Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Αγορά σκουαλενίου για να παρακολουθήσει την αυξανόμενη ανάπτυξη στην προσέγγιση του χρόνου

Η αγορά σκουαλενίουΤο μέγεθος αναμένεται να φθάσει τα 213 εκατομμύρια USD έως το 2027 από 129 εκατομμύρια USD το 2020, με CAGR 7,4%. Το σκουαλένιο είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος καθώς υπάρχει φυσικά στο δέρμα σε μικρές συγκεντρώσεις. Έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες όπως αντι-οξείδωση, αντιγήρανση, προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και άλλα, βρίσκοντας έτσι τελικούς χρήστες στη βιομηχανία καλλυντικών, φαρμακευτικών προϊόντων και τροφίμων. Το σκουαλένιο δεν επηρεάζεται εύκολα από την υπεροξείδωση και φαίνεται να λειτουργεί ως αποσβεστήρα απλού οξυγόνου στο δέρμα και, επομένως, προστατεύει την επιφάνεια του ανθρώπινου δέρματος από την έκθεση του υπεριώδους φωτός και άλλες πηγές οξειδωτικής βλάβης. Λειτουργεί ως αποτοξινωτής για εξαιρετικά λιπόφιλα ξενοβιοτικά, βοηθώντας στην αποβολή τους από το σώμα. Επομένως, δεν έχει παρενέργειες σε σύγκριση με άλλα φάρμακα,

Το σκουαλένιο χρησιμοποιείται μαζί με κοινά καρκινικά φάρμακα για τη θεραπεία της λευχαιμίας και άλλων καρκίνων. για την πρόληψη της ακτινοθεραπείας από καρκίνο ακτινοθεραπεία · και για τη θεραπεία του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης και της γρίπης των χοίρων. Βοηθά επίσης στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος και χρησιμοποιείται για την αύξηση του αριθμού των λευκών κυττάρων κατά τη διάρκεια της θεραπείας με αντικαρκινικά φάρμακα. Η ζήτηση για σκουαλένιο αυξάνεται στις βιομηχανίες τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων λόγω των χαμηλών επιπτώσεών της στο ανθρώπινο δέρμα και στα εσωτερικά όργανα.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100540/

Το σκουαλένιο προέρχεται κυρίως από λάδι συκωτιού καρχαρία, οδηγώντας σε υπεραλίευση καρχαριών. Ο σκεπτικισμός των καταναλωτών σχετικά με τη χρήση προϊόντων που προέρχονται από ζώα έχει οδηγήσει τους κατασκευαστές τελικής χρήσης να αποφύγουν τη χρήση σκουαλενίου που προέρχεται από το συκώτι του καρχαρία στα προϊόντα τους. Οι περισσότεροι νόμοι επιτρέπουν την εξαγωγή λαδιού από καρχαρία ως υποπροϊόν της αλιείας καρχαρία. Με τη μείωση των αλιευτικών δραστηριοτήτων καρχαριών λόγω ορισμένων κανόνων και κανονισμών και την υπεραλίευση καρχαριών, η προσφορά συκωτιών καρχαριών έχει μειωθεί, γεγονός που επηρεάζει την προμήθεια σκουαλενίου.

Διάφοροι ρυθμιστικοί οργανισμοί όπως η Γενική Επιτροπή Αλιείας της Μεσογείου (GFCM), η Επιτροπή Αλιείας Βορειοανατολικού Ατλαντικού (NEAFC), η Επιτροπή Διατήρησης Θαλάσσιων Πόρων της Ανταρκτικής (CCAMLR) και η Οργάνωση Αλιείας του Βόρειου Ατλαντικού (NAFO) επέβαλαν περιορισμούς όπως ποσοστώσεις για την αλιεία καρχαρία, η οποία, με τη σειρά της, είχε ως αποτέλεσμα την έλλειψη εφοδιασμού του ήπατος του καρχαρία και, ως εκ τούτου, το σκουαλένιο.

Με το σκεπτικισμό για το λάδι συκωτιού καρχαρία που προέρχεται από καρχαρίες και τη χαμηλή συγκέντρωση σκουαλενίου σε φυτικά έλαια, η προσφορά κυμαίνεται και οι τιμές είναι ασταθείς. Καθώς έχουν εισαχθεί αρκετοί κανονισμοί για την αλιεία καρχαρία, η προσφορά σκουαλενίου έχει επηρεαστεί σημαντικά. Στα φυτικά έλαια, η περιεκτικότητα σε σκουαλένιο είναι πολύ χαμηλή και επομένως απαιτούνται τόνοι ελιών και αμάραντων για την παραγωγή μικρής ποσότητας σκουαλενίου. Συλλογικά, αυτοί οι λόγοι οδήγησαν σε υψηλές τιμές λιανικής σκουαλενίου. Αυτό δημιουργεί μια ευκαιρία για τους παίκτες να βρουν νέες τεχνολογίες για την ανάπτυξη σκουαλενίου και σκουαλάνης από εναλλακτικές πηγές

Οι βασικοί παράγοντες της αγοράς που παρουσιάζονται στην έκθεση περιλαμβάνουν τους Sophim (Γαλλία), Amyris (ΗΠΑ), Arista Industries Inc. (ΗΠΑ), SeaDragon Marine Oils Limited (Νέα Ζηλανδία), Nucelis LLC (ΗΠΑ), Ekiz Olive Oil & Soap Inc. (Τουρκία), Kishimoto Special Liver Oil Co. Ltd. (Ιαπωνία), EmpresaFigueirense De Pesca, Lda (Πορτογαλία), ArbeeBiomarineExtractsPvt. Ltd. (Ινδία) και New Zealand Green Health Limited (Νέα Ζηλανδία).

Η Ευρώπη αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στο σκουαλένιο κατά την περίοδο πρόβλεψης, από άποψη αξίας. Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη ζήτηση σκουαλενίου από φαρμακευτικά και διατροφικά φαρμακευτικά τμήματα της χώρας. Επιπλέον, η υψηλή αγοραστική δύναμη των καταναλωτών στην περιοχή, καθώς και η αυξανόμενη ζήτηση για φυσικά καλλυντικά με προϊόντα καλής ποιότητας, οδήγησαν στην ανάπτυξη του σκουαλενίου στην Ευρώπη.

Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να σημειώσει την ταχύτερη αύξηση του όγκου σε μια υγιή CAGR λόγω του αυξανόμενου τομέα των καλλυντικών στην Ινδία, την Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Ινδονησία και τη Μαλαισία. Η αυξανόμενη ζήτηση για συμπληρώματα διατροφής σε αυτές τις χώρες ενόψει της αύξησης του διαθέσιμου εισοδήματος, της αλλαγής του τρόπου ζωής και της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης για την υγεία θα αυξήσει το μέγεθος της βιομηχανίας.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100540/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version