ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ COVID-19 ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (2021 – 2027)

ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ COVID-19 ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (2021 – 2027)

Η παγκόσμια αγορά τεχνολογιών Cleanroom αναμένεται να φθάσει τα 8,88 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027 από 5,10 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, με CAGR 5,3%. Η τεχνολογική πρόοδος, τα αυστηρά ρυθμιστικά πρότυπα και η αυξημένη ζήτηση σε φαρμακευτικές και βιοφαρμακευτικές εταιρείες για την ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που τροφοδοτούν την αγορά της τεχνολογίας cleanroom.

Οι καθαροί χώροι ταξινομούνται με βάση τον αριθμό και το μέγεθος των σωματιδίων που επιτρέπονται ανά όγκο αέρα στη μονάδα παραγωγής. Το Βρετανικό Πρότυπο 5295, το Ομοσπονδιακό Πρότυπο 209, το Πρότυπο ISO και οι Κατηγορίες Φαρμακευτικών Καθαριστηρίων είναι τα κανονιστικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση των καθαριστηρίων. Με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα καθαριστήρια κατηγοριοποιούνται σε τέσσερις βαθμούς: Α, Β, Γ και Δ για την παραγωγή αποστειρωμένων φαρμακευτικών προϊόντων. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση για εξοπλισμό και αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται σε καθαρισμούς αυξάνεται παγκοσμίως.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100433/

Η αυξημένη ζήτηση για τεχνολογία cleanroom σε κατασκευαστικές μονάδες σε διάφορες βιομηχανίες είναι ένας από τους κρίσιμους παράγοντες που αναμένεται να ενισχύσουν την ανάπτυξη της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης. Διάφορες πηγές όπως πρώτες ύλες, ροή προϊόντος και μηχανήματα είναι πιθανό να μολύνουν το προϊόν που κατασκευάζεται. Η αυξανόμενη υιοθέτηση της τεχνολογίας cleanroom θα εξασφαλίσει τη στειρότητα του τελικού προϊόντος και των συνολικών διαδικασιών κατασκευής. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης, εξυπηρετώντας το σκοπό της ανάπτυξης τυποποιημένων προϊόντων σύμφωνα με τους κανονιστικούς κανόνες.

Υπάρχουν πολλά τεχνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα από τη χρήση της τεχνολογίας cleanroom σε μεταποιητικούς τομείς, όπως η απόκτηση ανώτερης κατάταξης στην αγορά, μια πιο οργανωμένη διαδικασία κατασκευής με βέλτιστο χρόνο και οικονομική απόδοση και βελτιωμένη ροή προϊόντων. Αυτές οι λύσεις συνήθως προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες διαφόρων βιομηχανιών όπως η βιοτεχνολογία, η υγειονομική περίθαλψη και η επεξεργασία τροφίμων. Αυτές οι προσαρμογές αναμένεται να παρέχουν το σωστό περιβάλλον που συμμορφώνεται με τα κανονιστικά πρότυπα, προωθώντας έτσι την ανάπτυξη.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις που σχετίζονται με τους καθαρισμούς αναμένεται να οδηγήσουν την αγορά της τεχνολογίας καθαριστηρίων κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Οι τεχνολογίες Cleanroom έχουν αλλάξει από συμβατικές εποικοδομητικές σε αρθρωτές εύκαμπτες καθαρότητες. Οφέλη όπως η αναδιάρθρωση σύμφωνα με την απαίτηση, η γρήγορη εγκατάσταση και η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που ενισχύουν τη ζήτηση για αρθρωτά καθαριστήρια σε διάφορους κλάδους. Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Telstar ανέπτυξε μια τυποποιημένη έκδοση του βιολογικού θαλάμου ασφαλείας-BioVanguard-το οποίο ανήκει στην κατηγορία 2 με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κόστος συντήρησης και επίπεδα θορύβου. Τον Μάιο του 2018, η Kimberly-Clark Corporation επένδυσε περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια για να επεκτείνει τη μονάδα παραγωγής της στη Βόρεια Καρολίνα.

Οι διακεκριμένοι παίκτες στην αγορά περιλαμβάνουν τις Azbil Corporation (Ιαπωνία), Kimberly-Clark Corporation (ΗΠΑ), Ardmac (Ιρλανδία), Clean Air Products (US), Labconco Corporation (US), Dynarex Corporation (US), DowDuPont Inc. (US ), Illinois Tool Works Inc. (ΗΠΑ), Taikisha Ltd. (Ιαπωνία), Exyte AG (Γερμανία), COLANDIS GmbH (Γερμανία), ABN Cleanroom Technology (Βέλγιο), Clean Rooms International, Inc. (US), Bouygues Group ( Γαλλία), Terra Universal, Inc. (ΗΠΑ), Connect 2 Cleanrooms Ltd (UK), Camfil (Σουηδία), OCTANORM-Vertriebs-GmbH (Γερμανία), Parteco Srl (Ιταλία) και Airtech Japan, Ltd. (Ιαπωνία).

Περιφερειακά, η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ταχείας ανάπτυξης τεχνολογιών καθαρού χώρου την τελευταία δεκαετία. Η ορμή έχει μεταδοθεί με την έγκριση διαφόρων κανονισμών σχετικά με την ποιότητα των μεταποιημένων προϊόντων σε μια σειρά βιομηχανιών. Επιπλέον, αυτές οι περιοχές θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά τεχνολογιών καθαρισμού τα επόμενα χρόνια. Οι προοπτικές αυτών των περιοχών θα παραμείνουν ελκυστικές στη βάση της βελτίωσης της τεχνικής τεχνογνωσίας και της έγκρισης κωδικών και πιστοποίησης.

Από την άλλη πλευρά, η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να αναδυθεί ως όλο και πιο πολλά υποσχόμενη, η οποία οφείλεται σε αξιοσημείωτα βήματα που έκανε ο τομέας κατασκευής ημιαγωγών τα τελευταία χρόνια. Ορισμένες οικονομίες της περιοχής έχουν επίσης δει την ταχεία αφομοίωση της τεχνολογίας cleanroom στις βιομηχανίες βιοτεχνολογίας και φαρμακευτικών προϊόντων. Οι απαιτήσεις που προέρχονται από τον τομέα της βιολογίας είναι ιδιαίτερα αισθητές από αυτή την άποψη. Η αύξηση των δαπανών για υγειονομική περίθαλψη σε αυτά θα ενισχύσει περαιτέρω την επέκταση στην αγορά τεχνολογίας καθαρού χώρου της Ασίας-Ειρηνικού.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100433/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *