Έκθεση για την Παγκόσμια Αγορά Συσκευασμένων Burgers 2021-2028

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς συσκευασμένων μπιφτέκια εκτιμήθηκε σε 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 8,5% από το 2020 έως το 2027. Η αυξανόμενη ζήτηση για τρόφιμα ευκολίας σε όλο τον κόσμο τροφοδοτεί ανάπτυξη της αγοράς.

Η ταχεία αστικοποίηση, ο μεταβαλλόμενος τρόπος ζωής, η αλλαγή της συμπεριφοράς στην κατανάλωση τροφίμων και τα έντονα χρονοδιαγράμματα των καταναλωτών ενισχύουν τις πωλήσεις διαφόρων έτοιμων για κατανάλωση τροφίμων, όπως συσκευασμένα μπιφτέκια. Με την αυξανόμενη ζήτηση για έτοιμα για μαγείρεμα και έτοιμα για κατανάλωση προϊόντα γεύματος, η ζήτηση για το προϊόν παρατηρείται σημαντική αύξηση στις αστικές περιοχές, όπου ο εργαζόμενος πληθυσμός βρίσκει λιγότερο χρόνο να μαγειρεύει γεύματα. Η μεγάλη διάρκεια ζωής και τα εύχρηστα χαρακτηριστικά του προϊόντος ωθούν τη ζήτηση στους καταναλωτές. Ως αποτέλεσμα, αρκετές εταιρείες προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα χρησιμοποιώντας βιώσιμες συσκευασίες, οργανικά συστατικά και προϊόντα μίας μερίδας. Οι επιθετικές προωθήσεις και οι στρατηγικές μάρκετινγκ αναμένεται να ενισχύσουν την ανάπτυξη της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ωστόσο, Η παρουσία συντηρητικών στα προϊόντα μπορεί να περιορίσει την εμβέλεια συσκευασμένων μπιφτέκια σε καταναλωτές που έχουν επίγνωση της υγείας. Η έκθεση σε διαφορετικούς πολιτισμούς και κουζίνες, η αύξηση των δαπανών για τρόφιμα λόγω της υψηλότερης αγοραστικής δύναμης και η έλλειψη χρόνου για την προετοιμασία φαγητού στο σπίτι είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν τη ζήτηση για τρόφιμα ευκολίας και επομένως τροφοδοτούν την ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, ένας αυξανόμενος αριθμός νοικοκυριών διπλού εισοδήματος σε όλο τον κόσμο ενισχύει τη ζήτηση προϊόντων.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100600/

Τα κατεψυγμένα συσκευασμένα μπιφτέκια κατείχαν το μεγαλύτερο μερίδιο άνω του 80,0% το 2020. Μεταξύ των κατεψυγμένων γρήγορων φαγητών, τα μπιφτέκια είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές μετά από παγωμένη πίτσα. Τα κατεψυγμένα προϊόντα έχουν αποκτήσει αξιοσημείωτη δημοτικότητα λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής τους. Αυτά τα προϊόντα συνήθως μπορούν να διαρκέσουν έξι έως οκτώ μήνες στον καταψύκτη. Προϊόντα με βάση το κρέας, όπως το μπιφτέκι βοδινού και γαλοπούλας, είναι οι πιο συνηθισμένες επιλογές κατεψυγμένων προϊόντων. Ωστόσο, με την αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα βίγκαν, το φυτικό κατεψυγμένο συσκευασμένο μπιφτέκι κερδίζει χώρο στο ράφι με τα χρόνια.

Τα σούπερ μάρκετ και οι υπεραγορές αντιπροσώπευαν το μεγαλύτερο μερίδιο άνω του 50,0% το 2020. Η διαθεσιμότητα μιας ευρείας γκάμας προϊόντων με μειωμένες τιμές και η ευκολία να πάρει τα πάντα σε ένα σημείο είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν τις πωλήσεις προϊόντων μέσω αυτού του καναλιού διανομής σε όλο τον κόσμο . Ως αποτέλεσμα, οι παραγωγοί στη βιομηχανία συσκευασμένων μπιφτέκι επικεντρώθηκαν στην επέκταση λιανικής πώλησης με την πώληση των τροφίμων τους μέσω αλυσίδων υπεραγορών σε εθνικό επίπεδο.

Το πακεταρισμένο μπιφτέκι με βάση το χορτοφάγο κατείχε πάνω από 55,0% μερίδιο των παγκόσμιων εσόδων το 2020. Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο άλλαξαν τις διατροφικές τους συνήθειες για να μειώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών έχουν στραφεί σε φυτικά τρόφιμα από τρόφιμα με βάση το κρέας. Με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα των συσκευασμένων burger με βάση τα φυτά ή vegan, οι πωλήσεις του προϊόντος έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Η αγορά πακέτων burger χωρίζεται με βάση το προϊόν, το patty, το κανάλι διανομής και την περιοχή. Κατά προϊόν η αγορά χωρίζεται σε Frozen, Fresh. Από την αγορά, η αγορά χωρίζεται σε Veg, Non-veg. Με το κανάλι διανομής η αγορά χωρίζεται σε Σούπερ μάρκετ & Υπεραγορές, Καταστήματα, Διαδικτυακά, Άλλα.

Η Ευρώπη κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο άνω του 40,0% το 2020. Τα μεταποιημένα τρόφιμα είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στην περιοχή. Οι καταναλωτές αυτής της περιοχής αναζητούν βιώσιμη παραγωγή τροφίμων, υγιεινή διατροφή, διαφάνεια, ασφάλεια των τροφίμων και ευκολία. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη τάση, πολλοί παραγωγοί έχουν αρχίσει να επαναπροσδιορίζουν τα τρόφιμα και να εξυπηρετούν πιο υγιεινές επιλογές για καταναλωτές που έχουν επίγνωση της υγείας. Αρκετές εταιρείες προσφέρουν ψωμί ολικής αλέσεως, μαζί με την πρόσβαση στις επιλογές vegan στους αγοραστές.

Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να σημειώσει την ταχύτερη ανάπτυξη κατά τα έτη προβλέψεων με CAGR 10,0% από το 2020 έως το 2027. Η Κίνα, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη και η Ινδία είναι οι εξέχουσες αγορές που είναι πιθανό να παρουσιάσουν μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης για την αγορά τα επόμενα χρόνια. Οι ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης της Impossible Foods Inc., διευρύνουν την εμβέλειά τους στην περιοχή. Ορισμένοι περιφερειακοί παίκτες όπως η Otsuka Foods κερδίζουν επίσης έλξη στην περιοχή με την εισαγωγή συσκευασμένων burger με βάση τα φυτά.

Πέρα από το κρέας; BUBBA food, LLC; Kellogg’s; Η εταιρεία Kraft Heinz; Φωλιάζω; Paragon Quality Foods; Impossible Foods Inc.; Cremonini SpA; Δρ. ΑΦΑΙΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Premium Brands Holdings Corporation.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100600/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *