Αγορά κρυπτονομισμάτων αξίας 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική αναφορά από το Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Cryptocurrency Market με αντίκτυπο του COVID-19 με Προσφορά (Υλικό και Λογισμικό), Διαδικασία (Εξόρυξη και Συναλλαγή), Τύπος, Εφαρμογή (Συναλλαγές, Εμβάσματα, Πληρωμή: Πληρωμή Peer-to-Peer, Ηλεκτρονικό εμπόριο , και Retail), και Γεωγραφία – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από το Contrive Datum Insights, το μέγεθος της αγοράς κρυπτονομισμάτων αναμένεται να αυξηθεί από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021 σε 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028, με CAGR 7,1%. Η τεχνολογία διαφάνειας ή κατανεμημένου καθολικού και η αύξηση των επενδύσεων επιχειρηματικών κεφαλαίων είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς κρυπτογράφησης

Αγορά υλικού που θα κυριαρχήσει το 2021 Η έννοια της κρυπτογράφησης βασίζεται στην αποκέντρωση της παρακολούθησης των συναλλαγών. Στη διαδικασία παρακολούθησης συναλλαγών, οι ανθρακωρύχοι (γενικά οι χρήστες) επικυρώνουν τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται από άλλους χρήστες. Σε αυτήν τη διαδικασία, το σύστημα χρειάζεται υψηλή υπολογιστική ισχύ για την επικύρωση των συναλλαγών. Η διαδικασία επικύρωσης περιλαμβάνει τη δημιουργία κωδικών κατακερματισμού για την κρυπτογράφηση των συναλλαγών. Για να δημιουργήσει έναν κωδικό κατακερματισμού, ο ανθρακωρύχος χρειάζεται πολύ αποτελεσματικό και αποδοτικό υλικό. Με άλλα λόγια, για να πάρουν νέα μπλοκ και να τα λύσουν, οι ανθρακωρύχοι πρέπει να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους κωδικούς κατακερματισμού. Οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν ανταμοιβές μέσω της εξόρυξης. Οι εξέδρες εξόρυξης διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Η αγορά κρυπτονομισμάτων για το υλικό έχει κατατμηθεί, βάσει επεξεργαστή, σε GPU, κεντρικές μονάδες επεξεργασίας (CPU), FPGA και ASIC.

Η διαδικασία εξόρυξης αυξάνεται σε υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης Η αγορά της διαδικασίας εξόρυξης εκτιμάται ότι θα αυξηθεί σε υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η εξόρυξη είναι μια αναπόσπαστη διαδικασία για τη δημιουργία, τη μετάδοση και την επικύρωση συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα. Εξασφαλίζει σταθερή, ασφαλή και ασφαλή διάδοση του νομίσματος από έναν πληρωτή σε έναν παραλήπτη. Σε αντίθεση με το νόμισμα fiat, όπου μια κεντρική αρχή ελέγχει και ρυθμίζει τις συναλλαγές, τα κρυπτονομίσματα αποκεντρώνονται και λειτουργούν σε ένα σύστημα peer-to-peer.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο  “Cryptocurrency Market”

138 – Πίνακες

42 – Φιγούρες

188 – Σελίδες

Το APAC θα αυξηθεί στο υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης

Όσον αφορά την αξία, το APAC θα αυξηθεί στο υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτή η αγορά στο APAC έχει μελετηθεί για την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και το υπόλοιπο APAC (RoAPAC). Το RoAPAC περιλαμβάνει τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά μεταξύ όλων των χωρών της APAC. Λόγω του χαμηλού κόστους ηλεκτρικής ενέργειας και της παρουσίας μεγάλων μεταλλευτικών εταιρειών.

Bitmain (Κίνα), NVIDIA (ΗΠΑ), Xilinx (ΗΠΑ), Intel (ΗΠΑ), Advanced Micro Devices (US), Ripple Labs (US), Ethereum Foundation (Switzerland), Bitfury Group (Netherlands), Coinbase (US), BitGo (ΗΠΑ), Binance Holdings (Κίνα) Canaan Creative (Κίνα). Οι Bitstamp (Λούξεμπουργκ), Ifinex (Χονγκ Κονγκ), Ledger SAS (Γαλλία), Xapo (Χονγκ Κονγκ) και Alcheminer (ΗΠΑ), είναι μερικές από τις μεγάλες εταιρείες που κυριαρχούν στην αγορά Cryptocurrency.

Αίτημα προσαρμογής:  https://bit.ly/3uXkUTX

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *