Αγορά προϊόντων περιποίησης δέρματος: Περιφερειακή ανάλυση τύπων μάρκετινγκ, ανάλυση τύπου διεθνούς εμπορίου, ανάλυση αλυσίδας εφοδιασμού 2020 έως 2027

Το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς προϊόντων φυσικής φροντίδας δέρματος εκτιμήθηκε σε 11,95 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φτάσει τα 16,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,1% από το 2020 έως το 2027. Αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τις παρενέργειες των χημικών στο δέρμα, προκαλώντας ερεθισμό του δέρματος, αλλεργίες και θαμπό δέρμα, ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη της αγοράς.

Η διάδοση των γνώσεων που σχετίζονται με τα οφέλη της φυσικής περιποίησης της επιδερμίδας έχει οδηγήσει τους καταναλωτές να αναζητούν φιλικά προς το περιβάλλον, βιώσιμα, φυσικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που έρχονται με μεγαλύτερη διαφάνεια στα συστατικά του προϊόντος. Σύμφωνα με την έκθεση της Ασίας Καλλυντικά, το 2017, το 40% της αλλαγής στην απόφαση αγοράς των καταναλωτών έχει επηρεαστεί λόγω της καταχώρησης φυσικών συστατικών στη συσκευασία. Τα φυσικά προϊόντα περιποίησης δέρματος και καλλυντικών που δεν περιέχουν χημικές ουσίες και διαφανή σχετικά με το περιεχόμενο έχουν προτιμηθεί από τους καταναλωτές, γεγονός που είναι πιθανό να οδηγήσει στη ζήτηση για φυσικά προϊόντα περιποίησης δέρματος. Το μαζικό τμήμα οδήγησε την αγορά και αντιπροσώπευε το 60,5% των παγκόσμιων εσόδων το 2019. Η υψηλή συγκέντρωση κατασκευαστών που προσφέρουν φυσικά προϊόντα περιποίησης δέρματος, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τακτική βάση, διατηρώντας παράλληλα υπόψη την προσιτή τιμή του προϊόντος είναι ένας πρωταρχικός λόγος που ενισχύει την ανάπτυξη αυτού του τμήματος. Για παράδειγμα, η εταιρεία Himalaya- φυσική προσωπική φροντίδα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από προϊόντα περιποίησης δέρματος, περιποίησης σώματος, απολύμανσης και περιποίησης μαλλιών σε μέτριες τιμές. Τέτοιοι κατασκευαστές και μάρκες συνεχίζουν να αυξάνουν τη ζήτηση για αυτό το τμήμα.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100573/

Το τμήμα φροντίδας προσώπου ηγήθηκε της αγοράς και αντιπροσώπευε το 63,9% των παγκόσμιων εσόδων το 2019. Η αυξανόμενη προτίμηση για περίπλοκες ρουτίνες φροντίδας προσώπου μεταξύ γυναικών και ανδρών στο πρόσφατο παρελθόν ήταν ένας σημαντικός λόγος για την ανάπτυξη του τμήματος. Τα φυσικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως καθαριστικά μάσκες προσώπου και πακέτα, καθαριστικά και ενυδατικά έχουν δείξει υψηλή αποδοχή μεταξύ των καταναλωτών που προτιμούν να ενυδατώνουν το δέρμα για καλύτερη λάμψη και υγεία. Η υψηλή δημοτικότητα των προϊόντων προσώπου έχει ενθουσιάσει τους καθιερωμένους κατασκευαστές να επεκτείνουν τις προσφορές προϊόντων τους, αποκτώντας υποσχόμενες εταιρείες που σχετίζονται με τη φυσική περιποίηση του δέρματος.

Το γυναικείο τμήμα πρωτοστάτησε στην αγορά και αντιπροσώπευε το 60,0% των παγκόσμιων εσόδων το 2019. Η αυξανόμενη προτίμηση για φυσικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για την αποφυγή ξεσπάσεων και ερεθισμού του δέρματος που προκαλούνται από χημικά προϊόντα περιποίησης δέρματος είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη του τμήματος. Οι γυναίκες ανησυχούν περισσότερο για την εμφάνιση από τους άντρες, και επομένως δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο δέρμα τους και στην ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούν για αυτό. Αυτό οδήγησε τους κατασκευαστές στη βιομηχανία φυσικής περιποίησης δέρματος να εμπλακούν σε σχετικά νέες κατηγορίες, όπως μάσκες προσώπου, πλύσιμο προσώπου, λοσιόν και ορούς. Η ταχεία αστικοποίηση, μαζί με τη σταδιακή αύξηση του αριθμού των γυναικών εργατικής τάξης, αύξησε τη ζήτηση για φυσικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος, οδηγώντας έτσι την κατανάλωση προϊόντων ομορφιάς χωρίς χημικά σε όλο τον κόσμο.

Τα υπεραγορές και τα κανάλια διανομής λιανικής αλυσίδας κυριάρχησαν στην αγορά και αντιπροσώπευαν το 41,7% των παγκόσμιων εσόδων το 2019. Αυτά τα καταστήματα έχουν επικεντρωθεί στην προσφορά κατηγοριών φυσικών και χωρίς χημικές ουσίες που έχουν δημιουργηθεί για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πελατών και να τους προσφέρουν μια δυνατότητα επιλογής από πολλά μάρκες πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά. Επιπλέον, πολλοί λιανοπωλητές επικεντρώνονται στην ανανέωση του χαρτοφυλακίου προϊόντων στα καταστήματα λόγω της δημοτικότητας των φυσικών προϊόντων. Για παράδειγμα, τον Απρίλιο του 2017, η CVS Health, μια αλυσίδα λιανικής, ανακοίνωσε την αφαίρεση περίπου 600 επωνυμιών ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας που προσφέρουν parabens, φθαλικές ενώσεις και την πιο διαδεδομένη φορμαλδεΰδη. Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2017, η Walmart, μια άλλη αλυσίδα λιανικής, ξεκίνησε μια γραμμή φυσικής ομορφιάς που ονομάζεται Found,

Η αγορά προϊόντων φυσικής φροντίδας δέρματος χωρίζεται με βάση το προϊόν, τον τύπο, την τελική χρήση, το κανάλι διανομής και την περιοχή. Με βάση το προϊόν Περιποίηση προσώπου, Φροντίδα σώματος. Με βάση τον τύπο Mass, Premium. Με βάση άντρες, γυναίκες, παιδιά τελικής χρήσης. Με βάση το κανάλι διανομής Direct Selling, Hypermarkets & Retail Chain, E-commerce, Special Stores, Other.

Η Ευρώπη κυριάρχησε στην αγορά προϊόντων φυσικής φροντίδας του δέρματος και αντιπροσώπευε το 33,2% των παγκόσμιων εσόδων το 2019. Οι καταναλωτές σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία έχουν μεγαλύτερη συνείδηση ​​για τα προϊόντα που εφαρμόζουν στο δέρμα τους και έτσι Προτιμήστε τη φυσική, φυτική και οργανική φροντίδα για ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας. Σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Δείκτη Ιστού 2019, σχεδόν το 43% των καταναλωτών στο Ηνωμένο Βασίλειο δέχτηκε ότι θα πληρώνουν μια premium τιμή για βιώσιμα, φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, τα οποία δεν περιέχουν χημικά.

Οι βασικοί παίκτες είναι: Procter & Gamble; Εστέ Λοντέρ; Μαμά Γη; Unilever; Clorox Co .; Honest Co .; Εταιρία προΪόντων σώματος; Loreal; FOM London Skincare; Bloomtown.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100573/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *