Αγορά συσκευών ηλεκτρονικής καταγραφής συνδεδεμένη για ισχυρή επέκταση έως το 2027

Η παγκόσμια αγορά συσκευών ηλεκτρονικής καταγραφής , με νέα υπηρεσία οχημάτων και εξυπηρέτηση μετά την αγορά, αναμένεται να ανέλθει σε 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να φθάσει τα 16,6 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 με CAGR 4,13%. Η ηλεκτρονική συσκευή καταγραφής αυτοκινήτων (ELD / E-Log) είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιείται σε ένα εμπορικό όχημα για την παρακολούθηση ή παρακολούθηση των ωρών εργασίας των επαγγελματικών οδηγών φορτηγών / λεωφορείων και εμπορικών μεταφορέων με βάση τις ώρες συμμόρφωσης των υπηρεσιών (HOS) . Το ELD βοηθά τον οδηγό και τον διαχειριστή να παρακολουθούν το χρόνο κίνησης του φορτηγού, καθώς το ELD συνδέεται με τον κινητήρα του φορτηγού.

Καταγράφει τη διάρκεια της κίνησης του φορτηγού, τη στιγμή που ο οδηγός ήταν εν ενεργεία, τη διάρκεια που ο οδηγός ήταν εκτός λειτουργίας και τη χρονική περίοδο που ο οδηγός ήταν εν ενεργεία αλλά δεν οδήγησε. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να παρακολουθούνται μέσω της ηλεκτρονικής συσκευής καταγραφής. Η ELD είναι η τελευταία έκδοση της συσκευής εγγραφής υπηρεσίας (ROD). Νωρίτερα, χρησιμοποιήθηκαν συσκευές Automatic On-Board Recording Device (AOBRD) και Electronic On-Board Recorder (EORBD) για την καταγραφή της διάρκειας εργασίας ή οδήγησης του οδηγού.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100660/

Το E-log μπορεί επίσης να διατηρεί αρχεία για την ώρα, την ημερομηνία, την τοποθεσία, τα μίλια οχημάτων, τις ώρες του κινητήρα και την ταυτότητα του οδηγού. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να καταγραφούν αυτόματα μετά από κάθε 60 λεπτά σε όλους τους χρόνους οδήγησης. Οι αυστηροί κυβερνητικοί κανόνες που επιβάλλουν την ενσωμάτωση της συσκευής ROD σε επαγγελματικά οχήματα για την καταγραφή και την εκπλήρωση των ωρών λειτουργίας (HOS) είναι ένας σημαντικός παράγοντας που ενισχύει την αγορά συσκευών ηλεκτρονικής καταγραφής αυτοκινήτων (ELD / E-Log). Αυτές οι συσκευές είναι πιο αποτελεσματικές από τις εγγραφές σε χαρτί, καθώς η τρέχουσα τοποθεσία και όλες οι άλλες πληροφορίες του οχήματος μπορούν να φορτωθούν απευθείας στο σύστημα και στο διακομιστή.

Η ELD αντικαθιστά επίσης τα παλαιότερα συστήματα, διεργασίες και συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες εγγραφής και τεκμηρίωσης σχετικά με το στόλο. Επιπλέον, οι πολιτικές που θέσπισε η κυβέρνηση που επιβάλλει τη χρήση ELDs, πολλαπλών εργασιών και εγγραφών δεδομένων που απλοποιούν και οργανώνουν τα έγγραφα είναι σημαντικοί παράγοντες που αναμένεται να ενισχύσουν την αγορά της ηλεκτρονικής συσκευής καταγραφής αυτοκινήτων (ELD / E-Log) κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης . Η χρήση συσκευών EORBD και AORBD, οι οποίες είναι λιγότερο αποτελεσματικές σε σύγκριση με την ELD, είναι ένας βασικός παράγοντας που αναμένεται να εμποδίσει την παγκόσμια αγορά ELD κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά της ηλεκτρονικής συσκευής καταγραφής αυτοκινήτων (ELD / E-Log) περιλαμβάνουν HOS247 LLC, Assure Tracking, AT&T Fleet Complete, ATS Fleet Management Solutions, BigRoad, Blue Ink Technology, Blue Tree Systems, CarrierWeb, Continental Automotive Systems Inc. , Coretex, Dispatching Solutions, Drive Inc., DRIVERTECH, Eclipse Software Systems, E-Log Plus, ELD Solutions, EROAD, FleetmaticsFleetUp, Forward Thinking Systems, Garmin International, GeoSpace Labs, Geotab.

Η ευρωπαϊκή αγορά συσκευών ηλεκτρονικής καταγραφής εκτιμάται ότι θα κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2019. Το 2006, οι ψηφιακοί ταχογράφοι ανατέθηκαν σε 27 ευρωπαϊκές χώρες για επαγγελματικά οχήματα. Η Ευρώπη αναμένεται να παρακολουθήσει τη μετατόπιση των ΚΑΕ όχι μόνο από την κατασκευή αλλά και από την προσφορά ενσωματωμένης ηλεκτρονικής συσκευής καταγραφής για επαγγελματικά οχήματα. Οι συνεχιζόμενες και επερχόμενες οργανικές και ανόργανες αναπτυξιακές στρατηγικές που έχουν επινοηθεί από παίκτες στην αγορά θα οδηγήσουν σε σημαντική άνοδο στην αγορά της Ευρώπης. Ωστόσο, οι παίκτες στην περιοχή επικεντρώνονται στην Ε & Α και στις καινοτομίες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης. Οι συνεχιζόμενες και επερχόμενες οργανικές και ανόργανες αναπτυξιακές στρατηγικές που έχουν επινοηθεί από παίκτες στην αγορά θα οδηγήσουν σε σημαντική άνοδο στην αγορά της Ευρώπης.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να εμποδίσουν την αγορά

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100660/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *