Ανάλυση αγοράς πλαστικών αμπούλων Ανάλυση ανάπτυξης και στρατηγική 2021

Οι πλαστικές αμπούλες είναι πλαστικά δοχεία με λεπτό τοίχωμα, γεμίζονται και σφραγίζονται είτε με σφράγιση με άκρη είτε με σφράγιση με τράβηγμα. Το μεμονωμένο κομμάτι της συσκευασίας δεν επιτρέπει κανένα είδος μόλυνσης των προϊόντων που περιέχονται στη συσκευασία. Η πλειονότητα των αμπούλων είναι κατασκευασμένη από γυαλί, αν και διατίθενται πλαστικές αμπούλες στην αγορά. Οι αυξανόμενες περιπτώσεις ασθενειών και οι αυστηροί κανονισμοί ασφαλείας συνέβαλαν στη συνεπή ανάπτυξη της αγοράς. Οι κατασκευαστές προσπαθούν επίσης να βελτιώσουν τις προσφορές τους κατασκευάζοντας προϊόντα κατάλληλα για τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης.

Η αυξανόμενη τεχνολογική διάδοση και συγχώνευση των εφαρμογών συσκευασίας αμπούλων για ένα τεράστιο είδος προϊόντων όπως γυαλί και πλαστικό και άλλα είναι οι κύριοι παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς συσκευασίας αμπούλων

Οδηγοί αγοράς:

• Το χαμηλό κόστος της πλαστικής αμπούλας θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς

• Η αύξηση του γηράσκοντος πληθυσμού που πάσχει από χρόνια ασθένεια θα συμβάλει επίσης ως παράγοντας στην ανάπτυξη της αγοράς

• Η αυξανόμενη ζήτηση για φαρμακευτική βιομηχανία λειτουργεί επίσης ως οδηγός της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Η πλαστική αμπούλα είναι πιο ευέλικτη σε σύγκριση με τη γυάλινη αμπούλα: αυτός ο παράγοντας θα ενισχύσει επίσης την ανάπτυξη αυτής της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης

Σχόλιο αναλυτή:

Τα τελευταία χρόνια, η έκρηξη της φαρμακευτικής βιομηχανίας

Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών έχει κάνει πολλές χώρες και κυβερνήσεις να σκεφτούν την αναγκαιότητα που έχουν. Η αυξανόμενη ανάγκη για ασφάλεια των προϊόντων μέσω των συσκευασιών, των καταναλωτών και των ρυθμιστικών οργανισμών που είναι εμφανείς ως προς την παραβίαση, συνέβαλε στην υιοθέτηση αμπούλων και συσκευασιών κυψελών σε ολόκληρη τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων. Ευκολία χορήγησης και αυξημένη συμμόρφωση των ασθενών. Η χρήση πλαστικών Οι αμπούλες εξαλείφουν την ανάγκη σχισίματος και κοπής της κορυφής του πακέτου για τη διανομή της δόσης, διευκολύνοντας τον χρήστη να διανείμει το περιεχόμενο με ελεγχόμενο τρόπο. Η ζήτηση για πλαστικές αμπούλες είναι μια αύξηση του γηριατρικού πληθυσμού που πάσχει από πολλές χρόνιες ασθένειες, καθώς και το χαμηλότερο κόστος των πλαστικών αμπούλων.

Η μειωμένη υπερπλήρωση φαρμάκων σε πλαστικές αμπούλες, οι πλαστικές αμπούλες προσφέρουν δοσολογίες που βοηθούν τις φαρμακευτικές εταιρείες να ελέγχουν το κόστος μειώνοντας την υπερπλήρωση φαρμάκων και ως αποτέλεσμα την αναποτελεσματικότητα στη διαδικασία παρασκευής. Μια πλαστική αμπούλα μίας δόσης ή πολλαπλών δόσεων προσφέρει σωστή δόση πλήρωσης, αντισταθμίζει τα ανθρώπινα λάθη. Η χρήση πλαστικών αμπούλων είναι ιδιαίτερα επωφελής για εταιρείες που ασχολούνται με δαπανηρά φάρμακα.

Λήψη δείγματος PDF – https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100337/

Κατάτμηση:

Η παγκόσμια αγορά πλαστικών φιαλιδίων και αμπούλων μπορεί να κατατμηθεί με βάση τον τύπο υλικού, τη βιομηχανία τελικής χρήσης, τον τύπο προϊόντος και την περιοχή. Με βάση τον τύπο υλικού, η αγορά μπορεί να χωριστεί σε θερμο-πλαστικό και θερμοσκληρυνόμενο τύπο. Το θερμο-πλαστικό τμήμα μπορεί να υποδιαιρεθεί περαιτέρω σε πολυπροπυλένιο, πολυανθρακικό, πολυαμίδιο, πολυστυρόλιο, PVC και πολυαιθυλένιο. Από την άλλη πλευρά, το θερμοσκληρυνόμενο τμήμα μπορεί να υποδιαιρεθεί περαιτέρω σε ουρία φορμαλδεΰδη, φαινόλη φορμαλδεΰδη και μελαμίνη φορμαλδεΰδη.

Με βάση τη βιομηχανία τελικής χρήσης, η παγκόσμια αγορά πλαστικών φιαλιδίων και αμπούλων μπορεί να κατατμηθεί σε φαρμακευτική βιομηχανία, βιομηχανία τροφίμων και ποτών, χημική βιομηχανία, βιομηχανία καλλυντικών και άλλα. Λόγω του τύπου του προϊόντος, η αγορά μπορεί να χωριστεί σε αμπούλες ενός σημείου, αμπούλες επίπεδης βάσης και περιορισμένου λαιμού, κεραμικές τυπωμένες φύσιγγες, αμπούλες φλόγας, κλειστές αμπούλες και αμπούλες με ζώνη διάλειμμα χρώματος και ζώνες αναγνώρισης. Με βάση την περιοχή, η παγκόσμια αγορά πλαστικών φιαλιδίων και αμπούλων μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, Ασία-Ειρηνικό.

Περιφερειακή ανάλυση:

Η Βόρεια Αμερική είναι μια από τις περιοχές όπου βρίσκονται πολλές μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες συσκευασίας. Η ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή μπορεί να αποδοθεί στην παρουσία παγκόσμιων παραγόντων της αγοράς που επεκτείνουν την παρουσία τους στην περιοχή μέσω στρατηγικών συνεργασιών με προμηθευτές πρώτων υλών.

Η Ευρώπη αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά, η ευρωπαϊκή κοινότητα έχει ισχυρότερα περιβαλλοντικά κίνητρα για χρήση αμπούλων και συσκευασιών blister, λόγω των αυστηρών κανονισμών για τους κατασκευαστές σχετικά με τη χρήση περίσσειας υλικού στο σύστημα συσκευασίας

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100337/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *