Αγορά ταινιών κατασκευής αξίας 12,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Αγορά ταινιών κατασκευής ανά τύπο (LDPE & LLDPE, HDPE, PP, PVC, PVB, PET / BOPET, PA / BOPA, PVC, PVB), Εφαρμογή (Προστατευτικό & εμπόδιο, Διακοσμητικά), Τελική χρήση Βιομηχανία (Κατοικίες, Εμπορικές, Βιομηχανικές, Πολιτικές Μηχανικές) & Περιοχή – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από την Contrive Datum Insights, η παγκόσμια αγορά ταινιών κατασκευής αναμένεται να αυξηθεί από 9,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 12,9 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028, CAGR 4,0% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η αύξηση της ζήτησης από τη βιομηχανία πολιτικών μηχανικών οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο “Construction Films Market”

276 – Πίνακες

44 – Φιγούρες

235 – Σελίδες

Οι ταινίες LLDPE & LDPE είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα στην αγορά κατασκευαστικών ταινιών τόσο από άποψη αξίας όσο και όγκου.

Το τμήμα LDPE & LLDPE αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή στη συνολική αγορά ταινιών κατασκευής κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης σε όρους αξίας και όγκου. Τα φιλμ LLDPE & LDPE χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευαστική βιομηχανία λόγω των ανώτερων ιδιοτήτων τους όπως η αντοχή σε εφελκυσμό, η αντοχή στην υγρασία, τα χημικά και η προστασία από τις ακτίνες UV και την ευελιξία. Αυτές οι ταινίες έχουν μεγάλη ζήτηση από οικιακά και εμπορικά τμήματα τελικής χρήσης σε επένδυση, στέγες, πόρτες και παράθυρα, έπιπλα και άλλα.

Οι ταινίες για χρήση της Protective & Barrier κυριάρχησαν στην αγορά ταινιών κατασκευής τόσο από άποψη αξίας όσο και όγκου.

Ο τομέας προστασίας και φραγμών αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή στη συνολική αγορά ταινιών κατασκευής κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης όσον αφορά την αξία και τον όγκο. Η υψηλή ζήτηση για κατασκευαστικές ταινίες όπως φράγματα ατμών, φράγματα αερίου, περιβλήματα κτιρίων, μεμβράνες παραθύρων, προστασία από υπεριώδεις ακτίνες, υπόστρωμα δαπέδου, κάλυμμα υπογείου κ.λπ., οδηγεί την αγορά των κατασκευαστικών ταινιών σε εφαρμογές προστασίας και φραγής.

Η Πολιτική Μηχανική Βιομηχανία είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία τελικής χρήσης του φιλμ Κατασκευής από άποψη τόσο αξίας όσο και όγκου.

Η πολιτική μηχανική αναμένεται να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα κατά την προβλεπόμενη περίοδο σε όρους αξίας και όγκου. Αυτή η ανάπτυξη υποστηρίζεται από την αυξανόμενη και ταχεία κατασκευή δρόμων και αυτοκινητοδρόμων και την ανάπτυξη υποδομών. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο επικεντρώνονται στην αύξηση των επενδύσεων για την οδική συνδεσιμότητα. Για παράδειγμα, στην Ινδία, η συνολική επένδυση στον τομέα των οδών και των αυτοκινητοδρόμων έχει αυξηθεί περισσότερο από τρεις φορές το τελευταίο εξάμηνο.

Ζητήστε δείγματα σελίδων https://bit.ly/3oeKLnN

 

Η APAC είναι η κορυφαία αγορά κατασκευαστικών ταινιών τόσο σε αξία όσο και σε όγκο.

Η περιοχή APAC εκτιμάται ότι είναι η μεγαλύτερη αγορά ταινιών κατασκευής το 2020 από άποψη αξίας και όγκου. Η ανάπτυξη της αγοράς ταινιών κατασκευής APAC μπορεί να αποδοθεί στη βιομηχανική επέκταση, στην παρουσία καθιερωμένων κατασκευαστών και στις τεχνολογικές εξελίξεις στις κατασκευές στην περιοχή.

Βασικοί παίκτες της αγοράς:

Mitsubishi Chemical (Ιαπωνία) Du Pont de Nemours (ΗΠΑ) Polifilm (Γερμανία) Berry Global Group (ΗΠΑ) RKW SE (Γερμανία)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *