Αγορά φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής ταινίας – Παγκόσμιες τάσεις, μερίδιο αγοράς, μέγεθος βιομηχανίας, ανάπτυξη, ευκαιρίες και αγορά στις προβλέψεις των ΗΠΑ, 2020-2027

Ηλιακά κύτταρα λεπτής μεμβράνης που κατασκευάζονται με εναπόθεση πολλών στρωμάτων υλικού που απορροφά το φως, ενός ημιαγωγού, σε ένα υπόστρωμα – επικαλυμμένο μέταλλο, γυαλί ή πλαστικό. Λεπτά υλικά που χρησιμοποιούνται ως ημιαγωγοί πολύ αποδοτικά στην απορρόφηση ενέργειας από τον ήλιο. Έτσι, αυτές οι ηλιακές μονάδες λεπτής μεμβράνης είναι ανθεκτικές, ελαφριές και εύχρηστες. Οι κύριοι τύποι ηλιακών κυττάρων λεπτής μεμβράνης περιλαμβάνουν το τελλουριούχο κάδμιο (CdTe), το άμορφο πυρίτιο (a-Si) και το σελήνιο χαλκού ινδίου (δι) σεληνίδιο (CIGS). Η ελαφριά και εύκαμπτη δομή της λεπτής μεμβράνης το καθιστά κατάλληλο για μεταφορά και εύκολο στην εγκατάσταση.

Η παγκόσμια  αγορά φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής ταινίας  καθοδηγείται από την αυξανόμενη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τα τελευταία χρόνια. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που ενισχύουν την ανάπτυξη της αγοράς φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής ταινίας είναι η ελαφριά φύση και η ευκολία εγκατάστασης. Ο ελαφρύς και ευέλικτος χαρακτήρας των μονάδων λεπτής μεμβράνης σε σύγκριση με τις άκαμπτες και ογκώδεις συμβατικές ηλιακές μονάδες αναμένεται να αυξήσει την ανάπτυξη της αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Εκτός από αυτό, η αύξηση των κατά κεφαλήν διαθέσιμων εσόδων και η βιασύνη στην παγκόσμια οικονομία είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας που αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Η αγορά φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής ταινίας ταξινομείται με βάση την ενότητα, την εφαρμογή και τις περιοχές. Με βάση τον τύπο του προϊόντος, η αγορά φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής μεμβράνης χωρίζεται σε μονάδες άμορφου πυριτίου (A-SI), μονάδα καδμίου-τιλουρίδης (CDTE), μονάδα χαλκού διστελενιδίου / χαλκού ινδίου γαλλίνης δισελενίδης (CIGS). Με βάση την εφαρμογή, η αγορά φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής μεμβράνης χωρίζεται σε Εφαρμογές Ενσωματωμένων Φωτοβολταϊκών Κτιρίων, Εφαρμογές τροφοδοσίας συνδεδεμένης με πλέγμα, Στρατιωτικές και Διαστημικές Εφαρμογές, Ηλεκτρονικά Καταναλωτικά και άλλα. Λόγω του υψηλού αρχικού κόστους, οι μονάδες λεπτής μεμβράνης χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές πολύ προηγμένης τεχνολογίας, όπως στρατιωτικές και διαστημικές. Η εφαρμογή ηλεκτρονικών καταναλωτών αναμένεται να έχει υψηλή ανάπτυξη λόγω της ευκολίας εγκατάστασης αυτών των μονάδων.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @:  https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100061/

Η αγορά των φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής ταινίας διαιρείται σε πέντε περιοχές, δηλαδή τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η Ασία-Ειρηνικός και η Βόρεια Αμερική κατέχουν σημαντικό μερίδιο στην αγορά των φωτοβολταϊκών μονάδων Thin Film λόγω του ραγδαία αυξανόμενου πληθυσμού και της ακμάζουσας αστικοποίησης στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η ευρωπαϊκή αγορά φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτής ταινίας αναμένεται επίσης να λάβει άνοδο στην ανάπτυξη της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης σχετικά με τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά εκχυλισμάτων βύνης περιλαμβάνουν τις First Solar, Kaneka Corporation, United Solar, Mitsubishi, Bosh Solar, Calyxo GmbH, Solibro GmbH και Unisolar. Οι σημαντικότεροι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές της αγοράς, όπως εταιρικές σχέσεις, συγχωνεύσεις, συνεργασίες και εξαγορές για να διατηρήσουν τη θέση τους ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Παρομοίως, ασχολούνται με την κατοχή των τοπικών παραγόντων για να υποστηρίξουν τη διανομή των προϊόντων τους και να αναπτύξουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά.

Η αγορά φωτοβολταϊκών μονάδων λεπτών ταινιών είναι κατατμημένη:

Κατά Ενότητα:

• Μονάδα άμορφου πυριτίου (A-SI)

• Μονάδα Cadmium-Telluride (CDTE)

• Μονάδα χαλκού δισθελενιδίου / χαλκού ινδίου γαλλίου διστελενίδης (CIGS)

Με εφαρμογή:

• Δημιουργία ολοκληρωμένων εφαρμογών φωτοβολταϊκών στοιχείων

• Εφαρμογές τροφοδοσίας συνδεδεμένες στο δίκτυο

• Στρατιωτικές και διαστημικές εφαρμογές

• Καταναλωτικά ηλεκτρονικά

• Οι υπολοιποι

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

• Λατινική Αμερική

• Μέση Ανατολή

Αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

η Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

o Νότια Αφρική

της Σαουδικής Αραβίας

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγορά τώρα @:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100061/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *