Αγορά γεωργικών ταινιών αξίας 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση του Contrive Datum Insights

Αγορά γεωργικών ταινιών αξίας 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση του Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Αγορά γεωργικών ταινιών ανά τύπο (LLDPE, LDPE, Reclaim, EVA και HDPE), Εφαρμογή ([Greenhouse Film (Classic Greenhouse, Macro Tunnel), Silage Film (Silage Stretch Wrap) και Mulch Film (Transparent or Clear Mulch)) και Περιοχή – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από την Contrive Datum Insights, η αγορά γεωργικών ταινιών αναμένεται να φθάσει τα 15,7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2028, με CAGR 6,5% από 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο “Agricultural Films Market”

210 – Τραπέζια

67 – Φιγούρες

250 – Σελίδες

“Το EVA αναμένεται να είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τύπος για την αγορά γεωργικών ταινιών μεταξύ 2021 και 2028”

Το EVA είναι ένα συμπολυμερές αιθυλενίου και οξικού βινυλίου που χρησιμοποιείται σε γεωργικές μεμβράνες. Μειώνει το σημείο τήξης της μεμβράνης PE και προσφέρει πλεονεκτήματα όπως απαλότητα, ευελιξία, διαύγεια, ιδιότητες φραγής, αντοχή σε ρωγμές και στρες, στεγανοποίηση, αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και οπτικές και μηχανικές ιδιότητες. Η μηχανική αντοχή του φιλμ EVA εξαρτάται από την περιεκτικότητα σε οξικό βινύλιο. Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα σε οξικό βινύλιο, τόσο χαμηλότερη είναι η διαπερατότητα της μεμβράνης σε αέρια και υγρασία. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών, οι ταινίες EVA είναι κατάλληλες για εφαρμογές θερμοκηπίου και πολτοποίησης.

“Το Mulch Film αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή στην αγορά γεωργικών ταινιών μεταξύ 2021 και 2028.”

Η επίστρωση είναι μια πρακτική κάλυψης του εδάφους / εδάφους για την παροχή ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη και ανάπτυξη των φυτών και για την αποτελεσματική παραγωγή καλλιεργειών. Ο σάκος με τεχνικό όρο σημαίνει “κάλυψη εδάφους”. Ενώ τα φυσικά φύλλα όπως το φύλλο, το άχυρο, τα νεκρά φύλλα και το λίπασμα χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες, η έλευση συνθετικών υλικών έχει αλλάξει τις μεθόδους και τα οφέλη του στρώματος. Σε σύγκριση με άλλους σάκους, οι πλαστικοί σάκοι είναι εντελώς αδιαπέραστοι στο νερό. Επομένως, αυτά αποτρέπουν την άμεση εξάτμιση της υγρασίας από το έδαφος, περιορίζοντας έτσι την απώλεια νερού και τη διάβρωση του εδάφους στην επιφάνεια. Ως εκ τούτου, το στρώμα παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση του νερού. Τα σάπια ταξινομούνται περαιτέρω ως μαύρα στρώματα, διαφανή ή διαυγή σάπια και άλλα. Η υψηλή ανάπτυξη οφείλεται στην αύξηση της προστασίας των καλλιεργειών με περιορισμένη γη διαθέσιμη για καλλιέργεια. Επιπλέον, το χρώμα των μεμβρανών πολτοποίησης αναμένεται να έχει σημαντική επίδραση στην ανάπτυξη ορισμένων καλλιεργειών. Για παράδειγμα, η ντομάτα ανταποκρίνεται περισσότερο στην κόκκινη στρώση σε σύγκριση με άλλες. Οι κόκκινες μεμβράνες μειώνουν επίσης την όραση στα φυτά

Αίτημα δείγματος σελίδων: https://bit.ly/3hrh0P5

Το APAC αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή για την αγορά γεωργικών ταινιών κατά την περίοδο πρόβλεψης

Η Ασία-Ειρηνικός κυριάρχησε στην παγκόσμια αγορά γεωργικών ταινιών. Αυτή η κυριαρχία αποδίδεται στη μαζική ανάπτυξη της γεωργίας και στην αυξημένη ζήτηση για τρόφιμα σε βασικές χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία. Η αύξηση του πληθυσμού και η αύξηση της κατά κεφαλή πρόσληψης τροφής ασκούν πίεση στη γεωργική παραγωγή. Η καλλιεργούμενη έκταση δεν μπορεί να αυξηθεί λόγω της μείωσης της αρόσιμης γης. Έτσι, η πρακτική της ελεγχόμενης γεωργίας είναι απαραίτητη για την κάλυψη της ζήτησης του αυξανόμενου πληθυσμού της περιοχής. Η ζήτηση για γεωργικές ταινίες αυξάνεται, ειδικά στην Ασία-Ειρηνικό και τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Έτσι, οι αγορές σε αυτές τις περιοχές αναμένεται να σημειώσουν υψηλότερη ανάπτυξη σε σύγκριση με άλλες περιοχές.

Η αύξηση του APAC οφείλεται κυρίως στον αυξανόμενο πληθυσμό της περιοχής. Επιπλέον, η ζήτηση μετατοπίζεται στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού λόγω της οικονομικής συρρίκνωσης και του κορεσμού στις αγορές της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Οι κατασκευαστές γεωργικών ταινιών στοχεύουν αυτήν την περιοχή, καθώς αυτή τη στιγμή είναι η ισχυρότερη περιφερειακή αγορά. Η Κίνα είναι ο κορυφαίος παραγωγός και καταναλωτής γεωργικών ταινιών στην περιοχή. Η Ινδία είναι μια οικονομία που βασίζεται στη γεωργία. Η αυξημένη καλλιέργεια ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση τροφίμων του πληθυσμού. Λόγω της εξάντλησης της αρόσιμης γης, η ανάγκη για ελεγχόμενη γεωργία έχει αυξηθεί. Έτσι, η ζήτηση για γεωργικές ταινίες έχει αυξηθεί. Στην Ιαπωνία, οι καλλιέργειες που καλλιεργούνται σε θερμοκήπια ικανοποιούν τη ζήτηση για λαχανικά και λουλούδια.

Οι βασικοί παράγοντες της αγοράς που παρουσιάζονται στην έκθεση περιλαμβάνουν τις Berry Global Inc. (ΗΠΑ), Kuraray Co. Ltd. (Ιαπωνία), Coveris (Αυστρία), The RKW Group (Γερμανία), BASF SE (Γερμανία), AB Rani Plast OY (Φινλανδία ), η Dow Chemical Company (ΗΠΑ), η Grupo Armando Alvarez (Ισπανία) και η Plastika Kritis SA (Ελλάδα).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *