Αγορά οφθαλμικών μικροσκοπίων – Ανάπτυξη, τάσεις, αντίκτυπος και προβλέψεις COVID-19 (2021 – 2028)

Το ανθρώπινο μάτι είναι ένα πολύ εύθραυστο όργανο, οπότε η πραγματοποίηση οφθαλμικής χειρουργικής απαιτεί την ικανότητα παρακολούθησης της προόδου σε μικρότερο επίπεδο. Ο οφθαλμικός μεγεθυντικός φακός που λειτουργεί έχει ως στόχο να προσφέρει υψηλή πολυπλοκότητα και μικροσκοπική απεικόνιση όλων των τοποθεσιών του ανθρώπινου ματιού. Ενώ επιλέγετε έναν οφθαλμικό μεγεθυντικό φακό εργασίας, είναι επιτακτική ανάγκη να εστιάσετε στο είδος των οπτικών που χρησιμοποιούνται. Ένα αποχρωματικό εστιακό σημείο (ή apo) θα δώσει υψηλή μετάδοση φωτός, επιτρέποντας εξαιρετική απεικόνιση για να μειώσει τις φωτεινές δυνάμεις. Ορισμένα μοντέλα μεγεθυντικών οργάνων οφθαλμικής χειρουργικής δίνουν πολλές εναλλακτικές λύσεις φωτισμού, για παράδειγμα, τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ξένου και αλογόνου. Ένα οφθαλμικό χειρουργικό μεγεθυντικό όργανο μπορεί να είναι είτε κινητό είτε διακανονισμένο και μερικά μοντέλα δίνουν μια στιγμή “θεατή” σετ κιάλια,

Δυναμική αγοράς

Η αγορά οφθαλμικού μικροσκοπίου σημειώνει ανάπτυξη λόγω της αυξανόμενης χρήσης οφθαλμικών μικροσκοπίων σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις και χρησιμοποιείται ευρέως στην πλαστική και επανορθωτική ιατρική, την οδοντιατρική, την ουρολογία και την ωτορινολαρυγγολογία. Οι αυξανόμενες τεχνολογικές εξελίξεις λόγω της ορατότητας, της φορητότητας και της σταθερότητας αναμένονται σε ορισμένους από τους σημαντικούς παράγοντες που αυξάνουν τη ζήτηση του προϊόντος. Επιπλέον, τα συμπληρωματικά προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η ευρεία γωνία προβολής, και η αυξημένη μικροσκοπία και η σταθερότητα του Red Reflex, αναμένεται να δημιουργήσουν προσοδοφόρες ευκαιρίες για ανάπτυξη της αγοράς.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100092/

Ταξινόμηση αγοράς

Η παγκόσμια αγορά οφθαλμικού μικροσκοπίου μπορεί να κατατμηθεί με βάση τον τύπο, την εφαρμογή και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο, η αγορά χωρίζεται σε τροχίσκους, επιτοίχια, οροφή και επιτραπέζια. Το κορυφαίο τμήμα αναμένεται να σημειώσει την υψηλότερη ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι τροχίσκοι αναμένεται να είναι το πιο κυρίαρχο τμήμα και αναμένεται επίσης να συνεχίσουν την κυριαρχία τους κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Με βάση τη γεωγραφία, η αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και Μέση Ανατολή και Αφρική Η αγορά Ασίας-Ειρηνικού προβλέπεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά λόγω των αυξανόμενων επενδύσεων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Αναφορά κάλυψης

Αγορά Οφθαλμικού μικροσκοπίου Αγορά

Περίοδος ανάλυσης 2015 – 2025

Ιστορικά δεδομένα 2015 – 2016

Έτος βάσης 2017

Δεδομένα πρόγνωσης 2018 – 2025

Τύπος και γεωγραφία διαστρωμάτωσης της αγοράς

Περιφερειακό πεδίο εφαρμογής Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικός, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

Αναφορά κάλυψης τάσεων αγοράς, οδηγών, περιορισμών, ανάλυσης πέντε δυνάμεων του Porter, ανταγωνιστικής ανάλυσης, προφίλ παίκτη, ανάλυσης αλυσίδας αξίας

Συμμετέχοντες στην αγορά

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά υλικών περιλαμβάνουν τους Carl Zeiss, Leica Microsystems, Orion Medic (Ρωσία), Takagi Ophthalmic Instruments Europe (UK), Alcon (USA), Shin-Nippon (Ιαπωνία), Haag-Streit Surgical (Γερμανία) , Karl Kaps (Γερμανία) και Alltion (Κίνα).

Τμηματοποίηση αγοράς

Αγορά ανά τύπο

o Τροχίσκοι

o Επιτοίχια

οροφή

o Επιτραπέζια κορυφή

Αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

o Νότια Αφρική

της Σαουδικής Αραβίας

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100092/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *