Αγορά χειρουργικών ρομπότ αξίας 14,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση από το Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Χειρουργική αγορά ρομπότ” ανά προϊόν και υπηρεσία (Όργανα και αξεσουάρ, συστήματα, σέρβις), εφαρμογή (ουρολογική χειρουργική, γυναικολογική χειρουργική, ορθοπεδική χειρουργική), τελικός χρήστης (νοσοκομεία, κέντρο ασθενούς χειρουργικής) – Ανάλυση και Παγκόσμιες προβλέψεις έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από την Contrive Datum Insights, η παγκόσμια αγορά αναμένεται να φτάσει τα 14,4 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028 από εκτιμώμενα 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, με CAGR 17,6%.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο  “Surgical Robots Market”

212 – Πίνακες

35 – Φιγούρες

220 – Σελίδες

Η ανάπτυξη σε αυτήν την αγορά βασίζεται κυρίως στα πλεονεκτήματα της χειρουργικής επέμβασης με ρομποτική βοήθεια, των τεχνολογικών εξελίξεων στα χειρουργικά ρομπότ, της αυξανόμενης υιοθέτησης χειρουργικών ρομπότ και της αυξημένης χρηματοδότησης για ιατρική έρευνα ρομπότ. Οι εταιρείες έχουν μια μεγάλη αγορά εξαπλωμένη σε διάφορες χώρες της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας Ειρηνικού και του υπόλοιπου κόσμου.

Η πανδημία COVID-19 είχε καταστροφικό παγκόσμιο αντίκτυπο στον παγκόσμιο πληθυσμό και την οικονομία. Η πανδημία άσκησε σημαντική πίεση στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα ιδρύματα και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης έχουν λάβει οδηγίες να σταματήσουν να διεξάγουν εκλεκτικές χειρουργικές διαδικασίες και ιατρικές εξετάσεις για να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα μετάδοσης και να διατηρήσουν πόρους υγειονομικής περίθαλψης για ασθενείς με COVID-19. Η πανδημία οδήγησε σε μια προσωρινή απαγόρευση των εκλεκτικών χειρουργικών επεμβάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση των επιλεκτικών χειρουργικών επεμβάσεων παγκοσμίως που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Όργανα και αξεσουάρ που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά

Με βάση το προϊόν και την υπηρεσία, η αγορά χειρουργικών ρομπότ χωρίζεται σε ρομποτικά συστήματα, όργανα και αξεσουάρ και υπηρεσίες. Ο τομέας οργάνων και αξεσουάρ κατέκτησε το μεγαλύτερο μερίδιο του 53,8% της αγοράς το 2020. Αυτό το τμήμα αναμένεται επίσης να αυξηθεί στο υψηλότερο CAGR του 18,2% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Το μεγάλο μερίδιο και ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης αυτού του τμήματος οφείλονται κυρίως στην επαναλαμβανόμενη αγορά οργάνων και αξεσουάρ αντί για ρομποτικά συστήματα, τα οποία αποτελούν μια μοναδική επένδυση.

Γενική χειρουργική επέμβαση για την ταχύτερη ανάπτυξη της αγοράς

Με βάση την εφαρμογή, η αγορά χειρουργικών ρομπότ χωρίζεται σε γενική χειρουργική, ουρολογική χειρουργική, γυναικολογική χειρουργική, ορθοπεδική χειρουργική, νευροχειρουργική και άλλες εφαρμογές. Ο τομέας της γενικής χειρουργικής διέταξε το μεγαλύτερο μερίδιο του 29,5% της αγοράς το 2020. Αυτό το τμήμα προβλέπεται επίσης να καταγράψει το υψηλότερο CAGR του 18,2% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η ανάπτυξη σε αυτό το τμήμα της αγοράς μπορεί να αποδοθεί στην αυξημένη χρήση χειρουργικών ρομπότ σε γενικές διαδικασίες όπως η βαριατρική χειρουργική επέμβαση, η μυοτομία Heller, η γαστρεκτομή, η επισκευή της κήλης, η χολοκυστεκτομή, η χειρουργική επέμβαση και η παγκρεατομή.

Αίτημα δείγματος σελίδων:  https://bit.ly/3ezBcMN

Η Ασία-Ειρηνικός σημειώνει την υψηλότερη ανάπτυξη από το 2021 έως το 2028

Η Βόρεια Αμερική κυριάρχησε στην αγορά χειρουργικών ρομπότ, με μερίδιο 63,6% το 2019, ενώ η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR του 18,5% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Το μεγάλο μερίδιο της αγοράς της Βόρειας Αμερικής μπορεί να αποδοθεί στη διαθεσιμότητα χρηματοδότησης για Ε & Α σε χειρουργικά ρομπότ σε αυτήν την περιοχή και στην αυξανόμενη υιοθέτηση χειρουργικών ρομπότ για παιδιατρικές χειρουργικές επεμβάσεις στον Καναδά και γενικές χειρουργικές διαδικασίες στις ΗΠΑ.

Μερικοί από τους εξέχοντες παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των χειρουργικών ρομπότ είναι οι Intuitive Surgical (US), Stryker Corporation (US), Medtronic (Ireland), Smith & Nephew (UK), Zimmer Biomet (US), Asensus Surgical (Transenterix) (ΗΠΑ) , Corindus Vascular Robotics (US), Renishaw (UK), Auris Health (US), Medrobotics Corporation (US), Think Surgical (US), Verb Surgical (US), OMNIlife Science (US), CMR Surgical (US), Preceyes BV (Κάτω Χώρες), China National Scientific Instruments And Materials Corporation (CSIMC) (Κίνα), Microsure (Netherlands), Titan Medical (Canada), avateramedical Gmbh (Γερμανία) και Medicaroid Corporation (Ιαπωνία).

Αίτημα δείγματος σελίδων:  https://bit.ly/3ezBcMN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *