Αγορά Θώρακος 2021 | Τάσεις, ζήτηση ανάπτυξης, ευκαιρίες και προβλέψεις έως το 2028

Αγορά Θώρακος 2021 | Τάσεις, ζήτηση ανάπτυξης, ευκαιρίες και προβλέψεις έως το 2028

Η παγκόσμια αγορά θωρακοσκοπίωναναμένεται να οδηγηθεί από τις ραγδαίες εξελίξεις και τις καινοτομίες στην τεχνολογία στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης. Εκτός από αυτό, το αυξανόμενο ποσοστό υιοθέτησης των ατόμων αναμένεται επίσης να αυξήσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θωρακοσκοπίων κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η αύξηση του πληθυσμού και το αυξανόμενο διαθέσιμο εισόδημα των ανθρώπων αναμένεται επίσης να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θωρακοσκοπίων στο εγγύς μέλλον. Η ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για διαγνωστικά προβλέπεται επίσης να ενισχύσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θωρακοσκοπίων κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η ανάγκη για ειδικευμένους χειρουργούς αναμένεται να εμποδίσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θωρακοσκοπίων στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, ένα ευρύ φάσμα αποδοχής σε συνδυασμό με τη συνεργασία μεταξύ μεγάλων παικτών αναμένεται να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους παίκτες της αγοράς.

Η θωρακοσκόπηση είναι μια ιατρική διαδικασία που περιλαμβάνει εσωτερική εξέταση, εκτομή μάζας ή ασθένεια εντός της θωρακικής κοιλότητας. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται είτε με γενική αναισθησία είτε με καταστολή με τοπικό αναισθητικό. Τα θωρακοσκόπια χρησιμοποιούνται γενικά στη διαδικασία θωρακοσκόπησης για οπτική εξέταση της θωρακικής κοιλότητας. Η τηλεοπτική υποβοηθούμενη θωρακοσκοπική χειρουργική (ΦΠΑ) είναι η θωρακική χειρουργική που δεν περιλαμβάνει τυπική τομή θωρακοτομίας. Η τηλεοπτική υποβοηθούμενη θωρακοσκοπική χειρουργική επέμβαση προσφέρει κατάλληλη απεικόνιση παρά την περιορισμένη πρόσβαση στον θώρακα και επιτρέπει τη διαδικασία να εξασθενιστεί. Μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ΦΠΑ περιλαμβάνουν την αποφυγή μιας τομής θωρακοτομής, η οποία απαιτεί μικρότερο χρόνο λειτουργίας, νωρίτερη επιστροφή στην κανονική δραστηριότητα και λιγότερη μετεγχειρητική νοσηρότητα.

Λήψη δείγματος αντιγράφου PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100062/

Η παγκόσμια αγορά θωρακοσκοπίων είναι κατακερματισμένη με βάση τους τελικούς χρήστες και την περιοχή. Με βάση τους τελικούς χρήστες, η παγκόσμια αγορά θωρακοσκοπίων χωρίζεται σε κλινικές ΩΡΛ, νοσοκομεία και διαγνωστικά εργαστήρια. Η αγορά θωρακοσκοπίων διαιρείται σε πέντε περιοχές, δηλαδή τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η Βόρεια Αμερική κατέχει σημαντικό μερίδιο στην αγορά των θωρακοσκοπίων λόγω της ταχείας υιοθέτησης των Θωρακοσκοπίων σε αυτήν την περιοχή. Οι ΗΠΑ σηματοδοτούν τη σημασία της παρουσίας πολλών σημαντικών παικτών στην παγκόσμια αγορά θωρακοσκοπίων. Η ευρωπαϊκή αγορά θωρακοσκοπίων αναμένεται επίσης να λάβει υψηλή ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να σημειώσει υψηλή ανάπτυξη στην παγκόσμια αγορά θωρακοσκοπίων κατά την περίοδο που προβλέπει.

Αυτό οφείλεται κυρίως στον αυξανόμενο αριθμό εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης σε αυτήν την περιοχή. Εκτός από αυτό, οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ανάπτυξης της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται επίσης να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη της αγοράς θωρακοσκοπίων σε αυτήν την περιοχή. Η Λατινική Αμερική αναμένεται επίσης να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη στην παγκόσμια αγορά θωρακοσκοπίων κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά θωρακοσκοπίων περιλαμβάνουν τις Aesculap, Camb, Karlstorz, GYRUS ACMI, Innovexmed, BME, Covidien, Johnson & Johnson και Omec. Οι σημαντικότεροι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικές στρατηγικές της αγοράς, όπως εταιρικές σχέσεις, συγχωνεύσεις, συνεργασίες και εξαγορές για να διατηρήσουν τη θέση τους ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Παρομοίως, δεσμεύονται να κερδίσουν τους τοπικούς φορείς για να υποστηρίξουν τη διανομή των προϊόντων τους και να αναπτύξουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά.

Η παγκόσμια αγορά θωρακοσκοπίων είναι κατακερματισμένη 

Με βάση τους τελικούς χρήστες

• Κλινικές ΩΡΛ

• Νοσοκομεία

• Διαγνωστικά εργαστήρια

Με βάση την περιοχή

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

• Λατινική Αμερική

• Μέση Ανατολή

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100062/ 

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *