Αγορά πωλήσεων Generator αξίας 26,5 δισεκατομμυρίων $ έως το 2028 – Αποκλειστική αναφορά από το Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς από Generator Sales Market “Type (Diesel, Gas), Application (Standby, Peak Shaving, Continuous), Power Rating (<100 KVA, 100-350 KVA, 350-1000-2500 KVA, 2500- 5000 KVA,> 5000 KVA), Κανάλι πωλήσεων (Άμεσο, Έμμεσο), Τελικός χρήστης, Περιοχή – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από το Contrive Datum Insights, η Αγορά πωλήσεων γεννητριών αναμένεται να αυξηθεί από 19,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021 έως 26,5 δισεκατομμύρια USD έως το 2028, με CAGR 5,9% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η ανάπτυξη της αγοράς πωλήσεων γεννητριών αναμένεται να καθοδηγηθεί από την αυξανόμενη ζήτηση για αδιάκοπη & αξιόπιστη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές βιομηχανίες τελικής χρήσης και την επέκταση του μεταποιητικού τομέα. Η αυξανόμενη απαίτηση για υβριδικές γεννήτριες, δύο καύσιμα, και οι γεννήτριες μετατροπέα για τη μείωση του χρόνου λειτουργίας των γεννητριών είναι πιθανό να παρέχουν ευκαιρίες ανάπτυξης για τους παράγοντες της αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Ωστόσο, η αυξανόμενη υιοθέτηση τεχνολογιών αποθήκευσης ενέργειας αναμένεται να περιορίσει την ανάπτυξη της αγοράς πωλήσεων γεννητριών.

Με βάση τον τύπο καυσίμου, το τμήμα ντίζελ αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς

Το τμήμα ντίζελ αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά πωλήσεων γεννητριών κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η μακροχρόνια διάρκεια ζωής, τα εύκολα ανταλλακτικά και η διαθεσιμότητα καυσίμου, η ικανότητα χειρισμού ποικίλων φορτίων και ο γρήγορος χρόνος απόκρισης βοήθησαν την αγορά γεννητριών ντίζελ να αποκτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο. Αυτό το τμήμα βασίζεται κυρίως στην αυξημένη ζήτηση για ισχύ αναμονής από κέντρα δεδομένων, εγκαταστάσεις πληροφορικής και υποδομή υγειονομικής περίθαλψης.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο  “Generator Sales Market”

211 – Πίνακες

60 – Φιγούρες

256 – Σελίδες

Ο βιομηχανικός τομέας αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Αγορά Πωλήσεων Γεννητριών, με εφαρμογή, κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Ο βιομηχανικός τομέας αναμένεται να αυξηθεί στο υψηλότερο CAGR από το 2021 έως το 2028. Η αγορά καθοδηγείται κυρίως από την αυξημένη ανάγκη για γεννήτριες από πετρέλαιο και φυσικό αέριο, παραγωγή ενέργειας και χημικές βιομηχανίες. Η ανάπτυξη του βιομηχανικού τμήματος τελικών χρηστών μπορεί να αποδοθεί στην ταχεία εκβιομηχάνιση σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ινδία, το Μπαγκλαντές, η Ταϊβάν, η Αλγερία και η Νιγηρία. Οι βιομηχανικές γεννήτριες αναπτύσσονται για να διασφαλίζουν ότι υπάρχει συνεχής παροχή ισχύος σε περίπτωση διακοπής ρεύματος από το σύστημα δικτύου. Επιπλέον, οι αυξημένες επενδύσεις στην εξερεύνηση φυσικού αερίου και στα διυλιστήρια είναι πιθανό να ενισχύσουν την αγορά πωλήσεων γεννητριών. Επίσης, η αυξανόμενη ανάπτυξη των υποδομών σε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ και η Αλγερία είναι πιθανό να επηρεάσουν θετικά το βιομηχανικό τμήμα κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Η Ασία Ειρηνικού αναμένεται να ηγηθεί της Αγοράς Γεννητριών

Σε αυτήν την έκθεση, η Αγορά πωλήσεων γεννητριών έχει αναλυθεί σε σχέση με 5 περιοχές, δηλαδή την Ασία-Ειρηνικό, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να ηγηθεί της Αγορά πωλήσεων γεννητριών, ανά περιοχή, κατά την περίοδο πρόβλεψης. Το Asia Pacific αποτελείται από αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ινδία, το Μπαγκλαντές και η Ταϊβάν. Οι αναπτυσσόμενοι μεταποιητικοί τομείς σε αυτές τις χώρες αναμένεται να είναι ο κύριος μοχλός. Επίσης, η ανάπτυξη των τομέων πληροφορικής και υγειονομικής περίθαλψης στην Κίνα, την Αυστραλία, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη και τη Νότια Κορέα έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς πωλήσεων γεννητριών στην Ασία-Ειρηνικό. Σχεδόν όλες οι χώρες της περιοχής αυξάνουν την ικανότητα παραγωγής και παραγωγής πετρελαίου. Η Κίνα και η Ινδία επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στα υπεράκτια έργα τους.

Δωρεάν δείγμα αναφοράς + Όλα τα σχετικά γραφήματα και γραφήματα (συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης αντικτύπου COVID19) @: https://bit.ly/3hkSUpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *