Έκθεση αγοράς ηλεκτρονικών ζυγιστικών 2021-2027 | Τάσεις της βιομηχανίας, μερίδιο αγοράς, μέγεθος, ανάπτυξη και ευκαιρίες

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών μηχανών ζύγισηςτο μέγεθος εκτιμήθηκε σε 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 3,1% από το 2020 έως το 2027. Η ζήτηση για ηλεκτρονικά μηχανήματα ζύγισης αυξάνεται στον εμπορικό και οικιακό τομέα λόγω της αύξησης των οικονομικών δραστηριοτήτων, τεχνολογικές εξελίξεις στα εργαστηριακά ισοζύγια και ζυγαριές, και η αυξανόμενη ανάγκη να διατηρούνται ακριβείς διαδικασίες Η αξιοπιστία, η ακρίβεια, η ανθεκτικότητα, η φορητότητα, η ευκολία βαθμονόμησης και τα επιπλέον χαρακτηριστικά λειτουργούν ως σημαντικοί παράγοντες για την αύξηση της υιοθέτησης και της διείσδυσης του ηλεκτρικού μηχανήματος ζύγισης. Επιπλέον, αυτές οι μηχανές ζύγισης έχουν πολλαπλές μονάδες μέτρησης έτσι ώστε οι μονάδες να μπορούν να μετρηθούν και να μετατραπούν σε διαφορετικές μονάδες, όπως γραμμάρια και ουγγιές. Αυτός ο προαναφερόμενος παράγοντας μετατοπίζει την προτίμηση των καταναλωτών από τις παραδοσιακές σε ψηφιακές / ηλεκτρονικές μηχανές ζύγισης.

Η αύξηση των εμπορικών δραστηριοτήτων τροφοδοτεί επίσης την ανάπτυξη της αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Κατά την αγορά προϊόντων, οι καταναλωτές προτιμούν προϊόντα με διάφορα πιστοποιητικά, όπως το πιστοποιητικό Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST), το Εθνικό Συνέδριο για τα Βάρη και τα Μέτρα (NCWM) και το Εθνικό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Τύπου (NTEP).

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100473/

Οι εταιρείες στην αγορά επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο στην εισαγωγή συμπαγών και φορητών προϊόντων προκειμένου να αποκτήσουν μερίδιο αγοράς. Οι εταιρείες επικεντρώνονται στην ενσωμάτωση προηγμένης τεχνολογίας για την επίτευξη μεγαλύτερης ακρίβειας. Για παράδειγμα, τον Απρίλιο του 2020, η Truweigh LLC ξεκίνησε μια ψηφιακή κλίμακα τσέπης αντοχής στο νερό. Το προϊόν διαθέτει επίσης βαθμολογία IP65, καθιστώντας το αδιάβροχο. Η ζυγαριά ζύγισης τσέπης έρχεται με λευκή οπίσθια οθόνη LCD και μαύρη πλατφόρμα χρώμιο τιτανίου. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο σπίτι είναι οι κύριοι καταναλωτές φορητών μηχανημάτων ζύγισης λόγω της δυνατότητας εξοικονόμησης χώρου, της ευκολίας φορητότητας και παρόμοιας ακρίβειας.

Όσον αφορά τα έσοδα, ο τομέας της λιανικής κυριαρχούσε στην αγορά με μερίδιο 33,1% το 2020. Η αυξανόμενη αστικοποίηση και ο αυξανόμενος αριθμός καταστημάτων λιανικής ενεργούν ως σημαντικοί παράγοντες για την ανάπτυξη του τμήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Census Bureau, το 2018 σημειώθηκε καθαρή αύξηση στα καταστήματα λιανικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπήρχαν σχεδόν 3.100 περισσότερα καταστήματα κατά το 4ο τρίμηνο του 2018 σε σύγκριση με το 4ο τρίμηνο του 2017. Ομοίως, τα καταστήματα με λιγότερους από πέντε υπαλλήλους σημείωσαν αύξηση 4.569 καταστημάτων από το 1ο τρίμηνο του 2018 σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2017.

Το τμήμα εκτός σύνδεσης κυριάρχησε στην αγορά με μερίδιο 94,5% το 2020. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των διανομέων, ειδικών καταστημάτων, υπεραγορών και σούπερ μάρκετ, είναι τα πιο προτιμώμενα κανάλια διανομής. Οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν να αγοράζουν μια ηλεκτρονική μηχανή ζύγισης από καταστήματα εκτός σύνδεσης, καθώς μπορούν να ελέγξουν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων πριν τα αγοράσουν. Επιπλέον, τα καταστήματα εκτός σύνδεσης προσφέρουν υποστήριξη μετά την πώληση που σχετίζεται με ζητήματα που σχετίζονται με προϊόντα. Επιπλέον, είναι ευκολότερο να επικοινωνήσετε με αυτά τα καταστήματα για διεκδίκηση εγγυήσεων ή εγγυήσεων. Έτσι, οι προαναφερθέντες παράγοντες προσελκύουν τους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα από καταστήματα λιανικής εκτός σύνδεσης.

Η αγορά ηλεκτρονικών ζυγιστικών μηχανισμών κατατάσσεται με βάση τον τύπο, το κανάλι διανομής και την περιοχή. Κατά τύπο, η αγορά χωρίζεται σε εργαστηριακές κλίμακες, κλίμακες πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων, κλίμακες λιανικής, κλίμακας υγείας, κλίμακας κουζίνας, κ.λπ. Με το κανάλι διανομής η αγορά χωρίζεται σε Online, Offline.

Η Ασία-Ειρηνικός κυριάρχησε στην αγορά μιας ηλεκτρονικής μηχανής ζύγισης με μερίδιο 35,7% το 2020. Η ισχυρή παρουσία των περιφερειακών παραγόντων ενεργεί ως σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της αγοράς. Ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων λιανικής και εργαστηρίων και η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για την υγεία αυξάνουν τη ζήτηση για ηλεκτρονικά μηχανήματα ζύγισης στην περιοχή. Η Κίνα και η Ινδία είναι οι κύριοι μέτοχοι και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιφερειακής αγοράς. Το χαμηλό κόστος του προϊόντος στην περιοχή λόγω της παρουσίας περιφερειακών φορέων είναι ένας σημαντικός λόγος πίσω από την υψηλότερη διείσδυση και την ισχυρή κυριαρχία των περιφερειακών φορέων στην περιοχή.

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να επεκταθεί με CAGR 3,2% από το 2020 έως το 2027. Η αυξανόμενη αυτοματοποίηση σε ολόκληρη την περιοχή οδηγεί τη ζήτηση για ηλεκτρονικά μηχανήματα ζύγισης. Οι ΗΠΑ κατέχουν σημαντικό μερίδιο στην περιοχή λόγω του τεράστιου φαρμακευτικού κλάδου, του ισχυρού καναλιού λιανικής και της αυξανόμενης ζήτησης από τα νοικοκυριά προκειμένου να παρακολουθούν την υγεία. Αυτός ο προαναφερθείς παράγοντας λειτουργεί ως σημαντικός παράγοντας για την αγορά στην περιοχή.

Οι κυριότεροι βασικοί παίκτες είναι: A&D Company, Ltd. Mettler-Toledo International, Inc. Doran Scales, Inc. Essae-Teraoka Pvt. ΕΠΕ .; Fairbanks Scales Inc .; Kern & Sohn GmbH; BONSO Electronics International Inc .; Shimadzu Corporation; Όμιλος Sartorius; Avery Weigh-Tronix, LLC.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100473/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *