Έκρηξη-φωτιζόμενη αγορά φωτισμού αξίας 471 εκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική έκθεση από το Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Έκρηξη-φωτισμός Αγορά φωτισμού με ανάλυση αντίκτυπου COVID-19 ανά τύπο (High Bay & Low Bay, Linear, Flood), Light Source (LED, Fluorescent), Αξιολόγηση ασφάλειας, επικίνδυνη τοποθεσία, Τελικός χρήστης Βιομηχανία και περιοχή – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από την Contrive Datum Insights, η αγορά εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 471 εκατομμύρια USD έως το 2028 (έτος πρόβλεψης) από 340 εκατομμύρια USD το 2021 (εκτιμώμενο έτος), με CAGR 6,7% μεταξύ 2021 έως 2028. Οι παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς περιλαμβάνουν την αύξηση των επενδύσεων στις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου και χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων για την ανάπτυξη υποδομών και σχέδια επέκτασης έργων, αυξανόμενη εστίαση των κυβερνήσεων στην εξοικονόμηση ενέργειας, ταχεία μετάβαση από τα παραδοσιακά συστήματα φωτισμού σε συνδεδεμένο φωτισμό λύσεις,και αυξανόμενη υιοθέτηση των φωτιστικών φωτιστικών με βάση LED, λόγω πολλών πλεονεκτημάτων έναντι των συμβατικών πηγών φωτός.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, κάθε βιομηχανία διεργασιών – όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, η χημική & φαρμακευτική, η εξόρυξη, η ενέργεια και η ενέργεια και τα τρόφιμα και τα ποτά – απαιτείται να ακολουθούν μέτρα ασφαλείας που διατυπώθηκαν από τον Εθνικό Ηλεκτρικό Κώδικα του 1996, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης (CENELEC) , και η αυξημένη ασφάλεια “Ex e”, μαζί με διάφορες άλλες πιστοποιήσεις για προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε επικίνδυνα περιβάλλοντα. Αυτά τα μέτρα ακολουθούνται από την εγκατάσταση αποτελεσματικών και αποδοτικών προϊόντων έκρηξης με προστασία από εκρήξεις που διατηρούν τα πρότυπα ασφαλείας και επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία των διαδικασιών στις προαναφερόμενες βιομηχανίες. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς φωτισμού αντοχής σε εκρήξεις.

Δωρεάν δείγμα αναφοράς + Όλα τα σχετικά γραφήματα και γραφήματα (συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης αντικτύπου COVID19) @ https://bit.ly/3bhDT3w

Τα φώτα LED για να κυριαρχήσουν στην ανθεκτική στην έκρηξη αγορά φωτισμού, από πηγή φωτός

Οι λυχνίες LED είναι οι πιο ενεργειακά αποδοτικές επιλογές φωτισμού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δραστική μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Είναι 4-5 φορές φορές φθηνότερα σε σύγκριση με τους λαμπτήρες φθορισμού, λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Επιπλέον, οι λυχνίες LED δεν είναι τόσο ευαίσθητες στη θερμοκρασία όσο άλλες τεχνολογίες φωτισμού και επομένως μπορούν να λειτουργήσουν εύκολα σε εξαιρετικά ζεστά και κρύα περιβάλλοντα. Επιπλέον, ο αυξανόμενος αριθμός βιομηχανικών εγκαταστάσεων αναμένεται να επηρεάσει τη διείσδυση των LED για εφαρμογή φωτιζόμενων από εκρήξεις.

Η αγορά αντιεκρηκτικού φωτισμού για τη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία εκτιμάται ότι είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα, από τη βιομηχανία τελικών χρηστών κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης

Η χημική και φαρμακευτική βιομηχανία σε αναδυόμενες οικονομίες όπως η Ινδία και η Κίνα αναπτύσσονται ραγδαία και προσελκύουν υψηλές επενδύσεις. Για παράδειγμα, σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την Business Standard, η φαρμακευτική βιομηχανία στην Ινδία προσέλκυσε επενδύσεις περίπου 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το έτος 2020 και αναμένεται να αυξηθεί ταχύτερα τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, σύμφωνα με την Invest India, η χημική και πετροχημική βιομηχανία στην Ινδία αναμένεται να αυξηθεί σε 300 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2025. Όλοι αυτοί οι παράγοντες αναμένεται να ενισχύσουν τη δυναμική ανάπτυξης του φωτισμού ανθεκτικού στην έκρηξη στη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία.

142 – Πίνακες

58 – Φιγούρες

214 – Σελίδες

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς φωτισμού από αντιεκρηκτική ύλη το 2028

Η Βόρεια Αμερική έχει αναδειχθεί ως η πιο υποσχόμενη αγορά στον κόσμο για φωτισμό ανθεκτικό στην έκρηξη. Στην περιοχή παρατηρούνται αυξανόμενες επενδύσεις στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, με πολλά έργα να παρατάσσονται κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Το έργο LNG της Αλάσκας στην Αλάσκα και το έργο LNG Corpus Christi στο Τέξας αναμένεται να έχουν επενδύσεις περίπου 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 24,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αντίστοιχα. Το έργο Corpus Christi LNG αναμένεται να ξεκινήσει τις δραστηριότητές του το 2022 και το έργο LNG της Αλάσκας το 2025. Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι η κύρια βιομηχανία τελικού χρήστη φωτισμού ανθεκτικών στην έκρηξη, καθώς οποιαδήποτε ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία λόγω έκρηξης μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή οικονομική απώλεια. Αυτό πυροδότησε την εγκατάσταση ισχυρού ανθεκτικού σε έκρηξη φωτισμού σε ολόκληρη την περιοχή.

Η έκθεση παρουσιάζει τους βασικούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Eaton (Ιρλανδία), ABB (Ελβετία), Hubbell (ΗΠΑ), Emerson (ΗΠΑ), Signify (Ολλανδία), GE Current (ΗΠΑ), Glamox (Νορβηγία), Phoenix Lighting (US), R STAHL (Γερμανία) και Larson Electronics (ΗΠΑ). Αυτές οι εταιρείες επικεντρώνονται στην υιοθέτηση τόσο οργανικών όσο και ανόργανων αναπτυξιακών στρατηγικών, όπως η κυκλοφορία προϊόντων και οι εξελίξεις, οι συμβάσεις και οι εξαγορές για την ενίσχυση της θέσης τους στην αγορά.

Δωρεάν δείγμα αναφοράς + Όλα τα σχετικά γραφήματα και γραφήματα (συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης αντικτύπου COVID19) @ https://bit.ly/3bhDT3w

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *