Αγορά Embolotherapy αξίας 5,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028-Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

Αγορά Embolotherapy αξίας 5,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028-Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

– Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Αγορά Embolotherapy κατά Προϊόν (Embolic Agents (Microspheres, Liquid Embolic Agents, Coil), Microcatheters), Ένδειξη (Ογκολογία, Αγγειακά, Ανευρύσματα, Ουρολογία, Νεφρολογία), Διαδικασία (TACE, TARE), Enduser (Νοσοκομείο, Κλινικές, ASC) – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από την Contrive Datum Insights, η παγκόσμια αγορά εκτιμάται σε 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021 και αναμένεται να φθάσει τα 5,0 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028, με CAGR 8,0% κατά τη διάρκεια του περίοδος πρόβλεψης.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο “Embolotherapy Market”

209 – Πίνακες

35 – Φιγούρες

230 – Σελίδες

Η ανάπτυξη της αγοράς αποδίδεται κυρίως σε παράγοντες όπως η αύξηση του πληθυσμού των ασθενών-στόχων, η αυξανόμενη προτίμηση για ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες, τεχνολογικές εξελίξεις σε συσκευές εμβολιοθεραπείας και ευνοϊκό σενάριο αποζημίωσης.

Η υποκατηγορία μικροσφαιρών των προϊόντων εμβολικών παραγόντων για να κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς έως το 2028

Με βάση το προϊόν, η αγορά χωρίζεται περαιτέρω σε πηνία εμβολισμού (αποσπώμενα πηνία και πτυσσόμενα πηνία), εμβολικά μέσα (υγρά εμβολικά μέσα και μικροσφαίρες), αποσπώμενα μπαλόνια, συστήματα εμβολικών βυσμάτων και συσκευές υποστήριξης (μικροκαθετήρες και καλώδια οδήγησης). Η υποκατηγορία μικροσφαιριδίων προϊόντων εμβολικών παραγόντων διοικούσε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς εμβολιοθεραπείας το 2020 και η τάση αναμένεται να συνεχιστεί έως το 2028. Η ανάπτυξη της αγοράς οφείλεται στην αύξηση του επιπολασμού του ηπατοκυτταρικού καρκινώματος (οι μικροσφαίρες χρησιμοποιούνται ευρέως για τη θεραπεία αυτής της ασθένειας) , σε συνδυασμό με ευνοϊκά κριτήρια επιστροφής στις ανεπτυγμένες οικονομίες. Επιπλέον, τα νέα προϊόντα και οι εγκρίσεις υποστηρίζουν περαιτέρω την ανάπτυξη του τμήματος.

Το τμήμα του καρκίνου του ήπατος αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς με εφαρμογή κατά την περίοδο πρόβλεψης από το 2021 έως το 2028

Με βάση την εφαρμογή, η αγορά εμβολιοθεραπείας χωρίζεται σε ογκολογία (καρκίνος του ήπατος, καρκίνος των νεφρών, καρκίνος του πνεύμονα, καρκίνος του μαστού και άλλους καρκίνους), περιφερικές αγγειακές παθήσεις, ουρολογία και νεφρολογία (καλοήθης υπερπλασία του προστάτη, ινομυώματα της μήτρας και άλλη ουρολογία & νεφρολογία) εφαρμογές), νευρολογία (ανεύρυσμα εγκεφάλου και εγκεφαλικές αρτηριοφλεβικές δυσπλασίες) και γαστρεντερικές διαταραχές (GIT). Το κυρίαρχο μερίδιο αυτού του τμήματος αποδίδεται στον αυξανόμενο επιπολασμό του καρκίνου του ήπατος. 905.677 περιπτώσεις καρκίνου του ήπατος διαγνώστηκαν παγκοσμίως το 2020 (Πηγή: Globocan 2020). Μόνο στις ΗΠΑ, εκτιμάται ότι διαγιγνώσκονται 34.000 νέα κρούσματα καρκίνου του ήπατος κάθε χρόνο (Πηγή: CDC). Έτσι, η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του ήπατος αναμένεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη του τμήματος τα επόμενα πέντε χρόνια.

Το τμήμα των αρτηριακών ραδιοεμβολικών διακαθετήρων (TARE) αναμένεται να καταγράψει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης κατά την περίοδο πρόβλεψης

Με βάση τη διαδικασία, η αγορά της εμβολειοθεραπείας χωρίζεται σε αρτηριακά εμβολικά διακαθετικά (ΤΑΕ), αρτηριακά χημειοεμβολικά διακαθετηριακά (TACE) και αρτηριακά ραδιοεμβολικά διακρατικά (TARE) / εκλεκτική θεραπεία εσωτερικής ακτινοβολίας (SIRT). Το τμήμα των αρτηριακών ραδιοεμβολικών διακαθετήρων (TARE) αναμένεται να καταγράψει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης κατά την περίοδο πρόβλεψης από το 2021 έως το 2028. Η ανάπτυξη αυτού του τμήματος αποδίδεται στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το TARE / SIRT, όπως καλύτερα κλινικά αποτελέσματα σε σύγκριση με το TACE , μικρότερο βαθμό του συνδρόμου μετά τον εμβολισμό και αυξημένα ποσοστά επιβίωσης καρκίνου σε σύγκριση με άλλες τεχνικές.

Αίτημα δείγματος σελίδων:  https://bit.ly/3eOScPs

Τα νοσοκομεία και οι κλινικές ήταν οι βασικοί τελικοί χρήστες στην αγορά εμβολιοθεραπείας

Με βάση τους τελικούς χρήστες, η αγορά χωρίζεται σε νοσοκομεία και κλινικές, κέντρα περιπατητικής χειρουργικής (ASC) και άλλους τελικούς χρήστες. Το 2020, το τμήμα νοσοκομείων και κλινικών κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Η αυξανόμενη υιοθέτηση ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών επεμβάσεων (συμπεριλαμβανομένων αγγειακών, ουρολογικών και νευρολογικών διαδικασιών), η αυξανόμενη αγοραστική δύναμη των κύριων παρόχων υγειονομικής περίθαλψης σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες (λόγω της ενοποίησης των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης) και η μεγαλύτερη διαθεσιμότητα των αποζημιώσεων για διαδικασίες στόχου στο Οι ΗΠΑ και οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες είναι οι κύριοι παράγοντες που αναμένεται να οδηγήσουν στη ζήτηση συσκευών εμβολισμού σε νοσοκομεία και κλινικές

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά AST το 2019

Η αγορά εμβολιοθεραπείας χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή και Αφρική. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της περιφερειακής αγοράς προϊόντων εμβολιοθεραπείας το 2020. Ο αυξανόμενος γηριατρικός πληθυσμός, ο αυξανόμενος αριθμός ASC και η αυξανόμενη προτίμηση για ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις έχουν οδηγήσει στην αυξανόμενη υιοθέτηση διαδικασιών εμβολιοθεραπείας στη χώρα .

Οι κυριότεροι παίκτες στην αγορά είναι οι Boston Medical Corporation (US), Terumo Medical Systems (Japan), Medtronic (US), Johnson & Johnson (US) και Stryker Corporation (US). Άλλοι βασικοί παίκτες στην αγορά θεραπείας εμβολισμού περιλαμβάνουν τις Sirtex Medical Limited (ΗΠΑ), Abbott Laboratories (US), Acandis GmbH (Γερμανία), Balt (Γαλλία), Cook Medical (ΗΠΑ), Kaneka Corporation (Ιαπωνία), Penumbra, Inc. ( ΗΠΑ), Merit Medical Systems (ΗΠΑ), Meril Life Sciences Pvt. Ltd. (Ινδία), Cardiva (ΗΠΑ), Shape Memory Medical Inc. (US), Artio Medical Inc. (US), Rapid Medical (US), Emboline, Inc. (US) και IMbiotechnologies Ltd. (Καναδάς), μεταξύ άλλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *