Ανάλυση ανάπτυξης της αγοράς ζύμης ειδικότητας, βασικοί κατασκευαστές και περίοδος πρόβλεψης 2020-2027

Η αγορά ζύμης ειδικότητας εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύει αξία 2,91 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 8% από το 2020, να φθάσει σε αξία 5,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2027. Η ζήτηση στην παγκόσμια αγορά ζύμης ειδικότητας αυξάνεται λόγω των εξελίξεων στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων. Διάφοροι τύποι σνακ και σάλτσες μπορούν να παρασκευαστούν με τη βοήθεια ειδικής μαγιάς, και αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο από την άποψη της ανάπτυξης της αγοράς. Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή αλυσίδα εφοδιασμού και, ως εκ τούτου, η γρήγορη απόκτηση ειδικών τροφίμων από τους λιανοπωλητές είναι αρκετά εφικτή. Η παρουσία μιας λογικά λογικής βιομηχανίας τροφίμων έχει ανοίξει δρόμο για την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ζύμης ειδικότητας.

Οι επενδύσεις στη βιομηχανία τροφίμων περιορίζονται σε διάφορους άλλους τομείς που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα. Ως εκ τούτου, η παγκόσμια αγορά ζύμης ειδικότητας αναμένεται να αναπτυχθεί στο πίσω μέρος ενός συνεχώς διευρυνόμενου χαρτοφυλακίου τροφίμων. Η εφαρμογή ειδικής μαγιάς στη διατήρηση προϊόντων κρέατος έχει ωθήσει τη γραμμή ανάπτυξης της παγκόσμιας αγοράς. Υπάρχει αυξημένη ζήτηση για λειτουργικά τρόφιμα όπως ψωμιά, δημητριακά και θρεπτικά φαρμακευτικά προϊόντα, η οποία έχει επίσης προωθήσει τη ζήτηση στην αγορά.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100538/

Η ειδική μαγιά εξάγεται από τη φρέσκια μαγιά και χρησιμοποιείται για μια ποικιλία εφαρμογών τροφίμων. Ειδική μαγιά που παράγεται από την ανάλυση πρωτεϊνών που διατίθενται σε φρέσκια μαγιά. Τα ένζυμα διασπώνουν τις πρωτεΐνες σε μικρότερα συστατικά και αποσυνθέτουν το κέλυφος ζύμης, αυτή η διαδικασία παράγει περαιτέρω τα εξειδικευμένα προϊόντα ζύμης. Η μαγιά ειδικότητας χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές φαγητού όπως αρτοποιείο, αλμυρά, πιάτα με κρέας, έτοιμα γεύματα και άλλα. Εκτός από αυτό, ειδική μαγιά χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία ζυθοποιίας και χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορα προϊόντα διατροφής για την ενίσχυση των γεύσεων.

Η ειδική μαγιά αποτελείται από πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και υδατάνθρακες και διαθέτει τις διαφορετικές τεχνικές προδιαγραφές από τη φρέσκια μαγιά. Η ειδική μαγιά είναι γνωστή χρησιμοποιείται συχνά στη βιομηχανία τροφίμων λόγω της μοναδικής και ιδιαίτερης γεύσης της. Συμβάλλει στη μείωση της περιεκτικότητας σε αλάτι σε μια ποικιλία προϊόντων διατροφής χωρίς απώλεια γεύσης. Η ειδική μαγιά περιέχει τις διάφορες λειτουργικές ιδιότητες που παρέχουν περαιτέρω τα οφέλη για την υγεία και τη διατροφή.

Οι βασικοί παίκτες αυτής της αγοράς περιλαμβάνουν τα Associated British Foods (UK), Angel Yeast (Κίνα), Lallemand (Καναδάς), Lesaffre (Γαλλία) και Chr. Χάνσεν (Γαλλία). Οι σημαντικότεροι παίκτες αυτής της αγοράς επικεντρώνονται στην αύξηση της παρουσίας τους μέσω επεκτάσεων και επενδύσεων, συγχωνεύσεων και εξαγορών και συμφωνιών. Αυτές οι εταιρείες έχουν ισχυρή παρουσία στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Έχουν επίσης εγκαταστάσεις παραγωγής μαζί με ισχυρά δίκτυα διανομής σε αυτές τις περιοχές.

Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά ζύμης ειδικότητας μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Μέση Ανατολή και Αφρική και Λατινική Αμερική. Η ειδική αγορά ζύμης στη Βόρεια Αμερική επεκτείνεται παράλληλα με τις εξελίξεις στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων των ΗΠΑ. Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού αναπτύσσεται λόγω παραγόντων όπως η αυξανόμενη ζήτηση για γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί και το γιαούρτι, καθώς και η ανάπτυξη στην αγορά εναλλακτικών φυτικών και παραδοσιακών προϊόντων ζύμωσης. Μερικές από τις κύριες τάσεις που παρατηρούνται στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού περιλαμβάνουν την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για την υγεία και ευεξία και την αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα που είναι φυσικά, καθαρά και φρέσκα, λόγω των οποίων οι ζυμωμένες γεύσεις όπως το kimchi και το kombucha κερδίζουν δημοτικότητα.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100538/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *