουρανίσκο. Αν και αποτελούν βασικό συστατικό του σημερινού ψησίματος, μερικοί αρτοποιοί μικρής κλίμακας τα απορρίπτουν υπέρ των μεγαλύτερων περιόδων ζύμωσης που παράγουν μεγαλύτερη ένταση γεύσης. Η λιποξυγενάση, ένα ένζυμο που είναι ένα σημαντικό συστατικό στο βελτιωτικό ψωμιού ενισχύει τη ζύμη, αλλά επίσης λεύκει το ψίχα και θα βλάψει διάφορα συστατικά γεύσης.

Για ευκολία διανομής στο μείγμα ψησίματος, μπορεί να υπάρχει μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Η προσθήκη συστατικών ψησίματος όπως η ζάχαρη αντισταθμίζεται από τη συνέπεια της προκύπτουσας σύνθεσης, η οποία είναι συχνά μια μάζα πάστας που είναι δύσκολο να διανεμηθεί ομοιόμορφα στο μείγμα αλευριού που παρασκευάζεται από τον αρτοποιό. Η αύξηση της οικονομικής ανάπτυξης, καθώς και η αυξανόμενη ζήτηση και ο μεταβαλλόμενος τρόπος ζωής, ιδίως στις ευρωπαϊκές χώρες, αναμένεται να επεκτείνει την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής αγοράς βελτιωτικού ψωμιού κατά την προβλεπόμενη περίοδο

Οι καταναλωτές που βελτιώνουν το ψωμί βιώνουν μια ηρεμία χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από την επίπονη διαδικασία σίτισης που εμπλέκεται στη διαδικασία της παρασκευής ψωμιού, ενώ βιώνουν μια παρόμοια υφή και μια γεύση από αυτή των φραντζολών με βάση τη μαγιά που οφείλουν στην επέκταση της αγοράς βελτιωτικού ψωμιού. Γεωγραφικά, η Ευρώπη αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά όσον αφορά τους κατασκευαστές, τους προμηθευτές καθώς και τους καταναλωτές.

Μεταξύ των χωρών, το ΗΒ αναμένεται να παραμείνει σημαντική αγορά όσον αφορά την κατανάλωση ξιδιού ακολουθούμενη από τη Γερμανία. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να αντιπροσωπεύει την ευνοϊκή αγορά για βελτιωτικά ψωμιού όσον αφορά την κατανάλωση. Στην περιοχή, οι ΗΠΑ αναμένεται να αντιπροσωπεύουν σημαντικό μερίδιο αξίας κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να σημειώσει ταχεία ανάπτυξη στην αγορά βελτιωτικού ψωμιού κατά την περίοδο των προβλέψεων. Η υψηλή ανάπτυξη της αγοράς βελτιωτικού ψωμιού στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού μπορεί να αποδοθεί στην έντονη ζήτηση από αναδυόμενες οικονομίες όπως η Κίνα και η Ινδία.

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες στην αγορά βελτιωτικών ψωμιού περιλαμβάνουν τους Puratos Group, Lesaffre, Associated British Foods plc, Bakels Worldwide, Oy Karl Fazer Ab, Swiss Bake Ingredients Pvt. Ltd, Swiss Bake Ingredients Pvt. Ltd, AB Mauri India Pvt. Ltd., Calpro Foods Pvt. Ltd., Zeelandia International BV, Laucke Flour Mills και άλλοι.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100413/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *