Αγορά πλοίων κατασκευής: Ευκαιρίες και εκτίμηση προβλέψεων, 2020-2028

Η ναυπηγική αγορά είναι ζωτικής σημασίας υπεύθυνη για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό των σκαφών με ωκεανό. Η παγκόσμια ναυπηγική βιομηχανία απαιτείται επί του παρόντος στην προσαρμογή και ανάπτυξη σκαφών. Αυτές οι εργασίες ανάπτυξης και προσαρμογής ολοκληρώνονται σε ναυπηγεία που είναι συγκεκριμένα γραφεία. Η ναυπηγική επιχείρηση περιλαμβάνει την κατασκευή σκαφών που θα χρησιμοποιηθούν ως μέρος στρατιωτικών και επιπλέον επιχειρηματικών σκοπών σε όλο τον κόσμο. Η πλειοψηφία της γενιάς πλοίων του κόσμου φαίνεται να δημιουργεί ασιατικά έθνη, όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Νότια Κορέα και η Ινδία, ωστόσο υπάρχουν σημαντικά ναυπηγεία και σε διαφορετικά έθνη. Ο τομέας της ναυπηγικής βιομηχανίας θεωρείται ότι ξεχωρίζει μεταξύ των πιο ανοικτών, πολύ εστιασμένων και πιο εποχιακών αγορών στον πλανήτη.

Επιπρόσθετα, η ναυπηγική αγορά έχει μεγάλες συναντήσεις σε επιζώντες πτώσεις και κορυφές οικονομίας. Η ενίσχυση της κυβέρνησης και η σταθερή πολιτική σταθερότητα είναι επείγουσα στην παγκόσμια ναυπηγική αγορά, επειδή η αγορά αυξάνεται βαθιά. Ένα μέρος των συμβατικών ναυπηγικών οργανισμών στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Κορέας και της Ιαπωνίας, επικεντρώνεται στη βελτίωση των ικανοτήτων τους για να δώσει μια απλή θαλάσσια απάντηση τόσο για τα θαλάσσια όσο και για τη ναυπηγική βιομηχανία. Οι προγραμματιστές Deliver έχουν πραγματικά θετικές συναλλαγές από τις συνθήκες υψηλών οφελών και ανάπτυξης. Μέσα στις εποχές της επιχειρηματικής έκρηξης, υπήρχαν τεράστιες νέες τακτοποιήσεις πλοίων σε όλο τον κόσμο. Οι ναυπηγικές εταιρείες επισκευάζουν και συναρμολογούν πλοία ωφέλιμου φορτίου, φορτηγά πλοία, σκάφη ταξιδίων,

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100272/

Ένα μέρος των βασικών μεταβλητών που οδηγούν την παγκόσμια ναυπηγική αγορά περιλαμβάνουν ενισχυμένη οικονομική ανάπτυξη, παγκόσμια θαλάσσια ανταλλαγή, αύξηση της παραγωγής χάλυβα σε όλο τον κόσμο και αύξηση της αστικοποίησης. Ένα μέρος των βασικών βασικών βελτιώσεων και προτύπων στην παγκόσμια ναυπηγική αγορά περιλαμβάνει προωθημένη επίπλωση, πράσινη ναυπηγική καινοτομία, κινητήρες με ΥΦΑ, πλοία που τροφοδοτούνται με αιολικό και ηλιακό φως και αερόσακο. Ωστόσο, η γρήγορη επέκταση του παγκόσμιου κλάδου της ναυπηγικής βιομηχανίας μπορεί να επηρεαστεί από φυσικούς ελέγχους, εκτεταμένη αντιπαλότητα και δημοσιονομικές και πολιτικές αντιθέσεις.

Το ασθενέστερο ενδιαφέρον για τη ναυπηγική βιομηχανία ήταν αποτέλεσμα της ταχείας αύξησης του κόστους της ναυπηγικής βιομηχανίας και, επιπλέον, του επιτοκίου για το φορτίο το 2013, μειώθηκαν οι μαζικές μεταφορές και τα εμπορευματοκιβώτια που πρόσθεσαν τη μείωση που ζητήθηκε σε σύγκριση με το έτος 2013. Ένα μέρος του κεντρικού Το σημείο στην παγκόσμια ναυπηγική αγορά ενσωματώνει την ανάπτυξη στο επίπεδο βεβαιότητας των μεταφορών, την ανταλλαγή θαλάσσιων μεταφορών και μια γρήγορη άνοδο στο γενικό συμφέρον των οικολογικών σκαφών. Εκτός από την πραγματικότητα ότι ο παγκόσμιος τομέας της ναυπηγικής βιομηχανίας καθοδηγείται από διαφορετικά στοιχεία, υπάρχουν μερικοί περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών σημείων και των χαμηλών σημείων στις τρέχουσες υπερβολικές ποσότητες, του ασταθούς κόστους του πετρελαίου, της καθυστέρησης στις νομισματικές επιλογές, της επέκτασης του ανταγωνισμού μεταξύ των ναυπηγείων στο επιχειρηματικό τμήμα, χρήματα σχετική και πολιτική αστάθεια,

Η παγκόσμια ναυπηγική αγορά χωρίζεται με βάση τον τύπο του προϊόντος, τον τελικό χρήστη και τη γεωγραφία. Ανά τύπο προϊόντος, η παγκόσμια ναυπηγική αγορά χωρίζεται σε LPG & LNG, εμπορευματοκιβώτια, δεξαμενόπλοια, φορτηγά και άλλα ειδικά πλοία. Από τον τελικό χρήστη η παγκόσμια ναυπηγική αγορά χωρίζεται σε στρατιωτικά και εμπορικά. Σύμφωνα με τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά πλοίων μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό.

Βασικοί παίκτες που εμπλέκονται στην παγκόσμια αγορά ναυπηγείων επικεντρώνονται σε βασικές στρατηγικές αγοράς, συμπεριλαμβανομένων συγχωνεύσεων και εξαγορών με τοπικούς και καθιερωμένους παίκτες. Επιπλέον, οι εταιρείες επικεντρώνονται επίσης στη συνεργασία με τοπικούς παίκτες για να αυξήσουν την εμβέλειά τους σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές και να κερδίσουν τεράστια κέρδη. με πολυεθνικές εταιρείες για την ενίσχυση της εμβέλειας της αγοράς τους και η καλή θέληση αναμένεται επίσης να είναι μια σημαντική στρατηγική αγοράς στην παγκόσμια αγορά ναυπήγησης. Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που εμπλέκονται στην κατασκευή και προμήθεια είναι οι Hyundai Heavy Industries, Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering, Mitsubishi Heavy Industries, Samsung Heavy Industries και άλλοι

Η παγκόσμια ναυπηγική αγορά είναι κατακερματισμένη

Ανά τύπο:

• Υγραέριο & ΥΦΑ

• Δοχεία

• Δεξαμενόπλοια

• Μαζικά

• Άλλα ειδικά σκάφη

Από τον τελικό χρήστη:

• Στρατός

• Εμπορική

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Λατινική Αμερική

• Ευρώπη

• Μέση Ανατολή και Αφρική

• Ασία Ειρηνικού

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100272/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *