Αγορά συστήματος πληροφοριών επιβατών αξίας 41,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση από το Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με νέα έκθεση έρευνας αγοράς Αγοράς Συστημάτων Πληροφοριών Επιβατών “από Συστατικό (Λύσεις και Υπηρεσίες), Τοποθεσία (Επί του σκάφους και στο Σταθμό), Τρόπος Μεταφοράς (Σιδηρόδρομοι (Τρένα και Τραμ), Οδοί και Αεροπορικές και Πλωτές Οδοί) και Περιοχή – Παγκόσμια Πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από το Contrive Datum Insights, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς πληροφοριών επιβατών προβλέπεται να αυξηθεί από 24,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021 σε 41,0 δισεκατομμύρια δολάρια το 2028, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 11,2% κατά τη διάρκεια της πρόβλεψης περίοδος.

Οι κύριοι παράγοντες που οδήγησαν στην ανάπτυξη της αγοράς του συστήματος πληροφοριών επιβατών (PIS) περιλαμβάνουν την αύξηση της ζήτησης για ευφυή συστήματα δημόσιων μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών διέλευσης επιβατών σε πραγματικό χρόνο, της εκτεταμένης χρήσης smartphone και άλλων φορητών συσκευών με αυξημένη συνδεσιμότητα, αύξηση της χρήση συστημάτων διαφήμισης και πληροφοριών, εξελίξεις στο τεχνολογικό τοπίο για την ενίσχυση της εμπειρίας των επιβατών και αύξηση του αστικού πληθυσμού και της κυκλοφορίας στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο “Market System Information Market”

345  – Πίνακες

52 – Φιγούρες

325 – Σελίδες

Με βάση τις λύσεις, το τμήμα λύσεων εφαρμογών για κινητές συσκευές αναπτύσσεται σε υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης

Οι εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι ένα νέο κανάλι για την παροχή υπηρεσιών που βοηθούν τους επιβάτες να περάσουν όλη τη διαδικασία του ταξιδιού τους, ξεκινώντας από την αγορά εισιτηρίου έως το check in, την επιβίβαση σε αεροπλάνα, την άφιξη στον προορισμό τους και τη διάθεση των αποσκευών τους για αυτούς στο άλλο άκρο. Οι κινητές εφαρμογές αναπτύσσονται όλο και περισσότερο σε κάθε τρόπο μεταφοράς Στις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια, οι εφαρμογές για κινητές συσκευές λειτουργούν ως βασικό μέσο γνώσης ολόκληρων των ταξιδιωτικών πληροφοριών και βοηθούν στην παροχή πιο εξατομικευμένων υπηρεσιών για τους επιβάτες. Οι εφαρμογές για κινητές συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή πληροφοριών διαμετακόμισης σε πραγματικό χρόνο στους επιβάτες. Αυτές οι εφαρμογές καθιστούν τις υπηρεσίες διαμετακόμισης πιο προσιτές και αξιόπιστες για νέους επιβάτες και μπορούν να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες

Με βάση την τοποθεσία, το τμήμα του σκάφους αναμένεται να ηγηθεί της αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης

Η θέση επί του σκάφους αναμένεται να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά τοποθεσίας PIS όσον αφορά το μερίδιο αγοράς. Η εκθετική αύξηση της χρήσης Smartphone και οι εξελίξεις στην υποδομή δικτύου επιτρέπει στις αρχές μεταφορών να παρέχουν έγκαιρη κατάσταση και ενημερώσεις επί του σκάφους με οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Αυτές οι εξελίξεις αναμένεται να οδηγήσουν στη ζήτηση λύσεων PIS για τοποθεσίες επί του σκάφους. Το τμήμα PIS επί του σκάφους προβλέπεται να αντιπροσωπεύει μεγαλύτερο μέγεθος αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης. Στο αεροπλάνο, λύσεις και υπηρεσίες PIS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση των επιβατών για τους επόμενους / προηγούμενους σταθμούς ή στάσεις και για παροχή προηγμένων πληροφοριών για το όχημα, όπως ακριβείς πληροφορίες άφιξης και αναχώρησης. Στο πλοίο, το PIS αποτελείται από οθόνες LCD, σύστημα δημόσιας διεύθυνσης και ενδοεπικοινωνίες έκτακτης ανάγκης.

Με βάση τον τρόπο μεταφοράς, το τμήμα των τρόπων μεταφοράς των οδικών οδών αναμένεται να αυξηθεί σε υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης

Η σημαντική αύξηση του όγκου της κυκλοφορίας οχημάτων σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες δύο δεκαετίες και η αδυναμία της υπάρχουσας υποδομής μεταφορών να υποστηρίξει την ίδια οδήγησε σε αύξηση της εστίασης στη σημασία της παρακολούθησης και της διαχείρισης της κίνησης των οχημάτων, καθώς και και εξασφαλίζοντας ομαλή ροή κυκλοφορίας. Οι έξυπνες μεταφορές αυξάνονται σε δημοτικότητα, δεδομένης της ικανότητας της τεχνολογίας να διευκολύνει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και να βελτιώνει την οδική ασφάλεια με αποτελεσματική παρακολούθηση και διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων. Τα λεωφορεία είναι ένας πρωταρχικός τρόπος δημόσιας μεταφοράς σε διάφορες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κίνα, η Ινδία και η Αυστραλία. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός λεωφορείων στον τομέα των μεταφορών, και οι λύσεις PIS υιοθετούνται όλο και περισσότερο σε λεωφορεία για αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες για τη βελτίωση των συνολικών πράξεων διαμετακόμισης. Η αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα οφέλη που προσφέρουν οι λύσεις PIS μεταξύ των φορέων εκμετάλλευσης στόλου προβλέπεται περαιτέρω να οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς. Επίσης, η αυξανόμενη χρήση της κινητικότητας και των οχημάτων έχει οδηγήσει σε αύξηση της σχετικής ζήτησης για λύσεις και υπηρεσίες PIS στον τρόπο μεταφοράς των οδικών οδών για να οδηγήσει την ανάπτυξη της αγοράς.

Αίτημα δείγματος σελίδων:  https://bit.ly/3bm6vJ7

Η Βόρεια Αμερική θα διατηρήσει το υψηλότερο μέγεθος αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέγεθος αγοράς μεταξύ άλλων περιοχών στην αγορά συστημάτων πληροφοριών επιβατών και η τάση προβλέπεται να συνεχιστεί μέχρι το 2028. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς είναι οι κορυφαίες χώρες στην περιοχή καθώς παρατηρούν σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά την ανάπτυξη έξυπνων πόλεων και έργων μεταφοράς. Αυτές οι χώρες έχουν βιώσιμη και καθιερωμένη οικονομική ανάπτυξη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επενδύουν ολοένα και περισσότερο σε δραστηριότητες Ε & Α, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην αγορά PIS.

Η Βόρεια Αμερική είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες περιοχές όπου η υποδομή δικτύου είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για λύσεις και υπηρεσίες PIS στην αγορά. Οι περισσότεροι από τους τομείς των μεταφορών έχουν εφαρμόσει λύσεις και υπηρεσίες PIS στην περιοχή σε μεγάλη κλίμακα καθώς η συνδεσιμότητα δικτύου είναι διαθέσιμη σε κάθε γωνία. Η έλευση των ΜΜΕ και η υιοθέτηση της ψηφιοποίησης στον τομέα των μεταφορών, μαζί με τα δίκτυα υψηλής ταχύτητας, αναμένεται να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της αγοράς στη Βόρεια Αμερική. Επιπλέον, το 5G εξακολουθεί να αποτελεί τη ραχοκοκαλιά για τη σύνδεση IoT λόγω της υψηλής ταχύτητας και του χαμηλού λανθάνοντος χρόνου. Η βελτιωμένη συνδεσιμότητα IoT μέσω λύσεων 5G αναμένεται να βελτιώσει τις διαδικασίες μεταφοράς στην περιοχή, γεγονός που οδηγεί στην ανάπτυξη της αγοράς.

Οι κυριότεροι προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στην αγορά συστημάτων πληροφοριών επιβατών περιλαμβάνουν τις Advantech Co., Ltd. (Advantech), Alstom (Alstom), Wabtec Corporation (Wabtec), Cubic Corporation (Cubic), Cisco Systems, Inc. (Cisco), Siemens AG (Siemens ), Hitachi, Ltd. (Hitachi), Huawei Technologies Co., Ltd. (Huawei), Thales Group (Thales), Teleste Corporation (Teleste), Televic Rail (Televic), Mitsubishi Electric Corporation (Mitsubishi Electric), ST Engineering ( ST Engineering), DYSTEN Sp. z oo (DYSTEN), Lunetta (Lunetta), R2P GMBH (r2p), Sistemas, SA (Indra), ICON Multimedia SL (ICON Multimedia), passiotech.com (Passio Technologies), LANCom Systems GmbH (LANCom), Simpleway Europe ως (Simpleway), EKE-Electronics Ltd (EKE-Electronics), Medha Servo Drives Private Limited (Medha Servo Drives), Quester Tangent (Quester Tangent) και LOT Group (LOT Group)

Αίτημα δείγματος σελίδων:  https://bit.ly/3bm6vJ7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *