Αγορά πυρηνικής ιατρικής Τεράστιο CAGR 4,9%: Αυξανόμενο εμπόριο αναδυόμενων οικονομιών που ανοίγουν νέες ευκαιρίες (2020-2027)

Η αγορά πυρηνικής ιατρικής αναμένεται να φθάσει τα 6023 εκατομμύρια USD έως το 2027 από εκτιμώμενα 4321 εκατομμύρια USD το 2020, αυξάνοντας με CAGR 4,9% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Ο αυξανόμενος επιπολασμός του καρκίνου, η ανεπάρκεια του καρδιακού, του Αλτσχάιμερ και του Πάρκινσον είναι μερικοί από τους σημαντικούς παράγοντες που ωθούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς πυρηνικής ιατρικής και ραδιοφαρμακευτικής στο εγγύς μέλλον. Η αυξανόμενη ζήτηση από τις αναπτυσσόμενες οικονομίες αναμένεται να επηρεάσει τη ζήτηση αυτής της αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για κατάλληλη υποδομή υγειονομικής περίθαλψης, ο μη επεμβατικός χαρακτήρας της διαδικασίας και η αύξηση των επενδύσεων στην υγειονομική περίθαλψη σε αυτήν την αναπτυσσόμενη χώρα είναι πιθανό να αυξήσουν θετικά τη ζήτηση αυτής της αγοράς. Η πυρηνική ιατρική, η αγορά ραδιοφαρμακευτικών προϊόντων, καθοδηγείται περαιτέρω από τη διάδοση της ευαισθητοποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο, τη σημαντική πρόοδο στην ανάπτυξη των ραδιοανιχνευτών και τον νέο αγωγό ραδιοϊσοτόπων. Από την άλλη πλευρά, η πολύ βραχυπρόθεσμη διάρκεια ζωής των ραδιοφαρμακευτικών προϊόντων, η μη διαθεσιμότητα της πολιτικής αποζημίωσης και η αυστηρή πολιτική και κανόνας είναι μερικοί από τους παράγοντες που παρεμποδίζουν την ανάπτυξη της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι παρενέργειες έκθεσης σε ακτινοβολία είναι επίσης ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που οδηγούν αρνητικά τη ζήτηση. Οι κύριες παρενέργειες της ακτινοβολίας είναι η στειρότητα μεταξύ των ανδρών, ο ερεθισμός του δέρματος, ο έμετος,

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100578/

Η παγκόσμια αγορά πυρηνικής ιατρικής και ραδιοφαρμακευτικών προϊόντων μπορεί να ταξινομηθεί βάσει των τύπων και των εφαρμογών του προϊόντος. Μεταξύ όλων των τομέων, η καρδιολογία των τμημάτων εφαρμογής κυριαρχεί στην αγορά από την άποψη του μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς. Ενώ, το SPECT των τμημάτων τύπων προϊόντων αναμένεται να αντιπροσωπεύσει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στην αγορά πυρηνικής ιατρικής και ραδιοφαρμακευτικών προϊόντων τα επόμενα χρόνια.

Cardinal Health (ΗΠΑ), GE Healthcare (ΗΠΑ), Curium (Γαλλία), Lantheus Medical Imaging (US), Bayer AG (Γερμανία), Bracco Imaging (Ιταλία), Eczacýbaþý-Monrol Nuclear Products (Turkey), Nordion (Canada), Advanced Accelerator Applications (Γαλλία) και NTP Radioisotop (Νότια Αφρική).

Η παγκόσμια αγορά πυρηνικής ιατρικής έχει κατατμηθεί με βάση την περιοχή σε Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή και Αφρική. Η Βόρεια Αμερική κυριάρχησε στη συνολική αγορά όσον αφορά τα έσοδα το 2020 λόγω των υψηλών επενδύσεων στην Ε & Α και η υποστήριξη της κυβέρνησης για τη χρήση ιατρικών ισοτόπων είναι ορισμένοι παράγοντες που οδηγούν την αγορά. Η ευρωπαϊκή αγορά κατείχε επίσης σημαντικό μερίδιο στην παγκόσμια αγορά το 2020.

Η αγορά στην Ασία Ειρηνικού αναμένεται να αναπτυχθεί με σημαντικό ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ο αυξανόμενος γηριατρικός πληθυσμός και η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα πυρηνικά φάρμακα και τη μοριακή απεικόνιση συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς ραδιοφαρμακευτικών προϊόντων σε αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, η περιοχή επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ραδιοφαρμακευτικών προϊόντων για τη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Για παράδειγμα, τον Αύγουστο του 2018, ο Εθνικός Πυρηνικός Οργανισμός της Ινδονησίας (BATAN), μαζί με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (IAEA), ανέπτυξαν νέα ραδιοφαρμακευτικά προϊόντα (99mTc-ethambutol) για τη διάγνωση της φυματίωσης.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100578/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *