Αγορά βιοαιθανόλης 2021 που καλύπτει σημαντικούς παράγοντες οδήγησης και ανταγωνιστική προοπτική έως το 2028 | CropEnergies AG, Green Plains, Royal DSM

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς βιοαιθανόλης προβλέπεται να αυξηθεί από 33,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 77,24 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 12,58%, από το 2020 έως το 2027. Η βιοαιθανόλη, μια εναλλακτική λύση για τη βενζίνη, είναι ένα βιοκαύσιμο που λαμβάνεται από φυσικές πηγές όπως ζαχαροκάλαμο, καλαμπόκι και καλαμπόκι. Οι καλλιέργειες τροφίμων χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βιοαιθανόλης. Ωστόσο, με την εισαγωγή τεχνολογιών βιοκαυσίμων δεύτερης & τρίτης γενιάς, η εξάρτηση από τις καλλιέργειες τροφίμων για την παραγωγή βιοαιθανόλης έχει μειωθεί. Το επίκεντρο των κατασκευαστών είναι περισσότερο στη χρήση γεωργικών και δασικών υπολειμμάτων και ενεργειακών καλλιεργειών όπως miscanthus, switchgrass, ζαχαροκάλαμο μπαγάσιο για την παραγωγή βιοαιθανόλης.

Η βιοαιθανόλη είναι μια φθηνότερη και πιο φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση για αυτοκίνητα βενζίνης ή πετρελαίου. Μικρό ποσοστό βιοαιθανόλης αναμιγνύεται με την καθαρή βενζίνη για την παρασκευή μιγμάτων βιοαιθανόλης, η οποία καίει πιο αποτελεσματικά και παράγει μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Ως αποτέλεσμα, η χρήση μειγμάτων καυσίμου βιοαιθανόλης επιβάλλεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό αυξάνει τη χρήση βιοαιθανόλης στη βιομηχανία τελικής χρήσης μεταφοράς.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100410/

Βασικοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Archer Daniels Midland (ΗΠΑ), POET, LLC (ΗΠΑ), Green Plains (ΗΠΑ), Valero Energy Corporation (ΗΠΑ), Tereos (Γαλλία) και Raizen (Βραζιλία) έχουν υιοθετήσει στρατηγικές, όπως επέκταση και συγχώνευση & απόκτηση για ενίσχυση των χαρτοφυλακίων προϊόντων τους, επέκταση της παρουσίας τους στην αγορά και ενίσχυση των προοπτικών ανάπτυξής τους στην αγορά βιοαιθανόλης

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτή την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100410/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *