Έκθεση για την αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών 2021 – Τάσεις, μερίδιο, μέγεθος, ανάπτυξη, ευκαιρίες και προβλέψεις της παγκόσμιας βιομηχανίας, 2021-2028

Η αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών προβλέπεται να αυξηθεί από 12,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 26,7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027, με CAGR 11,9% από το 2020 έως το 2027. Η αυξανόμενη χρήση των drone σε στρατιωτικές εφαρμογές είναι άλλοι παράγοντες που τροφοδοτούν τη ζήτηση για τα παγκόσμια στρατιωτικά drone αγορά τα επόμενα χρόνια. Η ζήτηση για την αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών αναμένεται να επιταχυνθεί σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα των προβλέψεων λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για τεχνολογία drone για δραστηριότητες επιτήρησης και αναγνώρισης.

Ο αυξανόμενος αριθμός εσωτερικών και εξωτερικών απειλών ανάγκασε την κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει πλατφόρμες εναέριας απεικόνισης για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και την προώθηση της δημόσιας ασφάλειας. Κυβερνητικές υπηρεσίες παγκοσμίως υποστηρίζουν διάφορους κατασκευαστές drone που αναπτύσσουν drone υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας. Για παράδειγμα, τον Δεκέμβριο του 2017, ο Γαλλικός Οργανισμός Άμυνας χρηματοδότησε το έργο Elistairs Airwatch, ένα μικρό κουτί drone για εναέρια παρακολούθηση. Το σύστημα προσφέρει υποστήριξη εναέριας επιτήρησης για διαχείριση κρίσεων, πυρόσβεση, επιβολή του νόμου και περιμετρική ασφάλεια. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία drone για τη διευκόλυνση των υψηλού επιπέδου ISR και των δυνατοτήτων μάχης θα ενισχύσουν επίσης την ανάπτυξη της αγοράς.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100565/

Η αυξανόμενη χρήση των drone για στρατιωτική εφαρμογή είναι πιθανό να τονώσει τη ζήτηση για την αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών τα επόμενα χρόνια. Η ερευνητική έκθεση αναφέρει λεπτομερώς την παγκόσμια αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών μαζί με διάφορους σχετικούς παράγοντες. Μερικοί από αυτούς τους παράγοντες που περιλαμβάνονται στην έκθεση είναι οι οδηγοί, η ανταγωνιστική ανάλυση, οι περιορισμοί, οι τελευταίες τάσεις και ευκαιρίες, οι γεωγραφικές προοπτικές και πολλές άλλες πτυχές. Η μελέτη που καλύπτεται στην έκθεση καλύπτει μια περίοδο πρόβλεψης από το 2018 έως το 2028. Από μια γενική προοπτική, η μελέτη αναμένεται να υπάρξει ως πολύτιμη εικόνα για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ήδη στην παγκόσμια αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών και για όσους αναμένουν να ιδρύσουν οι ίδιοι σε αυτό το περιβάλλον.

Η αύξηση της χρήσης των UAV για διοικητικές λειτουργίες όπως η αστυνομική έρευνα και η παρακολούθηση της κυκλοφορίας είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που ενισχύουν τη ζήτηση για την παγκόσμια αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που περιλαμβάνουν τη διαχείριση καταστροφών και την καταπολέμηση της πυρκαγιάς είναι μερικοί σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη αυτής της αγοράς τα επόμενα χρόνια. Το drone μπορεί να παρακολουθήσει επιτυχώς την κυκλοφοριακή συμφόρηση πιστεύεται ευρέως ότι οδηγεί την ανάπτυξη αυτής της αγοράς τα επόμενα χρόνια.

Ο αυξανόμενος αμυντικός προϋπολογισμός και η αυξανόμενη υιοθέτηση των UAV για διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές τροφοδοτούν τη ζήτηση για αυτήν την αγορά τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, τα στρατιωτικά αεροσκάφη χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στον αμυντικό τομέα για διάφορες εφαρμογές όπως παρακολούθηση, χαρτογράφηση και επιθεώρηση, παράδοση προϊόντων και επιτήρηση των συνόρων.

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών περιλαμβάνουν την General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) (US), Northrop Grumman Corporation (US), Elbit Systems Ltd. (Ισραήλ), Israel Aerospace Industries Ltd. (Ισραήλ), AeroVironment , Inc. (ΗΠΑ), Lockheed Martin Corporation (ΗΠΑ), Thales Group (Γαλλία) και Boeing (ΗΠΑ).

Η Ασία-Ειρηνικός θα αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 15% του μεριδίου αγοράς στρατιωτικών αεροσκαφών έως το 2025 λόγω των αυξανόμενων επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες drone για την ανάπτυξη drone υψηλής τεχνολογίας για την υποστήριξη στρατιωτικών εφαρμογών. Χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ινδία και η Αυστραλία παρακολουθούν τεράστια υιοθέτηση drone για τον αμυντικό και κυβερνητικό τομέα. Για παράδειγμα, τον Δεκέμβριο του 2017, ο Κινεζικός Στρατός ανέπτυξε αεροσκάφη αναγνώρισης, Yilong-2 για σκοπούς κατασκοπείας. Η ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή υποστηρίζεται επίσης από την παρουσία διαφόρων αριθμών κατασκευαστών drone που επενδύουν συνεχώς σε προηγμένες τεχνολογίες για την ανάπτυξη drone.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100565/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *