Αγορά Ορθοδοντικών Προμηθειών αξίας 8,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Ορθοδοντική αγορά προμηθειών” ανά προϊόν (στηρίγματα (αφαιρούμενα, σταθερά), βραχίονες (Ligating, Lingual, Metal), Archwires (Ni-Ti, steel), Anchorage, Ligature (Elastomeric, wire), Patient (Ενήλικες, Παιδιά), Χρήστες (Νοσοκομεία, Κλινικές, OTC) – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από το Contrive Datum Insights, η παγκόσμια αγορά αναμένεται να φτάσει τα 8,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028 από 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021, σε CAGR 9,1% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στην  “Αγορά Ορθοδοντικών Προμηθειών”

261 – Πίνακες

29 – Φιγούρες

243 – Σελίδες

Ο αυξανόμενος επιπολασμός του αποκλεισμού, η αυξανόμενη έμφαση στην αποτελεσματική ορθοδοντική θεραπεία και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι κυβερνήσεις για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ορθοδοντικές θεραπείες τροφοδοτούν τη ζήτηση για ορθοδοντικές προμήθειες κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Η αγορά ορθοδοντικών προμηθειών περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους προμηθευτές ορθοδοντικών προϊόντων Tier I και II είναι οι 3M (ΗΠΑ), η Envista Holdings Corporation (US), η Dentsply Sirona (US), η Align Technology (US), η American Orthodontics (US), η Rocky Mountain Orthodontics (ΗΠΑ) ), G&H Orthodontics (US), Dentaurum (Germany), TP Orthodontics (US), Great Lakes Dental Technologies (US), DB Orthodontics (UK), Morelli Orthodontics (Brazil), ClearCorrect (US) και Ultradent Products (US) .

Αυτοί οι προμηθευτές διαθέτουν τις εγκαταστάσεις παραγωγής τους σε περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη. Το COVID-19 έχει επηρεάσει και τις επιχειρήσεις τους. Λόγω της πανδημίας, η αγορά ορθοδοντικών προμηθειών παρουσίασε βραχυπρόθεσμη αρνητική ανάπτυξη, η οποία μπορεί να αποδοθεί σε απότομη μείωση της πρόσβασης σε νοσοκομειακές και οδοντιατρικές κλινικές και στο προσωρινό κλείσιμο των ορθοδοντικών κλινικών.

Οι ορθοδοντικές πρακτικές σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προκλήσεις εν μέσω της πανδημίας. Η υιοθέτηση αυστηρών πρωτοκόλλων εκτός και εντός οδοντιατρικών κλινικών, η αύξηση της χρήσης τηλεορθοδοντικών σε περίπτωση επειγόντων ραντεβού και η επιλογή ελάχιστων διαδικασιών ορθοδοντικής θεραπείας από πολλές ορθοδοντικές κλινικές είναι πιθανό να έχουν θετικό αντίκτυπο στην αγορά. Επιπλέον, μετά το κλείδωμα, καθώς οι οδοντιατρικές πρακτικές ξανανοίγουν, αναμένεται ότι ο όγκος των ασθενών αναμένεται να ανακάμψει με υψηλότερο ρυθμό.

Η ζήτηση για αόρατα στηρίγματα μεταξύ του πληθυσμού-στόχου, λόγω των αισθητικών ωφελειών τους, οδηγεί στην ανάπτυξη αφαιρούμενων στηριγμάτων

Τα αφαιρούμενα στηρίγματα προσφέρουν πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά τιράντες, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης αφαίρεσης των στηριγμάτων, του μειωμένου κινδύνου περιοδοντικών ασθενειών και της φθοράς των δοντιών και της αυξημένης άνεσης. Παράγοντες όπως η έντονη εστίαση στην καινοτομία προϊόντων από τους παίκτες και η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη που συνδέονται με τα αφαιρούμενα στηρίγματα και η αυξανόμενη ζήτηση για αόρατα τιράντες μεταξύ εφήβων και ενηλίκων λόγω των αισθητικών τους πλεονεκτημάτων είναι η αύξηση της ανάπτυξης αφαιρούμενων στηριγμάτων.

Ζητήστε δείγματα σελίδων https://bit.ly/3y70EkA 

Η Ασία-Ειρηνικός είναι πιθανό να αναδυθεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά ορθοδοντικών προμηθειών παγκοσμίως

Γεωγραφικά, οι αναδυόμενες ασιατικές χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη, προσφέρουν ευκαιρίες υψηλής ανάπτυξης για τους παράγοντες της αγοράς. Η αγορά σημείου φροντίδας Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να αυξηθεί στο υψηλότερο CAGR 10,8% από το 2021 έως το 2028. Η επέκταση της υποδομής υγειονομικής περίθαλψης και η αύξηση του διαθέσιμου προσωπικού εισοδήματος, η αύξηση του πληθυσμού των ασθενών με δυσλειτουργία και η φθορά των δοντιών είναι παράγοντες που ενδέχεται να υποστηρίξουν την ανάπτυξη αγορά στην περιοχή. Επιπλέον, η αυξανόμενη εστίαση σε προϊόντα αισθητικής μεταξύ ενηλίκων και η εμφάνιση μικρών κατασκευαστών στην αγορά οδηγούν την ανάπτυξη της αγοράς ορθοδοντικών προμηθειών APAC.

Σημαντικοί παίκτες σε αυτήν την αγορά είναι οι 3Μ (ΗΠΑ), η Envista Holdings Corporation (ΗΠΑ), η Dentsply Sirona (ΗΠΑ), η τεχνολογία Align (ΗΠΑ), η Rocky Mountain Orthodontics (US), η G&H Orthodontics (US), η Dentaurum (Γερμανία), η TP Orthodontics (ΗΠΑ), Great Lakes Dental Technologies (US), DB Orthodontics (UK), μεταξύ άλλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *