Αγορά κτηνιατρικών εμβολίων που αντικατοπτρίζει μια ολιστική επέκταση κατά τη διάρκεια του 2021-2028

Η παγκόσμια αγορά κτηνιατρικών εμβολίων αναμένεται να φθάσει τα 12,9 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 από 8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, με CAGR 7,1% μεταξύ 2020 και 2027. Το Anthrax είναι μια από τις πιο κοινές ασθένειες των ζώων στον κόσμο. Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), παρόλο που τα εθνικά προγράμματα έχουν οδηγήσει στον περιορισμό του άνθρακα παγκοσμίως, εξακολουθεί να επικρατεί, κυρίως λόγω της έλλειψης εμπειρίας των τελευταίων γενεών κτηνιάτρων στον εντοπισμό και την αναφορά της νόσου και η διακοπή του εμβολιασμού κατά της νόσου.

Οι ασθένειες των ζώων συμβάλλουν σε ένα σύνολο προβλημάτων στα συστήματα ζωικής παραγωγής. Αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνουν απώλειες παραγωγικότητας, αβέβαιη επισιτιστική ασφάλεια και απώλεια εισοδήματος, μεταξύ άλλων, που επηρεάζουν δυσμενώς την ανθρώπινη υγεία. Η διαχείριση της ασθένειας των ζώων μπορεί να μειώσει τις ασθένειες μέσω του εμβολιασμού των ζώων. Ο αφθώδης πυρετός (αφθώδης πυρετός) είναι πολύ μεταδοτικός μεταξύ των ζώων με δίχτυ, όπως βοοειδή, χοίροι, πρόβατα και αίγες, καθώς και πολλά είδη άγριων ζώων. Έτσι, οι αυξανόμενες συχνότητες ασθενειών των ζώων είναι οι κύριοι παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς κτηνιατρικών εμβολίων, καθώς αυτές οι ασθένειες μπορούν να εξαλειφθούν με την περιοδική χρήση εμβολίων για ζώα.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100610/

Άλλοι παράγοντες, οι οποίοι οδηγούν την ανάπτυξη των κτηνιατρικών εμβολίων, είναι η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης ζωονόσων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται από κυβερνητικές υπηρεσίες, ενώσεις ζώων και κορυφαίους παράγοντες.

Η αγορά γνώρισε αξιοσημείωτη ανάπτυξη χάρη στην ξαφνική άνοδο της ιδιοκτησίας κατοικίδιων. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην αυξανόμενη προτίμηση των ζώων συντροφιάς σε νοικοκυριά μεμονωμένων ατόμων και πυρηνικών. Ένας άλλος κύριος παράγοντας που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της αγοράς είναι η αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για πρωτεΐνες ποιότητας. Αυτό και η παρόρμηση να μειωθεί η χρήση πάρα πολλών αντιβιοτικών σε ζώα που παράγουν τρόφιμα έχουν ως αποτέλεσμα οι εκτροφείς να υιοθετήσουν τον εμβολιασμό ως το καλύτερο προστατευτικό μέτρο. Όχι μόνο είναι πολύ πιο οικονομικό από τη διάγνωση και τη θεραπεία της ίδιας της νόσου, αλλά επίσης μετριάζει τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών επιδημιών και μειωμένης απόδοσης.

Η αυξανόμενη ανησυχία για την υγειονομική περίθαλψη στις αναδυόμενες οικονομίες έχει δώσει στην αγορά σημαντική ώθηση. Αυτό και η ανάγκη για έλεγχο των ζωονοσογόνων ασθενειών έχουν καθιερώσει τον εμβολιασμό ως το καλύτερο μέτρο. Ενώ ο εμβολιασμός παρέχει οικονομικά αποδοτικό μέσο για τη διατήρηση της υγείας των ζώων, άλλοι παράγοντες έχουν περιορίσει την ανάπτυξη της αγοράς σε κάποιο μέτρο (π.χ. υψηλό κόστος συντήρησης (εμβόλιο), αύξηση των τιμών του κρέατος κ.λπ.).

Οι διακεκριμένοι παίκτες στην αγορά κτηνιατρικών εμβολίων περιλαμβάνουν τους Zoetis (ΗΠΑ), Merck (ΗΠΑ), Boehringer Ingelheim (Γερμανία), Elanco (ΗΠΑ), Ceva (Γαλλία), Phibro Animal Health Corporation (ΗΠΑ) και Virbac SA (Γαλλία). Οι σημαντικότεροι παίκτες έχουν επικεντρωθεί στην κυκλοφορία προϊόντων, συμφωνίες και συνεργασίες για να αυξήσουν τα μερίδιά τους στην παγκόσμια αγορά κτηνιατρικών εμβολίων.

Η Βόρεια Αμερική έχει το υψηλότερο μερίδιο αγοράς. Το Κέντρο Κτηνιατρικής Βιολογίας (CVB) στην Υπηρεσία Επιθεώρησης Υγείας των Ζώων και Φυτών (APHIS) επιβλέπει τα κτηνιατρικά εμβόλια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το CVB παρέχει άδεια εγκατάστασης και ναρκωτικών σε εταιρείες υγείας ζώων για την παραγωγή και διανομή κτηνιατρικών βιολογικών. Επιπλέον, η αυξανόμενη κατανόηση της πρόληψης ασθενειών και των τεχνικών εξελίξεων αναμένεται να τροφοδοτήσει τη ζήτηση για κτηνιατρικά εμβόλια στη χώρα.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100610/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *