Αγορά ακετυλοκυστεΐνης | Ανάλυση παγκόσμιας βιομηχανίας κατά τάσεις, μέγεθος, μερίδιο, επισκόπηση εταιρείας, ανάπτυξη και πρόβλεψη έως το 2028

Η ακετυλοκυστεΐνη, που θεωρείται επιπλέον ως Ν-ακετυλοκυστεΐνη, θεραπεύεται λαμβάνοντας υπόψη την υπερβολική δόση παρακεταμόλης και για να χαλαρώσει το παχύ σωματικό υγρό σε άτομα με κυστική ίνωση ή συνεχή αποφρακτική πνευμονική λοίμωξη. Στο σημείο που αναπνέεται από το στόμα, η ακετυλοκυστεΐνη χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αραίωση και την εξόρυξη σωματικού υγρού στις αεροπορικές οδούς λόγω ορισμένων πνευμονικών παθήσεων (για παράδειγμα, πνευμονία, βρογχίτιδα, κυστική ίνωση, εμφύσημα). Αυτή η επίδραση σας ενθαρρύνει να καθαρίσετε το σωματικό υγρό από τους πνεύμονές σας με στόχο να μπορείτε να εισπνέετε λιγότερο απαιτητικά. Στο σημείο που λαμβάνεται από το στόμα, η ακετυλοκυστεΐνη χρησιμοποιείται για να κρατήσει βλάβη στο ήπαρ από υπερβολική δόση ακεταμινοφαίνης. Η ακετυλοκυστεΐνη, αλλιώς ονομάζεται Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC), είναι ένα αλλοιωμένο αμινοξύ που χρησιμοποιείται ως αντιδραστήριο για υπερβολική δόση ακεταμινοφαίνης για την αποφυγή ηπατικής βλάβης.

Δυναμική αγοράς

Στη θεραπεία της υπερβολικής δόσης ακεταμινοφαίνης, η ακετυλοκυστεΐνη δρα για να διατηρήσει ή να ανανεώσει την αποξηραμένη γλουταθειόνη, εξοικονομεί στο ήπαρ και βελτιώνει τη μη επιβλαβής πέψη της ακεταμινοφαίνης. Αυτές οι δραστηριότητες βοηθούν στην προστασία των ηπατικών κυττάρων από τη βλαπτικότητα του NAPQI. Είναι καλύτερο να αποφύγετε ή να μειώσετε την ηπατική βλάβη όταν κατευθύνεστε εντός 8-10 ωρών μετά την υπερδοσολογία. Η έρευνα προτείνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας του ήπατος είναι περίπου 3% όταν η ακετυλοκυστεΐνη ελέγχεται εντός 10 ωρών από υπερδοσολογία. Συλλογικά, οι προαναφερθέντες παράγοντες είναι έτοιμοι να αυξήσουν την ανάπτυξη της αγοράς.

Ταξινόμηση αγοράς

Η παγκόσμια αγορά ακετυλοκυστεΐνης κατατάσσεται σε γεωγραφία και εφαρμογή. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά χωρίζεται σε φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και άλλα. Ο τομέας φαρμάκων αντιπροσώπευε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς το 2016 και αναμένεται να συνεχίσει την κυριαρχία του κατά την περίοδο προβλέψεων. Με βάση τη γεωγραφία, η αγορά χωρίζεται σε Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη και Μέση Ανατολή &. Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να αναπτυχθεί ραγδαία τα προβλεπόμενα χρόνια λόγω της εφαρμογής κατάλληλης ασφάλισης υγείας, ανάπτυξης τεχνολογίας και αυξανόμενου επιπολασμού εντερικών διαταραχών.

Αναφορά κάλυψης

Αγορά Ακετυλοκυστεΐνης Αγορά

Περίοδος ανάλυσης 2015 – 2025

Ιστορικά δεδομένα 2015 – 2016

Έτος βάσης 2017

Δεδομένα πρόγνωσης 2018 – 2025

Εφαρμογή διαστρωμάτωσης της αγοράς και γεωγραφία

Περιφερειακό πεδίο εφαρμογής Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικός, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

Αναφορά κάλυψης τάσεων αγοράς, οδηγών, περιορισμών, Ανάλυση πέντε δυνάμεων του Porter, Ανταγωνιστική ανάλυση, Προφίλ παίκτη, Ανάλυση αλυσίδας αξίας

Αίτημα δείγματος αναφοράς @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100240/

Συμμετέχοντες στην αγορά

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά ακετυλοκυστεΐνης είναι οι Zambon, Moehs, Pharmazell, Nippon Rika, Chengyi Pharma, Wuhan Grand Hoyo.

Τμηματοποίηση αγοράς

Αγορά με εφαρμογή

Φάρμακο

Συμπλήρωμα διατροφής

o Άλλοι

Αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

o Νότια Αφρική

της Σαουδικής Αραβίας

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγοράστε τώρα και λάβετε έκπτωση @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100240/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *