Αγορά Super Absorbent Polymers (SAP) αξίας 13,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική αναφορά από Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Super Absorbent Polymers (SAP) Market by Type (Sodium Polyacrylate, Polyacrylate / Polyacrylamide, Copolymers), Application (Personal Hygiene, Agriculture, Medical, Industrial, Packaging, Construction, Oil & Gas), Region – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από το Contrive Datum Insights, το μέγεθος της αγοράς Super Absorbent Polymers (SAP) προβλέπεται να αυξηθεί από 9,8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021 σε 13,1 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028, με CAGR 5,9% μεταξύ 2021 και 2028.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο  “Super Absorbent Polymers (SAP) Market”

224 – Πίνακες

51 – Φιγούρες

190 – Σελίδες

Το Super Absorbent Polymer είναι μια ειδική κατηγορία πολυμερών που διαθέτουν υδρόφιλα δίκτυα που μπορούν να συγκρατήσουν ή να απορροφήσουν τεράστιους όγκους υδατικού διαλύματος ή νερού. Παλαιότερα υπεραπορροφητικό παρασκευάστηκε από χημικά τροποποιημένο άμυλο μαζί με κυτταρίνη και άλλα πολυμερή όπως πολυβινυλική αλκοόλη (PVA) και πολυαιθυλενοξείδιο (ΡΕΟ), όλα αυτά υδρόφιλα στη φύση και έχουν υψηλή συγγένεια για το υγρό. Το υπεραπορροφητικό πολυμερές έχει μοναδική διασταυρούμενη δομή, λόγω της οποίας καθίστανται ικανά να διογκωθούν στο νερό, αλλά όχι υδατοδιαλυτά. Βρίσκουν ευρύ πεδίο εφαρμογής σε πολλές βιομηχανίες τελικής χρήσης, όπως συσκευασίες τροφίμων, προσωπική φροντίδα, γεωργία, κτίρια και κατασκευές και άλλα.

Όσον αφορά την αξία, το τμήμα πολυακρυλικού νατρίου προβλέπεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς Super Absorbent Polymers, ανά τύπο, κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Το πολυακρυλικό νάτριο προβλέπεται να είναι το μεγαλύτερο τμήμα τύπου στην αγορά Super Absorbent Polymers. Ονομάζεται συχνά “σούπερ χυλός” και προτιμάται ευρέως για την ικανότητά του να απορροφά έως και 400-800 φορές νερό από τη μάζα του. Είναι επίσης ο συνηθέστερα χρησιμοποιούμενος τύπος σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής όπως πάνες μωρών, προϊόντα ενηλίκων, σερβιέτες και γεωργικές εφαρμογές.

Η γεωργία προβλέπεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Η ζήτηση για SAP στις γεωργικές εφαρμογές αυξάνεται λόγω της ιδιότητας κατακράτησης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία παγκοσμίως. Το Υπουργείο Γεωργίας της Κίνας έχει επιβλέψει σημαντικές δημόσιες επενδύσεις σε νερό, γη και τεχνολογία για την ενίσχυση του γεωργικού τομέα. Το 2011, η Κίνα επένδυσε περίπου 630 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την εξοικονόμηση νερού κατά την περίοδο 2012-2020, τα οποία έχουν ενισχύσει τη χρήση υπεραπορροφητικών πολυμερών στη χώρα.

Αίτημα δείγματος σελίδων: https://bit.ly/33DJhd3

Η περιοχή APAC ηγείται της Αγοράς Απορροφητικών Πολυμερών σε όγκο

Η APAC είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή για την αγορά Super Absorbent Polymers. Η αύξηση της ζήτησης για Super Absorbent Polymers στην περιοχή μπορεί να αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό σε παράγοντες όπως ο υψηλός πληθυσμός, η αύξηση της βιομηχανικής ανάπτυξης και η αλλαγή του τρόπου ζωής. Επιπλέον, ο αυξανόμενος αριθμός βιομηχανιών τελικής χρήσης στην περιοχή οδηγεί επίσης σε καινοτομίες και εξελίξεις στον τομέα των Super Absorbent Polymers, τροφοδοτώντας έτσι την ανάπτυξη της αγοράς APAC Super Absorbent Polymers. Κύριοι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά Super Absorbent Polymers συμπεριλαμβανομένων των Nippon Shokubai (Ιαπωνία), BASF (Γερμανία), Evonik (Γερμανία), Sumitomo (Ιαπωνία), LG Chem (Νότια Κορέα), SDP Global (Ιαπωνία), Formosa (Ταϊβάν), Yixing Danson (Κίνα), Satellite Science & Technology Co., Ltd. (Κίνα) και Kao Corporation (Ιαπωνία).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *