Αγορά DDI αξίας 836 εκατομμυρίων $ έως το 2028 – Αποκλειστική αναφορά από Contrive Datum Insights

Αγορά DDI αξίας 836 εκατομμυρίων $ έως το 2028 – Αποκλειστική αναφορά από Contrive Datum Insights

– Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Αγορά DDI” από το στοιχείο (λύσεις και υπηρεσίες), εφαρμογή (αυτοματοποίηση δικτύου, εικονικοποίηση και σύννεφο, μετασχηματισμός κέντρου δεδομένων, ασφάλεια δικτύου), λειτουργία ανάπτυξης, μέγεθος οργανισμού, κάθετη και περιοχή – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από το Contrive Datum Insights, το μέγεθος της αγοράς DDI θα αυξηθεί από 400 εκατομμύρια USD το 2021 σε 836 εκατομμύρια USD έως το 2028, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 15,9% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Αυξημένη ζήτηση για DDI λόγω της επιδημίας COVID-19, οι αυξανόμενες τάσεις των BYOD και WFH σε κάθετους κλάδους και η αυξανόμενη ζήτηση για ενισχυμένη ασφάλεια αποτελούν σημαντικούς παράγοντες ανάπτυξης για την αγορά. Η αυξανόμενη ανάγκη για IPAM και η εμφάνιση του IPv6 θα παρείχε προσοδοφόρες ευκαιρίες για τους πωλητές στην αγορά DDI

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο “DDI Market”

328 – Πίνακες

33 – Φιγούρες

232 – Σελίδες

Κατά συνιστώσα, το τμήμα Solutions διατηρεί το μεγαλύτερο μέγεθος αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης

Οι λύσεις DDI κερδίζουν δημοτικότητα με την αυξανόμενη χρήση σε όλους τους σημαντικούς κλάδους της βιομηχανίας, όπως οι τηλεπικοινωνίες και IT, το BFSI, η κυβέρνηση και η άμυνα, η εκπαίδευση και η υγειονομική περίθαλψη. Ένας από τους κύριους λόγους για την ανάπτυξη των λύσεων DDI είναι οι αυξανόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα βασικά τους δίκτυα με την ταχεία αύξηση των συσκευών δικτύου λόγω του IoT και της ψηφιοποίησης. Η αποτυχία δικτύου σε μια επιχείρηση μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις λειτουργίες της. Έτσι, οι ολοκληρωμένες λύσεις DDI εξελίσσονται ως μια βολική λύση για τη διαχείριση και τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας του δικτύου για την υποστήριξη των βασικών υπηρεσιών των επιχειρήσεων.

Στην εφαρμογή, η εικονικοποίηση και το cloud θα αυξηθούν στο υψηλότερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης

Η εικονικοποίηση είναι η δυνατότητα εκτέλεσης πολλών λειτουργικών συστημάτων σε ένα φυσικό σύστημα και κοινή χρήση των βασικών πόρων υλικού. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της απόδοσης και του κόστους πληροφορικής χρησιμοποιώντας φυσικούς πόρους ως βάση από την οποία μπορούν να εκχωρηθούν εικονικοί πόροι. Σήμερα το cloud είναι ένα αποδεδειγμένο μοντέλο παράδοσης, με έναν αυξανόμενο αριθμό οργανισμών που συνειδητοποιούν την επιδεξιότητα και την ικανότητα. Το cloud computing προχωρά στην εικονικοποίηση ένα βήμα παραπέρα μειώνοντας το κόστος κατοχής του υλικού και εγκαθιστώντας μόνο τα απαιτούμενα λειτουργικά συστήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η εφαρμογή εικονικοποίησης μέσω υπολογιστικού νέφους απαιτεί ασφαλή διασύνδεση δικτύου, αυτοματοποίηση DHCP και DNS, ασφαλή δευτερεύουσα αποθήκευση, ασφαλές περιβάλλον χρόνου εκτέλεσης και ισχυρό IPAM.

Ζητήστε δείγματα σελίδων https://bit.ly/33KYMzS

 

Η Βόρεια Αμερική θα διατηρήσει το μεγαλύτερο μέγεθος της αγοράς κατά την περίοδο προβλέψεων

Η Βόρεια Αμερική αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο κομμάτι της παγκόσμιας αγοράς λύσεων και υπηρεσιών DDI και θεωρείται ως μια από τις πιο προηγμένες περιοχές στην υιοθέτηση και την υποδομή τεχνολογίας. Επιπλέον, οι διάφοροι κλάδοι που λειτουργούν στην περιοχή, όπως η IT & Telecom, υιοθετούν όλο και περισσότερο νέους τρόπους παρακολούθησης της ασφάλειας του δικτύου και του IPAM. Αυτοί οι παράγοντες αναμένεται να τροφοδοτήσουν τη ζήτηση για DDI στην περιοχή.

Οι κυριότεροι προμηθευτές στην παγκόσμια αγορά DDI περιλαμβάνουν Nokia Corporation (Γαλλία), BlueCat Networks (Canada), Microsoft Corporation (US), Infoblox (US), Cisco Systems (US), Men & Mice (Ισλανδία), EfficientIP (US), BT Diamond IP (US), FusionLayer (Φινλανδία), PC Network (US), TCPwave (US), Apteriks (Netherlands), ApplianSys (UK), NCC Group (UK), Solarwinds Network (US), NS1 (US), Empowered Δίκτυα (Καναδάς), Datacomm (Ινδονησία), INVETICO (Αυστραλία).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *