Έρευνα Έρευνας για την Έξυπνη Χάπια, Επισκόπηση, Ανάπτυξη, Έκθεση Ζήτησης και Προβλέψεων έως το 2028

Αμέτρητα χάπια εξετάζονται για την πιθανή χρήση τους στην εύρεση και στη θεραπευτική αγωγή ορισμένων ατελείωτων και έντονων ασθενειών. Ενδιαφέρον για πρωτοποριακά πλαίσια μεταφοράς φαρμάκων με πλεονεκτήματα, για παράδειγμα, ιδανική χρήση δυναμικής φαρμακευτικής στερέωσης, μειωμένης υποτροπής μέτρησης, αμελητέων εχθρικών / αντιδράσεων, κατευθυνόμενης μεταφοράς φαρμάκων και ασφαλέστερου μεταφορέα οδηγεί την αγορά για λαμπρά χάπια. Ο συντονισμός των δημιουργικών φαρμάκων, των αποκαταστατικών συσκευών και των προωθούμενων εξελίξεων στηρίζεται για να αναλάβει ένα ουσιαστικό μέρος, ενισχύοντας επιπλέον την αγορά στο χρονικό πλαίσιο της εικασίας. Οι ασθενείς με ατέλειωτες λοιμώξεις που πρέπει να λαμβάνουν μετά από μια συγκεκριμένη δοσολογία φαρμακευτικής ουσίας στο αντικειμενικό σημείο απαιτείται να διαμορφώσουν μια εκτεταμένη βάση πελατών για προϊόντα αιχμής μεταφοράς φαρμάκων.

Το κεντρικό σημείο που οδηγεί την αγορά των έξυπνων χαπιών είναι η θετική κατάσταση αποπληρωμής σε ολόκληρο τον κόσμο, η ήσυχη τάση για ασήμαντα ενοχλητικές στρατηγικές και η αυξανόμενη συχνότητα του όγκου του παχέος εντέρου. Επιπλέον, τα οφέλη που προσφέρει η καινοτομία των έξυπνων χαπιών, για παράδειγμα, η διευρυμένη νεωτερικότητα στα συστήματα ενδοσκόπησης, η ελεγχόμενη μεταφορά φαρμάκων και ο απομακρυσμένος έλεγχος των ασθενών επιφέρουν την αυξανόμενη αξιοποίηση της καινοτομίας των έντονων χαπιών. Σε κάθε περίπτωση, η μηχανική ανεπάρκεια των ενδοσκοπίων των περιπτώσεων, τα υψηλά έξοδα και ο φόβος μεταξύ των ασθενών σε σχέση με τον κόπωση ενός μικροτσίπ περιορίζουν την ανάπτυξη αυτής της αγοράς.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100044/

Η παγκόσμια αγορά έξυπνων χαπιών μπορεί να χωριστεί με βάση το προϊόν και τη γεωγραφία. Με βάση το προϊόν, η αγορά χωρίζεται σε ενδοσκόπηση κάψουλας, παράδοση φαρμάκων, εργαλεία, λογισμικό παρακολούθησης ασθενών. Το τμήμα προϊόντων αντιπροσώπευε το μέγιστο μερίδιο αγοράς το 2016 και αναμένεται να συνεχίσει την κυριαρχία του κατά την περίοδο πρόβλεψης. Αυτά τα χάπια είναι τα πραγματικά καψάκια που καταπίνονται από τους ασθενείς. Άλλοι παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη της αγοράς είναι η τάση μίας χρήσης των καψουλών, η επαναλαμβανόμενη χρήση, καθώς και το αυξανόμενο κόστος τους. Με βάση τη γεωγραφία, η αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και Μέση Ανατολή &. Η Ασία-Ειρηνικός είναι έτοιμη να αναπτυχθεί ραγδαία τα προβλεπόμενα χρόνια λόγω της εφαρμογής της απαραίτητης ασφάλισης υγείας, της τεχνολογικής προόδου και της αυξανόμενης επικράτησης γαστρεντερικών διαταραχών.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά Smart Pills περιλαμβάνουν την CapsoVision, Inc., την Proteus Digital Health. Medtronic PLC; Olympus Corporation; και Medisafe.

Τμηματοποίηση αγοράς

Αγορά ανά προϊόν

Ενδοσκόπηση κάψουλας

o Παράδοση ναρκωτικών

o Εργαλεία

o Λογισμικό παρακολούθησης ασθενών

Αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

η Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

o Νότια Αφρική

της Σαουδικής Αραβίας

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100044/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *