Αγορά χωρίς διακοπή τροφοδοσίας (UPS) βάσει προβλέψεων, εκτιμήσεων, μελλοντικών προοπτικών και προβλέψεων για ανταγωνιστές 2028

Το UPS είναι μια συσκευή που παρέχει εφεδρική μπαταρία όταν η ηλεκτρική ισχύς αποτύχει ή πέσει σε ένα απαράδεκτο επίπεδο τάσης. Τα μικρά συστήματα UPS παρέχουν ισχύ για λίγα λεπτά. αρκετά για να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή με τάξη, ενώ τα μεγαλύτερα συστήματα έχουν αρκετή μπαταρία για αρκετές ώρες. Τα συστήματα UPS μπορούν να ρυθμιστούν για να ειδοποιούν τους διακομιστές αρχείων για τερματισμό με ομαλό τρόπο όταν έχει σημειωθεί διακοπή λειτουργίας και οι μπαταρίες εξαντλούνται. Κάθε UPS μετατρέπει το εισερχόμενο AC σε DC μέσω ανορθωτή και το μετατρέπει πίσω με έναν μετατροπέα. Οι μπαταρίες ή οι σφόνδυλοι αποθηκεύουν ενέργεια για χρήση σε μια αποτυχία χρησιμότητας. Ένα κύκλωμα παράκαμψης δρομολογεί ισχύ γύρω από τον ανορθωτή και το μετατροπέα, εκτελώντας το φορτίο IT σε εισερχόμενη χρησιμότητα ή ισχύ γεννήτριας. Ένα UPS χρησιμοποιείται συνήθως για την προστασία υλικού όπως υπολογιστές, κέντρα δεδομένων, τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός ή άλλος ηλεκτρικός εξοπλισμός όπου μια απροσδόκητη διακοπή ρεύματος θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς, θανάτους, σοβαρή επιχειρηματική διακοπή ή απώλεια δεδομένων. Οι μονάδες UPS κυμαίνονται σε μέγεθος από μονάδες που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν έναν μόνο υπολογιστή χωρίς οθόνη βίντεο (βαθμολογία περίπου 200 volt-ampere) έως μεγάλες μονάδες που τροφοδοτούν ολόκληρα κέντρα δεδομένων ή κτίρια.

Η παγκόσμια αγορά αδιάλειπτης τροφοδοσίαςαναμένεται να αυξηθεί από XX δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε xx δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, με CAGR xx% κατά την περίοδο προβλέψεων 2019-2026. Αναδυόμενες οικονομίες όπως η Κίνα, η Ινδία και το Μεξικό παρατηρούν μια τεράστια βιομηχανική άνθηση, η οποία οδήγησε σε αύξηση σε ζήτηση για δύναμη. Ωστόσο, η ανεπαρκής παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι ένα σημαντικό ζήτημα σε αυτές τις χώρες και ως εκ τούτου παραμένουν δυνητικές αγορές για την UPS. Η αυξανόμενη υιοθέτηση των υπηρεσιών υπολογιστικού νέφους και η κυρίαρχη ανάγκη για αδιάλειπτη ισχύ για την εξασφάλιση αποτελεσματικών λειτουργιών σε τράπεζες, επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά ιδρύματα αναμένεται να αναπτύξουν την αδιάλειπτη αγορά τροφοδοσίας. Επιπλέον, η αύξηση του αριθμού των κέντρων δεδομένων, η μείωση των τιμών της μπαταρίας ιόντων λιθίου και οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη βιομηχανική ανάπτυξη συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς.

Ο περιορισμός για την ανάπτυξη της αγοράς είναι η ενημέρωση εξαρτημάτων & αντικαταστάσεων μπαταρίας και το υψηλό κόστος συντήρησης. Μαζί με αυτό, η περιοδική συντήρηση, το αυξανόμενο κόστος για την πρώτη ύλη και το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και η έντονη ανταγωνιστικότητα για την τιμή αποτελούν προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη της αγοράς. Ωστόσο, η αύξηση της χρήσης βιομηχανικών UPS στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων, των χημικών προϊόντων και των σιδηροδρόμων αναμένεται να προσφέρει προσοδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης στην αγορά. Μερικοί από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια αγορά αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος περιλαμβάνουν τα AMETEK Solidstate Controls, Mitsubishi Electric, Eaton, Emerson Network Power, ABB, Schneider Electric, AEG Power Solutions, Benning Power Electronics, Active Power, Caterpillar, Borri, Fuji Electric, GE Industrial, NUMERIC, Riell-Power India, Piller Group, Intellipower Inc., Cyber ​​Power Systems,

Σχόλιο αναλυτών:

Η αυξανόμενη υιοθέτηση συστημάτων UPS αρθρωτού κέντρου δεδομένων αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης για την αγορά της UPS. Η παγκόσμια αγορά αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS) είναι εξαιρετικά κατακερματισμένη και οι σημαντικότεροι παράγοντες έχουν χρησιμοποιήσει διάφορες στρατηγικές όπως επεκτάσεις, ανάπτυξη νέων προϊόντων, κοινοπραξίες, συνεργασίες, συγχωνεύσεις, εξαγορές και άλλα για να αυξήσουν τα ίχνη τους σε αυτήν την αγορά. Η Schneider Electric παρουσίασε τη νέα μονάδα UPS (αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος) γνωστή ως Gator PXC τον Αύγουστο του 2016, η οποία ήταν ικανή να χειριστεί σκληρά περιβάλλοντα και σκληρή και σκληρή χρήση, όπως υπαίθριες βιομηχανίες και χώρους εξερεύνησης πετρελαίου.

Αδιάλειπτη Power Supplies Ltd. Παρουσιάστηκε το POWERWAVE 9500DPA, το οποίο είναι ένα προηγμένο UPS με αρθρωτό μετασχηματιστή 55KW, σχεδιασμένο για μεγαλύτερη απόδοση και ευελιξία. Το εφεδρικό τμήμα συστήματος UPS αναμένεται να έχει μεγάλο μερίδιο, καθώς είναι οικονομικά αποδοτικό και πιο κατάλληλο για οικιακή χρήση. Τα Data Center θα αποκτήσουν μια σημαντική αγορά καθώς παράγουν δεδομένα σε ποσότητα καθυστερημένης ποσότητας και απαιτείται σύστημα UPS για τη μείωση των διακυμάνσεων ισχύος.

Λήψη δείγματος PDF:   https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100338/

Κατάτμηση:

Η παγκόσμια αγορά συστημάτων τροφοδοσίας χωρίς διακοπή χωρίζεται σε τύπο, τύπο εξόδου, εφαρμογή, βαθμολογία ισχύος και περιοχή. Με βάση τον τύπο του προϊόντος, η αγορά χωρίζεται σε off-line / standby, line-interactive και online. Το διαδικτυακό τμήμα αναμένεται να λάβει το υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Τα διαδικτυακά συστήματα UPS ξεπερνούν διάφορες προκλήσεις τροφοδοσίας που υπάρχουν σήμερα, οι οποίες με τη σειρά τους αυξάνουν τη δημοτικότητά τους σε διάφορες επιχειρήσεις. Με βάση τον τύπο παραγωγής, η αγορά χωρίζεται σε τροφοδοτικό AC και DC. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά κατηγοριοποιείται σε κέντρα δεδομένων, βιομηχανία ραφιναρίσματος, τηλεπικοινωνίες, ιατρική, πετροχημική, βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, τομέας πληροφορικής, τομέας ενέργειας και ενέργειας, αυτοκίνητα και άλλα.

Η παγκόσμια αγορά συστημάτων τροφοδοσίας χωρίς διακοπή χωρίζεται περαιτέρω σε 1-10 kVA, 10.1-20 kVA, 20.1-100 kVA και 100.1 kVA και άνω με βάση την ισχύ ισχύος.

Περιφερειακή ανάλυση:

Η παγκόσμια αγορά αδιάλειπτων συστημάτων τροφοδοσίας είναι κατακερματισμένη βάσει γεωγραφικών περιοχών όπως η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η APAC, η Μέση Ανατολή και η Αφρική. Η Βόρεια Αμερική ήταν ο κορυφαίος συνεισφέρων εσόδων το 2019 και αναμένεται να σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης. Στην περιοχή APAC, η ανάπτυξη της αγοράς επηρεάζεται από την αυξανόμενη χρήση του βιομηχανικού UPS στους σιδηροδρομικούς, αιολικούς, ηλεκτρικούς και βιομηχανικούς τομείς. Οι χώρες της περιοχής που συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της βιομηχανικής αγοράς UPS περιλαμβάνουν την Κίνα, την Ινδία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη Σιγκαπούρη. Η Γαλλία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να ηγηθούν της ανάπτυξης της Ευρώπης.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100338/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *