Αγορά διαγνωστικών καρκίνου αξίας 26,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Αγορά διαγνωστικών καρκίνου ανά προϊόν (αναλώσιμα (Αντισώματα, ανιχνευτές), όργανα (όργανα παθολογίας, όργανα απεικόνισης, βιοψία), τεχνολογία (δοκιμή IVD), εφαρμογή (καρκίνος του μαστού, καρκίνος του πνεύμονα), τελικός χρήστης ( Νοσοκομεία) – Παγκόσμιες προβλέψεις έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκαν από το Contrive Datum Insights, το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς διαγνωστικών καρκίνου προβλέπεται να φτάσει τα 26,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2028 από 17,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, με CAGR 11,5%.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο  “Market Diagnostics Market”

300 – Τραπέζια

48 – Φιγούρες

280 – Σελίδες

Η ανάπτυξη αυτής της αγοράς οφείλεται στην αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου και στον αυξανόμενο αριθμό ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων.

Τα αναλώσιμα αντιπροσώπευαν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς διαγνωστικών καρκίνου το 2020

Με βάση το προϊόν, η αγορά χωρίζεται σε αναλώσιμα και όργανα. Το 2020, το τμήμα μέσων αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Το μεγάλο μερίδιο αυτού του τμήματος μπορεί να αποδοθεί στην αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου και στον αυξανόμενο αριθμό τεστ διαγνωστικών καρκίνου.

Από τεχνολογία, ο τομέας δοκιμών IVD αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2020

Με βάση την τεχνολογία, η αγορά χωρίζεται σε δοκιμές IVD, τεχνική βασισμένης στην απεικόνιση και τεχνική βιοψίας. Ο τομέας δοκιμών IVD αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2020. Η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου και τεχνολογικής προόδου είναι σημαντικοί παράγοντες για αυτήν την αγορά.

Τα νοσοκομεία είναι οι μεγαλύτεροι τελικοί χρήστες της αγοράς διαγνωστικών καρκίνου

Με βάση τους τελικούς χρήστες, η αγορά χωρίζεται σε νοσοκομεία και διαγνωστικά εργαστήρια. Ο τομέας των νοσοκομείων αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2020 λόγω του αυξανόμενου αριθμού εσωτερικών διαγνωστικών διαδικασιών που πραγματοποιήθηκαν σε νοσοκομεία, της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση και της διαθεσιμότητας των αποζημιώσεων.

Αίτημα δείγματος σελίδων:  https://bit.ly/3tH7PN4

 

Η Βόρεια Αμερική κυριαρχεί στην παγκόσμια διαγνωστική αγορά καρκίνου

Η αγορά διαγνωστικών καρκίνου χωρίζεται σε τέσσερα κύρια περιφερειακά τμήματα, δηλαδή, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο. Το 2020, η Βόρεια Αμερική αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Το μεγάλο μερίδιο της Βόρειας Αμερικής μπορεί να αποδοθεί σε παράγοντες όπως η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου, η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για έγκαιρη διάγνωση και η τεχνολογική πρόοδος.

Οι κυριότεροι παράγοντες της αγοράς διάγνωσης καρκίνου είναι οι Danaher Corporation (ΗΠΑ), Becton, Dickinson and Company (US), Bio-Rad Laboratories, Inc. (US), F. Hoffman-La Roche AG (Ελβετία), QIAGEN NV ( Κάτω Χώρες), Fujifilm Corporation (Ιαπωνία), Aglient Technologies (ΗΠΑ) και Thermo Fisher Scientific Inc. (ΗΠΑ) κ.λπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *