Αγορά Θεραπευτικών Λευχαιμίας – Υγεία και οικονομικές επιπτώσεις της λευχαιμίας στη φαρμακευτική βιομηχανία

Η αγορά θεραπευτικών λευχαιμίαςαναμένεται να φθάσει τα 19,98 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027 από 13,26 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020, με CAGR 6,0% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η λευχαιμία ορίζεται ως ένας καρκίνος που παρατηρείται στα λευκά αιμοσφαίρια (WBC) στο σώμα μας. Τα λευκά αιμοσφαίρια βοηθούν το σώμα μας να καταπολεμήσει τη μόλυνση που προκαλείται από επιβλαβές παθογόνο. Ο μυελός των οστών είναι το κέντρο για την παραγωγή RBC (μεταφορά οξυγόνου σε όλο το σώμα), WBC (καταπολέμηση της λοίμωξης) και αιμοπετάλια (βοήθεια στην πήξη του αίματος). Ο μυελός των οστών παράγει μη φυσιολογικό WBC όταν υποφέρουμε από λευχαιμία. Επιπλέον, τα μη φυσιολογικά WBC δεν είναι ικανά να λειτουργούν κανονικά ή το WBC χάνει την ικανότητά του να καταπολεμά τη μόλυνση. Η αιτιολογία για τη λευχαιμία περιλαμβάνει τεχνητή ιονίζουσα ακτινοβολία, βενζόλιο και πετροχημικά, παράγοντες χημειοθεραπείας αλκυλίωσης, γενετική προδιάθεση και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Η γενετική προδιάθεση και η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια είναι η πιο κοινή αιτία της λευχαιμίας που παρατηρείται στους ανθρώπους. Τα σημεία και τα συμπτώματα της λευχαιμίας περιλαμβάνουν ένα νέο εξόγκωμα ή πρησμένο αδένα στο λαιμό και το βραχίονα, συχνή ρινορραγία, πόνο στα οστά, νυχτερινό ιδρώτα και συχνό πυρετό. Η λευχαιμία μπορεί να διαγνωστεί με εξετάσεις μυελού των οστών, τον αριθμό των αιμοπεταλίων και τη δοκιμή διαφορικής μέτρησης WBC (λευκών αιμοσφαιρίων). Η λευχαιμία μπορεί να αντιμετωπιστεί με μετάγγιση αίματος, ανοσοθεραπεία, μεταμόσχευση μυελού των οστών, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία.

Εμπορικά διαθέσιμο φάρμακο στην αγορά για τη θεραπεία της λευχαιμίας περιλαμβάνει τα Gleevec, Bosulif, Sprycel, Iclusig και άλλα. Τα ναρκωτικά που βρίσκονται σε κλινικές δοκιμές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά εντός των επόμενων (3 έως 5) ετών περιλαμβάνουν τα Bosutinib, Omapro, ga101 / rg7159, Vidaza, Dacogen, Midostaurin, Vosaroxin, Quizartinib, Graspa, Marqibo.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100558/

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει αυξημένη χρήση θεραπευτικής λευχαιμίας λόγω του αυξανόμενου αριθμού καρκινικών παθήσεων σε όλο τον κόσμο. Η αύξηση του γηράσκοντος πληθυσμού, οι παράγοντες του τρόπου ζωής και η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για την υγειονομική περίθαλψη είναι μερικοί από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θεραπευτικών λευχαιμιών. Επιπλέον, η καινοτόμος και στοχευμένη διανομή φαρμάκων τροφοδοτεί επίσης την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θεραπευτικών λευχαιμιών. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα μεγάλων αριθμών γενικής μορφής φαρμάκων και περιορισμένων θεραπευτικών επιλογών είναι μερικοί από τους κύριους παράγοντες που περιορίζουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θεραπευτικών λευχαιμιών. Επιπλέον, η υψηλή ανεκπλήρωτη ανάγκη για διάγνωση περιορίζει επίσης την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θεραπευτικών λευχαιμιών.

Η συνταγογράφηση εκτός ετικέτας θα υποστηρίξει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς θεραπευτικών λευχαιμίας. Επιπλέον, περιορισμένος αριθμός παραγόντων της αγοράς θα υποστηρίξει την είσοδο νέων παραγόντων της αγοράς. Καινοτόμες και ασφαλέστερες θεραπείες θα μπορούσαν να αναπτύξουν μια ευκαιρία για ανάπτυξη της παγκόσμιας θεραπευτικής αγοράς λευχαιμίας. Ωστόσο, οι ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πρόκληση για την παγκόσμια αγορά θεραπευτικών λευχαιμιών.

Οι κυριότεροι παίκτες αυτής της αγοράς είναι οι AbbVie (ΗΠΑ), Bristol-Myers Squibb (ΗΠΑ), Novartis (Ελβετία), F. Hoffmann-La Roche (Ελβετία), Pfizer (ΗΠΑ), Sanofi (Γαλλία), Amgen (ΗΠΑ), Gilead Sciences (ΗΠΑ), Takeda Pharmaceutical (Ιαπωνία) και Celgene (ΗΠΑ). Οι εγκρίσεις προϊόντων είναι μια βασική στρατηγική που υιοθετούνται από βασικούς παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί η κυριαρχία τους σε αυτήν την αγορά.

Υπήρξε τεράστια αύξηση στις ερευνητικές δραστηριότητες με βάση τα κύτταρα κατά την τελευταία δεκαετία. Η αυξανόμενη έρευνα στον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής για τη θεραπεία της λευχαιμίας και η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με την εξατομικευμένη ιατρική έχουν επίσης ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη αυτής της αγοράς. Εκτός από αυτό, η ανάπτυξη σε αυτήν την αγορά καθοδηγείται από τον υψηλό επιπολασμό και τη συχνότητα εμφάνισης λευχαιμίας και τον αυξανόμενο γηριατρικό πληθυσμό. Σύμφωνα με την Εταιρεία Λευχαιμίας και Λεμφώματος, περίπου 381.774 άνθρωποι ζουν με ή σε ύφεση από λευχαιμία στις ΗΠΑ.

Η καναδική κυβέρνηση αναλαμβάνει διάφορες πρωτοβουλίες για να υποστηρίξει την έρευνα για τη λευχαιμία και να αναπτύξει νέες ανοσοθεραπείες. Για παράδειγμα, τον Ιανουάριο του 2016, η καναδική κυβέρνηση ανακοίνωσε την παροχή 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Κέντρο Εμπορευματοποίησης της Αναγεννητικής Ιατρικής (CCRM) για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας μονάδας ανάπτυξης θεραπείας με βλαστικά κύτταρα στο Τορόντο (Καναδάς).

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100558/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *