Έκθεση πρόβλεψης αγοράς PEEK για την αγορά αισθητήρων διαφορικής πίεσης 2021-2028

Έκθεση πρόβλεψης αγοράς PEEK για την αγορά αισθητήρων διαφορικής πίεσης 2021-2028

Η Ασία-Ειρηνικός είναι μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες περιοχές όσον αφορά τη ζήτηση για PEEK, η Κίνα και η Νότια Κορέα είναι οι κύριες ηγετικές χώρες της περιοχής. Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρονικών κυριαρχεί στη ζήτηση της αγοράς. Επιπλέον, με την αυξανόμενη εφαρμογή στις μεταποιητικές βιομηχανίες, η φθηνή εργασία είναι ο κύριος παράγοντας σε αυτήν την περιοχή.

Λήψη δείγματος PDF αντιγραφής:  https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100095/

Τα μη φορτισμένα, γεμάτα με γυαλί και άνθρακα υλικά είναι οι κύριες ιδιότητες του υλικού που ταξινομείται στο κύριο πεδίο εφαρμογής του.

Εκφόρτωση Ποιότητας: Η ποιότητα του υλικού είναι επίσης γνωστή ως γενική χρήση, προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα και επιμήκυνση στο σπάσιμο. Το προϊόν δεν είναι ενισχυμένο, διατίθεται στο εμπόριο σε μορφή φύλλου και ράβδου. Το προϊόν χρησιμοποιείται για την κατασκευή εξαρτημάτων αεροσκαφών, την επίστρωση καλωδίων και καλωδίων, μικροκυμάτων κ.λπ.
Ποτήρι γεμάτο βαθμού: Το γυαλί γεμάτο με PEEK, προσφέρει υψηλό συντελεστή αντοχής σε κάμψη και χαμηλό ρυθμό διαστολής. Η κύρια περιοχή εφαρμογής του προϊόντος περιλαμβάνει τις δομικές απαιτήσεις όπου απαιτείται μεγαλύτερη σταθερότητα και ακαμψία, όπως ηλεκτρικά εξαρτήματα, ανταλλακτικά αεροσκαφών κ.λπ.

Βαθμός γεμάτος με άνθρακα: Ο ρυθμός διαστολής του βαθμού γεμάτος με άνθρακα παραμένει χαμηλός. Ο βαθμός προσφέρει υψηλή φέρουσα ικανότητα, αντοχή σε θλίψη, αντοχή στη φθορά κ.λπ. Βρίσκει την εφαρμογή του στην κατασκευή ημιαγωγών, υφασμένων νημάτων, ηλεκτρικών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων κ.λπ.

Η συμβατική μέθοδος παρασκευής PEEK περιλαμβάνει την αντίδραση της διφαινόλης Α και της διφλουροβενζοφαινόνης. Ωστόσο, υιοθετήθηκε νέα τεχνολογία για την αύξηση της απόδοσης. Η ουδετερόφιλη υποκατάσταση της διφλουροβενζοφαινόνης λαμβάνει χώρα με υδροκινόνη για τη σύνθεση του προϊόντος. Το ανθρακικό κάλιο χρησιμοποιείται ως καταλύτης. Η λειτουργία απαιτεί αδρανή μέσο και συνεχή ανάδευση. Το νερό είναι ένα αζεοτροπικό απόσταγμα από το αρχικό στάδιο όπου η διακύμανση της θερμοκρασίας είναι 80 έως 110 ºC. Η θερμοκρασία στο στάδιο διάδοσης είναι περίπου 110-130 ° C, το τολουόλιο διαχωρίζεται. Περαιτέρω, η αντίδραση διατηρείται στους 180-200 ° C για κάποιο χρονικό διάστημα και ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου. Το προϊόν λαμβάνεται ως αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Οι κύριοι παίκτες PEEK στην παγκόσμια αγορά είναι οι JrlonInc, PanjinZhongrun High-Performance Polymers Co. Ltd., JK Overseas, A. Schulman AG, Imperial ChemicalIndustries, Zyex Ltd, Caledonian Ferguson Timpson Ltd, Quadrant EPP Surlon India Ltd, Victrex Plc, Solvay SA, Kingfa, ZYPEEK, JUSEP, Tri-Mack Plastics Manufacturing Corp κ.λπ.

Ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός τομέας είναι ο πιο απαιτητικός τομέας για υλικά PEEK. Διάφορα εξαρτήματα όπως βαλβίδες, γρανάζια, μονωμένα καλώδια, ίνες κ.λπ. γίνονται από. Επιπλέον, η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική, η ιατρική και η χημική βιομηχανία είναι οι άλλοι απαιτητικοί τομείς. Το υλικό παρουσιάζει υψηλή αντοχή στη θερμότητα, κυριαρχεί στη ζήτηση σε εφαρμογές μικροκυμάτων και στην παραγωγή ανταλλακτικών κινητήρων αυτοκινήτων. Εξαρτήματα εξαγωγής λαδιού όπως τρυπάνια, φλάντζες, φακοί κ.λπ. στον τομέα της ενέργειας έχουν τελική χρήση για αυτό το υλικό. Στον ιατρικό τομέα, παράγονται φύλλα συσκευασίας με υψηλό πάχος τοιχώματος για τη συσκευασία φαρμάκων.

Αγορά αυτής της αναφοράς:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100095/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος εξατομικευμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, καθώς και το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Προσπαθούμε να παρέχουμε λύσεις για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων και των μεταφορών, της τεχνολογίας, των καταναλωτικών προϊόντων, του αυτοματισμού και του εξοπλισμού, των τροφίμων και των ποτών, υπηρεσιών και βοηθητικών υπηρεσιών, χημικών και υλικών, ενέργειας, εξόρυξης και πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προγραμματίστε μια μελέτη αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *