Έκθεση τροποποιημένης αγοράς ασφάλτου – Τάσεις, μερίδιο, μέγεθος, ανάπτυξη, ευκαιρίες και προβλέψεις παγκόσμιας βιομηχανίας 2021 – 2028

Το τροποποιημένο άσφαλτο προορίζεται συνθετικά να παρέχει ιδανικές ιδιότητες που μπορούν να προσφέρουν. Μία από τις πιο συχνά επιθυμητές ιδιότητες στο αλλαγμένο άσφαλτο είναι η υψηλή στεγανότητα σε διαρκή παραμόρφωση, ειδικά λόγω των μιγμάτων μαύρης κορυφής που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή δρόμων σε περιοχές που είναι βάναυσες ή διατηρούν ρεύμα υψηλής δραστηριότητας. Η χρήση των αλλαγών φύλλων σε συνηθισμένο άσφαλτο το καθιστά αδιαπέραστο από διαφορετικούς παράγοντες, για παράδειγμα, σπάσιμο, ρουχισμός, ωρίμανση, απογύμνωση και θερμά κενά. Ο γενικός λόγος για τη συναρμολόγηση τροποποιημένης ασφάλτου είναι ένα μείγμα πολλών εστιακών σημείων, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της ευελιξίας του ασφάλτου, της επέκτασης του κανονικού προσδόκιμου ζωής του, της μείωσης των ποσοστών στήριξης και των εξόδων, για την ενίσχυση των ιδιοτήτων απορριμμάτων τώρα και ξανά, και δίνουν πιο εμφανή προσαρμοστικότητα.

Η αύξηση των ανακαινίσεων και της ανακατασκευής κτιρίων θα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για την ανάπτυξη της αγοράς. Επίσης, το ενδιαφέρον για την πίσσα στις εξελίξεις στους δρόμους, η αγορά βλέπει επιπλέον ένα εκτεταμένο ενδιαφέρον για την πίσσα στην κατασκευή επανασχεδιασμών και ανακαίνισης. Με την ανάβαση στο κόστος των σπιτιών που επεκτείνουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την επισκευή και την ανοικοδόμηση κατοικιών, θα υπάρξει μια εντυπωσιακή αύξηση του ενδιαφέροντος για την αλλαγή της πίσσας, ιδίως στις στρατηγικές στέγης. Επιπλέον, η αύξηση των ποσοστών εργασίας στα έθνη, για παράδειγμα, η Ινδία και η Κίνα θα οδηγήσουν επίσης το ενδιαφέρον για τροποποιημένη πίσσα. Ένα από τα πιο πρόσφατα μοτίβα που θα πάρει τη θέση του στην παγκόσμια τροποποιημένη αγορά πίσσαςείναι απλά η χρήση που ακολουθείται. Τα αυτοαποκαλούμενα τροποποιημένα μαξιλάρια ασφάλτου έχουν δείξει ένα διαρκές μοτίβο στο σχεδιασμό χρήσης ως ενημέρωση σχετικά με τις στρατηγικές υλικών και χρησιμοποιείται για προστασία από φράγματα πάγου για στέγες από βότσαλα. Τα αντικείμενα που ακολουθούνται προσφέρουν πλεονεκτήματα όπως η απλότητα της εγκατάστασης, η απάντηση για στεγανότητα στη φωτιά και χρησιμοποιούνται ως φύλλα βάσης και κορυφαία φύλλα για στεγανοποιητικά φιλμ.

Η παγκόσμια τροποποιημένη αγορά ασφάλτου μπορεί να κατατμηθεί με βάση τον τύπο τροποποιητή, τη μέθοδο, τη βιομηχανία τελικών χρηστών και τη γεωγραφία. Με βάση τον τροποποιημένο τύπο τροποποιητή ασφάλτου, η παγκόσμια αγορά τροποποιημένης ασφάλτου μπορεί να κατατμηθεί σε στυρόλιο-βουταδιένιο-στυρόλιο (SBS), φυσικό καουτσούκ, θρυμματισμένο καουτσούκ, ατακτικό πολυπροπυλένιο (APP) και άλλα. Με βάση τη μέθοδο, η παγκόσμια τροποποιημένη αγορά ασφάλτου μπορεί να κατατμηθεί σε μέθοδο ψυχρής ασφάλτου, μέθοδο θερμής ασφάλτου, μέθοδος εφαρμοσμένης φακού και άλλα. Με βάση τη βιομηχανία τελικών χρηστών, η παγκόσμια τροποποιημένη αγορά ασφάλτου μπορεί να χωριστεί σε κτίρια και κατασκευές, κατασκευή δρόμων και άλλα. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια τροποποιημένη αγορά ασφάλτου μπορεί να χωριστεί σε Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και υπόλοιπο κόσμο.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100206/

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια τροποποιημένη αγορά πίσσας περιλαμβάνουν τις Sika AG, Nynas AB, Total SA, Royal Dutch Shell PLC, Ooms Avenhorn Holding India Pvt Ltd., Tiki Tar Industries, Offshore Petrochem Pvt Ltd., AMT Techno, Maruti Group και MBD Industries μεταξύ άλλων.

Η παγκόσμια τροποποιημένη αγορά πίσσας μπορεί να κατατμηθεί

Κατά τύπο τροποποιητή:

• Στυρόλιο-βουταδιένιο-στυρόλιο (SBS)

• Φυσικό καουτσούκ

• Λαστιχένιο καουτσούκ

• Ατακτικό πολυπροπυλένιο (APP)

• Οι υπολοιποι

Με μέθοδο:

• Μέθοδος ψυχρής ασφάλτου

• Μέθοδος θερμής ασφάλτου

• Μέθοδος εφαρμοσμένης φακού

• Οι υπολοιποι

Κατά κλάδο τελικών χρηστών:

• Κτίριο και κατασκευή

• Κατασκευή δρόμου

• Οι υπολοιποι

Ανά περιοχή:

• Ασία-Ειρηνικός

• Ευρώπη

• Βόρεια Αμερική

• Ο υπόλοιπος κόσμος

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100206/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *