Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Αγορά Συμπιεστών Ψύξης 2021: Ζήτηση, κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες και περιφερειακή ανάλυση μέσης τιμής έως το 2028

Ένας συμπιεστής ψύξης είναι μια μηχανική συσκευή που αυξάνει την πίεση ενός αερίου που καλείται επίσης ως ατμός ψυκτικού μειώνοντας τον όγκο του. Ο συμπιεστής ψύξης είναι το πιο ζωτικό μέρος του συστήματος ψύξης. Η ψύξη μπορεί να οριστεί ως η διαδικασία απομάκρυνσης της θερμότητας από μια ουσία ή ένας κλειστός χώρος με σκοπό τη μείωση της θερμοκρασίας. Η απόδοση του συστήματος ψύξης εξαρτάται από την απόδοση του συμπιεστή ψύξης. Ο Συμπιεστής Ψύξης είναι ένας κινητήρας και μια αντλία που μετακινούν το ψυκτικό μέσω του συστήματος που χρησιμοποιείται κυρίως στο κλιματιστικό και στο ψυγείο. Η αυξανόμενη ζήτηση για ψύξη σε συνύπαρξη με την αυξανόμενη οικονομική ανάπτυξη σε όλες τις χώρες επηρεάζει πλήρως τη ζήτηση για κλιματιστικά και ψυγεία.

Η αγορά των συμπιεστών ψύξηςαναμένεται να αυξηθεί στο υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για κατεψυγμένα τρόφιμα και επέκτασης της φαρμακευτικής βιομηχανίας που απαιτεί μεγάλη χωρητικότητα της αποθήκης ψυκτικής αποθήκευσης. Επιπλέον, οι γίγαντες λιανικής επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε αναπτυσσόμενες οικονομίες μέσω ενός μεγάλου αριθμού σούπερ μάρκετ και υπεραγοράς και αυτό οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς συμπιεστών ψύξης παγκοσμίως. Οι μικρομεσαίοι ιδιοκτήτες ψυκτικών μονάδων, οι άμεσοι πωλητές, οι μικροπωλητές επηρεάζουν θετικά την αγορά. Η αγορά συμπιεστών ψύξης επηρεάζεται από την ανάγκη ελαχιστοποίησης της χρήσης και την απελευθέρωση εκπομπών από ψυκτικά που προκαλούν υψηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP) και δεύτερον από την ανάγκη αποφυγής της μη απαραίτητης χρήσης ενέργειας κατά την παραγωγή ψύξης.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100360/

Οι κυριότεροι βασικοί παράγοντες στο μερίδιο αγοράς των ψυκτικών συμπιεστών είναι οι Guangdong Meizhi Compressor Co., Ltd. (GMCC), Danfoss, Emerson Daikin, Bitzer, Rechi Precision, LG, GEA, Embraco, Dorin και άλλοι. Λόγω του μεγάλου αριθμού συγχωνεύσεων και εξαγορών, η παγκόσμια αγορά ενοποιείται. Στις 21 Ιανουαρίου 2020, η εταιρεία Emerson παρουσίασε μια νέα σειρά συμπιεστών σταθερής ταχύτητας Copeland για εμπορικές εφαρμογές. Αυτό θα βοηθήσει τους πελάτες να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς του Υπουργείου Ενέργειας (DOE) 2023, καθώς και τους κανονισμούς ψυκτικών ουσιών του California Air Resources Board (CARB). Η κατανάλωση προϊόντων FMCG αυξήθηκε ραγδαία τα τελευταία χρόνια, λόγω της αύξησης της ζήτησης συσκευασμένων και μεταποιημένων τροφίμων και ποτών. Αυτό οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για αγορά συμπιεστή ψύξης.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100360/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version