Έκθεση 3D Metrology Market Research 2020, Μερίδιο αγοράς, Μέγεθος, Τάσεις, Πρόβλεψη και ανάλυση βασικών παικτών Hexagon AB (Σουηδία), Carl Zeiss AG (Γερμανία), FARO Technologies (ΗΠΑ) 2027

Έκθεση 3D Metrology Market Research 2020, Μερίδιο αγοράς, Μέγεθος, Τάσεις, Πρόβλεψη και ανάλυση βασικών παικτών Hexagon AB (Σουηδία), Carl Zeiss AG (Γερμανία), FARO Technologies (ΗΠΑ) 2027

Η τρισδιάστατη αγορά μετρολογίαςεκτιμάται ότι θα αυξηθεί από 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021 σε 15,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 · αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR 6,8% από το 2021 έως το 2027. Το τρισδιάστατο (τρισδιάστατο) σύστημα μετρολογίας είναι μια τεχνολογία για τη μέτρηση οποιασδήποτε απόστασης, μήκους, ύψους και σημείου τρισδιάστατου (3D) αντικειμένου για πρακτικές και θεωρητικές πτυχές μέτρησης σε οποιοδήποτε πεδίο. Μετατρέπει το πραγματικό μοντέλο σε αρχιτεκτονικές εικόνες και βίντεο για καλύτερα αποτελέσματα. Η τρισδιάστατη μετρολογία λειτουργεί σε δεδομένα μέτρησης και βοηθά σε όλες τις διαδικασίες εκβιομηχάνισης όπως το σχεδιασμό, την προετοιμασία της παραγωγής και την αγορά. Σύστημα τρισδιάστατης μετρολογίας που χρησιμοποιείται κυρίως για έλεγχο ποιότητας για ακρίβεια στην παραγωγή. Παίζει ζωτικό ρόλο στη μετατροπή μιας πρώτης μονάδας παραγωγής σε τελικό προϊόν. Επιπλέον, μπορεί επίσης να μετρήσει κρυμμένα σημεία που δεν είναι δυνατόν να μετρηθούν χειροκίνητα.

Η ζήτηση τρισδιάστατης μετρολογίας αυξάνεται ραγδαία καθώς παρέχει απλουστευμένες λύσεις στους χρήστες, επιπλέον, εξοικονομεί χρόνο και δίνει ακριβή αποτελέσματα οδηγώντας την αγορά. Τα συστήματα τρισδιάστατης μετρολογίας δίνουν έμφαση στον ποιοτικό έλεγχο για την αντιμετώπιση ζητημάτων κατασκευής και προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί να επεξεργαστεί τεράστιους όγκους δεδομένων 3D κάθε φορά για σκοπούς ανάλυσης και μοντελοποίησης. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναμένεται να δημιουργήσουν σημαντική ζήτηση για τεχνολογία μετρολογίας 3D στο μέλλον.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100367/

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αυξηθεί η ικανότητα επιθεώρησης, να συντονιστούν οι διαδικασίες μέτρησης και να βελτιωθεί η ποιότητα των τελικών προϊόντων σε μια αυτοκινητοβιομηχανία. Η τεχνολογία τρισδιάστατης μετρολογίας βοηθά τους οργανισμούς αυτοκινήτων στην επίτευξη αυτών των στόχων. Οι μηχανές μέτρησης συντεταγμένων (CMM) και τα οπτικά συστήματα μέτρησης (OMS) είναι δύο βασικά χρησιμοποιούμενες κατηγορίες προϊόντων της τεχνολογίας τρισδιάστατης μετρολογίας στις αυτοκινητοβιομηχανίες για τη βελτίωση του επιπέδου άνεσης μαζί με τις πτυχές ασφάλειας του οχήματος.

Το CMM είναι ένας τύπος συσκευής μέτρησης που καθορίζει κινητά συντονισμένα σημεία στην επιφάνεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλύτερη ακρίβεια, υψηλότερη παραγωγικότητα, απόλυτη σάρωση και αύξηση της απόδοσης επιθεώρησης. Το OMS είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για τον οπτικό αισθητήρα για τη συλλογή δεδομένων μέτρησης. Ωστόσο, το κόστος εγκατάστασης και εγκατάστασης ενός συστήματος μετρολογίας 3D είναι πολύ υψηλό. Επιπλέον, είναι πολύ περίπλοκο να κατανοήσουμε το σύστημα τρισδιάστατης μετρολογίας λόγω έλλειψης εμπειρίας και έλλειψης απλής λύσης λογισμικού. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση από τις κατασκευές και την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μια ευκαιρία να οδηγήσει την αγορά τρισδιάστατου συστήματος μετρολογίας στο μέλλον.

Από την άλλη πλευρά, η ζήτηση για προσαρμοσμένες μετρολογικές λύσεις απαγορεύει την ανάπτυξη της βάσης εφαρμογών των καθολικών συστημάτων για να καλύψει διάφορες λειτουργικές πτυχές. Κατά συνέπεια, ο τελικός χρήστης είναι υποχρεωμένος να επιλέξει τους πολλαπλούς παρόχους υπηρεσιών για να παρουσιάσει μία μόνο αλυσίδα κατασκευαστικών διαδικασιών. Εντούτοις, μπορεί να αυξήσει το σχετικό κόστος και να υποχρεώσει τους αγοραστές να προμηθεύσουν τα μετρολογικά προϊόντα τους, αποδίδοντας έτσι τη συνολική ζήτηση στην αγορά.

Οι διακεκριμένοι παίκτες στην αγορά μετρολογίας 3D είναι οι Hexagon AB (Σουηδία), Carl Zeiss AG (Γερμανία), FARO Technologies (ΗΠΑ), Mitutoyo Corporation (Ιαπωνία) Nikon Corporation (Ιαπωνία), KLA-Tencor (ΗΠΑ), Jenoptik (Γερμανία) , Keyence (Ιαπωνία), Perceptron (ΗΠΑ) και Creaform (Καναδάς).

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100367/

Το APAC συνεχίζει να αναπτύσσεται με υψηλό ρυθμό, γεγονός που μπορεί να αποδοθεί στην υψηλή οικονομική ανάπτυξη που παρατηρείται από μεγάλες χώρες όπως η Κίνα και η Ιαπωνία σε αυτήν την περιοχή. Οι βασικές χώρες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τρισδιάστατης μετρολογικής αγοράς στο APAC περιλαμβάνουν την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ινδία και τη Νότια Κορέα. Οι υπόλοιπες χώρες που συμβάλλουν στην αγορά περιλαμβάνονται στο υπόλοιπο APAC. Αυτές οι χώρες είναι η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ταϊβάν, η Σιγκαπούρη, η Ινδονησία και οι Φιλιππίνες. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και ηλεκτρονικών χρησιμοποιούν συστήματα μετρολογίας 3D κατά τη διαδικασία παραγωγής για ποιοτικούς ελέγχους. Καθώς ο αριθμός των εργοστασίων παραγωγής αυτοκινήτων είναι περισσότερο στο APAC από άλλες περιοχές, η ζήτηση για τρισδιάστατες μετρολογικές προσφορές αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία σε αυτήν την περιοχή.

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *