Αγορά συνδετήρων αυτοκινήτων: Ανάλυση παγκόσμιας βιομηχανίας και αξιολόγηση ευκαιριών 2020-2028

Η Αγορά Συνδετικών Αυτοκινήτων εκτιμήθηκε σε 21,93 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 28,45 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 4,4% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Οι συνδετήρες είναι τα μηχανικά εξαρτήματα που συγκρατούν, συνδέουν ή στερεώνουν δύο ή περισσότερα μέρη μαζί, η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη αγορά για το συνδετήρα. Οι συνδετήρες αυτοκινήτων αποτελούνται από διάφορα υλικά όπως σίδερο, αλουμίνιο, ορείχαλκο, νικέλιο, ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό, ταξινομούνται περαιτέρω με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους. Οι συνδετήρες αυτοκινήτου χρησιμοποιούνται γενικά για τα μέρη σύσφιξης του οχήματος μαζί για να αποφευχθεί ο διαχωρισμός ή η ταλάντευσή τους, η μετάδοση φορτίων καθώς και για την αποφυγή διαρροής αρμού.

Οι συνδετήρες αυτοκινήτων διατίθενται σε διάφορα σχήματα και επιχρίσματα, χρώματα για να καλύψουν τη ζήτηση της αγοράς στερέωσης αυτοκινήτων μαζί με τα ελκυστικά σχέδια και την ποιότητα. Κατά την τελευταία δεκαετία, διάφορες εταιρείες ασχολούνται με την τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη των συνδετήρων αυτοκινήτων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα συνδετήρες ανώτερης ποιότητας και την ανάπτυξη της αγοράς συνδετήρων αυτοκινήτων. Συνολικά, η αγορά συνδετήρων αυτοκινήτων αναμένεται να παρουσιάσει ένα μέτριο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100398/

Η συνεχής ανάπτυξη των πωλήσεων αυτοκινήτων και η αυξανόμενη βιομηχανία εξαρτημάτων αυτοκινήτων οδηγούν την αγορά συνδετήρων αυτοκινήτων. Η αυξανόμενη ανάγκη για τεχνική ανάπτυξη και βελτίωση του σχεδιασμού σε συνδετήρες αυτοκινήτων θα αυξήσει τη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά συνδετήρων αυτοκινήτων. Η τάση χρήσης αντικαταστάσιμων συνδετήρων σε οχήματα θα αυξήσει περαιτέρω την ευκολία χρήσης για συνδετήρες αυτοκινήτων και θα ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς. Η αυξημένη ζήτηση για σταθερότητα του οχήματος και το μειωμένο βάρος του οχήματος θα οδηγήσουν στην προτίμηση των συνδετήρων έναντι της συγκόλλησης. Αυτή θα είναι μια ευκαιρία ανάπτυξης για την παγκόσμια αγορά συνδετήρων αυτοκινήτων. Τα τελευταία χρόνια, οι κατασκευαστές επικεντρώθηκαν κυρίως στη βελτίωση του σχεδιασμού και της ποιότητας των συνδετήρων. Έχουν αποκτήσει εταιρείες σχεδιασμού για την ενίσχυση των σχεδίων των συνδετήρων αυτοκινήτων τους. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορα υποκατάστατα στην παγκόσμια αγορά συνδετήρων αυτοκινήτων, όπως η συγκόλληση και η στερέωση, τα οποία ενδέχεται να εμποδίσουν την ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, το μεγάλο μη οργανωμένο aftermarket για τους συνδετήρες αυτοκινήτων μπορεί επίσης να είναι μια πρόκληση για τους κατασκευαστές.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, υποκατάστατα όπως η συγκόλληση και η στερέωση εμποδίζουν την αγορά των συνδετήρων αυτοκινήτων να φτάσουν στο πλήρες δυναμικό της. Εκτός αυτού, η άνοδος του πλαισίου οχημάτων unibody απολύει μηχανικά εξαρτήματα ενώσεων εμποδίζει επίσης την αγορά. Ωστόσο, η αγορά θα αυξηθεί σταθερά λόγω της αύξησης των πωλήσεων αυτοκινήτων. Τα επιβατικά οχήματα, ιδιαίτερα, συμβάλλουν σε αυτό λόγω της σταθερής ζήτησης για προσωπικά αυτοκίνητα και της μείωσης των επιτοκίων για δάνεια αυτοκινήτων. Τα επαγγελματικά οχήματα επίσης οδηγούν τις πωλήσεις των συνδετήρων αυτοκινήτων.

Οι διακεκριμένοι παίκτες στον κλάδο των συνδετήρων αυτοκινήτων περιλαμβάνουν τις εταιρείες Phillips Screw Company (US), Permanent Technologies Inc. (US), Atotech (Γερμανία), Shanghai Tianbao Fastener Manufacturing Co., Ltd. (Κίνα) και Shamrock International (ΗΠΑ). Οι Jiangsu Xing Chang Jiang International Co., Ltd. (Κίνα), Nifco Inc. (Ιαπωνία), KOVA Fasteners Pvt Ltd (Ινδία), Bulten AB (Σουηδία) και Westfield Fasteners Limited (UK) είναι μεταξύ άλλων.

Γεωγραφικά, η παγκόσμια αγορά συνδετήρων αυτοκινήτων έχει κατατμηθεί στις τέσσερις μεγάλες περιοχές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας-Ειρηνικού και του υπόλοιπου κόσμου. Η παγκόσμια αγορά συνδετήρων αυτοκινήτων στην Ασία-Ειρηνικό αναμένεται να αναπτυχθεί κατά την περίοδο προβλέψεων που ακολουθείται από την Ευρώπη. Οι αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία και οι ανεπτυγμένες χώρες όπως η Ιαπωνία που είναι οι σημαντικότεροι κόμβοι για την αυτοκινητοβιομηχανία, θα ενισχύσουν το μερίδιο αγοράς για την Ασία-Ειρηνικό. Η αύξηση των πωλήσεων συνδετήρων αυτοκινήτων στη δευτερογενή αγορά θα ενισχύσει περαιτέρω τις πωλήσεις στην αγορά Ασίας-Ειρηνικού. Στην Ευρώπη, η αυξημένη κατασκευή οχημάτων αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για συνδετήρες αυτοκινήτων που θα ενισχύσουν την αγορά στο μέλλον.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100398/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *