Έρευνα αγοράς παρακολούθησης ματιών | Βασικό προφίλ εταιρειών με ανάλυση πωλήσεων, εσόδων και ανταγωνιστικής κατάστασης

Η αγορά παρακολούθησης ματιών αναμένεται να αυξηθεί από 362,40 εκατομμύρια USD το 2020 σε 1367,50 εκατομμύρια USD έως το 2027. αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 20,9% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η υψηλή ζήτηση των ανιχνευτών ματιών στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, ειδικά για τις εφαρμογές βοηθητικής επικοινωνίας είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες οδήγησης για την αγορά παρακολούθησης των ματιών. Η αυξανόμενη διείσδυση της τεχνολογίας παρακολούθησης των ματιών στα κατακόρυφα ηλεκτρονικά των καταναλωτών και η υψηλή ζήτηση για ιχνηλάτες ματιών για εξατομικευμένες διαφημίσεις και σκοπούς έρευνας καταναλωτών είναι μερικοί άλλοι βασικοί παράγοντες που έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της αγοράς παρακολούθησης ματιών.

Η τεχνολογία παρακολούθησης ματιών έχει υιοθετηθεί εκτενώς για δραστηριότητες έρευνας αγοράς. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση από το λιανικό εμπόριο, ειδικά από τον τομέα FMCG, για χρήση τεχνολογίας εντοπισμού ματιών για την αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις. Οι συσκευές παρακολούθησης ματιών και οι σχετικοί αλγόριθμοι χρησιμοποιούνται για να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών σε ένα κατάστημα λιανικής. Αυτές οι συσκευές και οι αλγόριθμοι βοηθούν να εξακριβωθεί πόσος χρόνος ξοδεύει ένας καταναλωτής κατά την περιήγηση ενός προϊόντος, ποια είναι η καλύτερη διάταξη προϊόντος για να ζητήσει μια αγορά σε ένα κατάστημα και ποια συσκευασία παρέχει τις καλύτερες πληροφορίες προϊόντος προς όφελος του πελάτη. Η έρευνα αγοράς που χρησιμοποιεί την παρακολούθηση των ματιών επεκτείνεται επίσης σε δραστηριότητες μάρκετινγκ ιστού και στην αξιολόγηση διαφημίσεων σε έντυπα, σήματα και ψηφιακά μέσα.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100485/

Οι τεχνολογίες αναγνώρισης χειρονομίας χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία μιας συσκευής χωρίς να τις αγγίζουν. Οι κυριότεροι οδηγοί για την αγορά αναγνώρισης χειρονομίας περιλαμβάνουν την αυξανόμενη εφαρμογή των χαρακτηριστικών ελέγχου χειρονομίας στα αυτοκίνητα, την αύξηση της ψηφιακοποίησης σε όλες τις βιομηχανίες, τα ευνοϊκά προγράμματα που αναπτύσσονται από την κυβέρνηση και τη μείωση των προβλημάτων υγιεινής λόγω της παρουσίας άψυχων υγειονομικών λύσεων. Η τεχνολογία αναγνώρισης χειρονομίας έχει διάφορες εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροδιαστημική, τις καταναλωτικές συσκευές και πολλούς άλλους τομείς. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία υπολογιστικών συσκευών για επικοινωνία με άλλο άτομο ή περιβάλλον με έλεγχο χειρονομίας. Ως εκ τούτου, η τεχνολογία αναγνώρισης χειρονομίας είναι επίσης ένας σημαντικός διεκδικητής που μπορεί να εξυπηρετήσει βοηθητικές εφαρμογές επικοινωνίας. Ωστόσο, Οι συσκευές που βασίζονται στην αναγνώριση χειρονομίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από περιορισμένους τύπους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ή χρηστών. Ο αντίκτυπος αυτού του περιοριστικού παράγοντα είναι επί του παρόντος μέτριος / μέσος στην αγορά παρακολούθησης των ματιών και αναμένεται να παραμείνει ο ίδιος κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Η ζήτηση για συσκευές επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR) αυξάνεται λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η ικανότητα να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες, βελτίωση της ποιότητας της εικόνας, βοηθώντας τα μάτια να μειώσουν την πίεση και να βελτιώσουν την εστίαση. Η τεχνολογία παρακολούθησης ματιών μπορεί να ενσωματωθεί σε συσκευές AR / VR, όπως κεφαλές κεφαλής και υπολογιστές Αυτό παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης για τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών. Πολλοί ηγέτες της βιομηχανίας έχουν αναγνωρίσει αυτήν την ευκαιρία και έχουν πραγματοποιήσει έρευνα σε αυτούς τους τομείς.

Οι διακεκριμένοι παίκτες στην αγορά παρακολούθησης ματιών είναι – Facebook Inc. (US), Seeing Machines Ltd. (Australia), Ergoneers GmbH (Germany), Tobii AB (Sweden), SR Research Ltd. (Canada), PRS IN VIVO (US ), Apple Inc. (ΗΠΑ), Smart Eye AB (Σουηδία), EyeTech Digital Systems (US) και Lumen Research Ltd. (UK) μεταξύ άλλων.

Η περιφερειακή ανάλυση της αγοράς Eye Tracking μελετάται για περιοχές όπως η Ασία ειρηνική, η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος. Η Βόρεια Αμερική είναι μια από τις κορυφαίες περιοχές σε όλο τον κόσμο όσον αφορά το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην αγορά Eye Tracking. Στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής, η παρακολούθηση των ματιών γίνεται μέρος του VR API, ένα ανοιχτό πρότυπο υπό ανάπτυξη που αποτελεί την υποστήριξη των Oculus, Google, NVIDIA και άλλων. Η Ευρώπη αναμένεται να αναπτυχθεί κατά τα έτη πρόβλεψης, καθώς οι σημαντικότεροι παίκτες όπως η SMI, φέρνει τεχνολογία παρακολούθησης ματιών τόσο σε αυτόνομες οθόνες VR όσο και σε smartphone Αυτή η αυξανόμενη επένδυση από μεγάλους παίκτες στην Ευρώπη αναμένεται να οδηγήσει την αγορά παρακολούθησης των ματιών στην περιοχή.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100485/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *