Αγορά Θεραπευτικής Οστεοαρθρίτιδας – Ανάπτυξη, τάσεις, αντίκτυπος COVID-19 και προβλέψεις (2021 – 2028)

Η αγορά θεραπευτικών οστεοαρθρίτιδας αναμένεται να αυξηθεί από 7,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και να φθάσει τα 13,1 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027, με CAGR 8,7%. Αυτή η βιομηχανία παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη λόγω της ταχείας αύξησης του γηριατρικού και παχύσαρκου πληθυσμού και της σχετικής αύξησης του επιπολασμού της οστεοαρθρίτιδας.

Ο κίνδυνος ανεπιθύμητων καρδιαγγειακών συμβάντων που σχετίζονται με τη χρήση ΜΣΑΦ στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας είναι πιθανό να παρεμποδίσει την ανάπτυξη της αγοράς. Η οστεοαρθρίτιδα είναι η πιο κοινή μορφή αρθρίτιδας που προκαλεί πόνο, πρήξιμο και μειωμένη κίνηση στις αρθρώσεις. Συνήθως, οι αρθρώσεις που επηρεάζονται από την οστεοαρθρίτιδα περιλαμβάνουν τα χέρια, τα γόνατα, τους γοφούς και τη σπονδυλική στήλη. Η οστεοαρθρίτιδα σπάζει τον χόνδρο των αρθρώσεων που είναι ένας ολισθηρός ιστός που καλύπτει τα άκρα των οστών σε μια άρθρωση. Ο γηριατρικός πληθυσμός και τα υπέρβαρα άτομα διατρέχουν υψηλότερους κινδύνους οστεοαρθρίτιδας. Η διαθεσιμότητα προηγμένων διαγνωστικών τρόπων όπως η μαγνητική τομογραφία (MRI) και οι βιοδείκτες απεικόνισης βοήθησαν στην αντιμετώπιση της αποτελεσματικότητας νέων φαρμάκων για τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας. Η μαγνητική τομογραφία αντικαθιστά όλο και περισσότερο τεχνικές απεικόνισης ακτίνων Χ για την οπτικοποίηση αρθρικών χόνδρων και ενδοαρθρικών δομών. Η χρήση βιοδεικτών απεικόνισης αυξάνεται επίσης στον εντοπισμό των βιοσημάτων, κάτι που βοηθά στην πρόβλεψη της απόκρισης στα ΜΣΑΦ σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα. Η ανάπτυξη βιοδεικτών απεικόνισης που βασίζονται σε ακτινογραφικά χαρακτηριστικά όπως το Kellgren-Lawrence θα ενισχύσει περαιτέρω την υιοθέτησή του στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας. Η διαθεσιμότητα βελτιωμένων διαγνωστικών τρόπων θα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που οδηγούν την ανάπτυξη της αγοράς οστεοαρθρίτιδας. Η ανάπτυξη βιοδεικτών απεικόνισης που βασίζονται σε ακτινογραφικά χαρακτηριστικά όπως το Kellgren-Lawrence θα ενισχύσει περαιτέρω την υιοθέτησή του στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας. Η διαθεσιμότητα βελτιωμένων διαγνωστικών τρόπων θα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που οδηγούν την ανάπτυξη της αγοράς οστεοαρθρίτιδας. Η ανάπτυξη βιοδεικτών απεικόνισης που βασίζονται σε ακτινογραφικά χαρακτηριστικά όπως το Kellgren-Lawrence θα ενισχύσει περαιτέρω την υιοθέτησή του στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας. Η διαθεσιμότητα βελτιωμένων διαγνωστικών τρόπων θα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που οδηγούν την ανάπτυξη της αγοράς οστεοαρθρίτιδας.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100595/ 

Η εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη βοήθησαν στην κατανόηση των μοριακών οδών και στον προσδιορισμό των στόχων φαρμάκων για τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας. Αυτό στη συνέχεια βοήθησε στην ανάπτυξη αναλγητικών φαρμάκων, τα οποία μπορούν να στοχεύουν επιλεκτικά τις περισσότερες από τις οδούς, όπως υποδοχείς συζευγμένους με πρωτεΐνη G και κανάλια ασβεστίου ευαίσθητα στην τάση. Τα φάρμακα που τροποποιούν τις ασθένειες βρίσκονται επίσης υπό ανάπτυξη, το οποίο επικεντρώνεται στις προφλεγμονώδεις κυτοκίνες που είναι υπεύθυνες για τη διάσπαση των χόνδρων στην οστεοαρθρίτιδα. Εκτός από τη διαθεσιμότητα βελτιωμένων διαγνωστικών μεθόδων, οι επεκτεινόμενες δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης θα συμβάλουν επίσης στην ανάπτυξη της αγοράς θεραπευτικής οστεοαρθρίτιδας. Ως αποτέλεσμα, η αγορά θα καταγραφεί με CAGR σχεδόν 9% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Οι διακεκριμένοι παίκτες που δραστηριοποιούνται σε αυτήν την αγορά είναι οι Sanofi (Γαλλία), Horizon Therapeutics (Ιρλανδία), Johnson & Johnson (ΗΠΑ), GlaxoSmithKline Plc (UK), Bayer AG (Γερμανία), Abbott (ΗΠΑ), Pfizer (ΗΠΑ), Eli Lilly (ΗΠΑ), Anika Therapeutics (ΗΠΑ), Novartis (Ελβετία), Bioventus (US) Zimmer Biomet Holdings, Inc. (US), Flexion Therapeutics (ΗΠΑ) και FidiaFarmaceuticis.pa (Ιταλία).

Η Αμερική κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά οστεοαρθρίτιδας λόγω ενός καλά αναπτυγμένου τομέα υγειονομικής περίθαλψης και τεράστιου πληθυσμού ασθενών για οστεοαρθρίτιδα. Εκτός από αυτό, η αλλαγή του τρόπου ζωής και η αύξηση των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης έχουν ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς στην Αμερική

Η Ευρώπη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά οστεοαρθρίτιδας, ακολουθούμενη από την Ασία-Ειρηνικό. Η διαθεσιμότητα κονδυλίων για έρευνα, τεράστιος πληθυσμός ασθενών, αύξηση των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης, καλά αναπτυγμένος τομέας υγειονομικής περίθαλψης και κυβερνητική υποστήριξη για έρευνα και ανάπτυξη αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Περιφερειακά, η Ευρώπη χωρίζεται σε Δυτική Ευρώπη και Ανατολική Ευρώπη. Η Δυτική Ευρώπη κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της περιφερειακής αγοράς, η οποία συμβάλλεται κυρίως από τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία. Ωστόσο, η Ανατολική Ευρώπη είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή λόγω των τεράστιων ευκαιριών στην αναξιοποίητη αγορά.

Η Ασία-Ειρηνικός είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή στην παγκόσμια αγορά λόγω της παρουσίας ενός τεράστιου πληθυσμού ασθενών, συνεχώς αναπτυσσόμενων οικονομιών όπως η Ινδία και η Κίνα, και η παρουσία τεράστιων ευκαιριών στην αγορά. Επιπλέον, οι ευνοϊκές κυβερνητικές πολιτικές και η αύξηση των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης τροφοδοτούν το ανάπτυξη της αγοράς εντός της περιοχής.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100595/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *