Έκθεση αγοράς ασφαλιστικών κινητών τηλεφώνων: Τάσεις, προβλέψεις και ανταγωνιστική ανάλυση έως το 2028

Η αγορά κινητών τηλεφώνων εκτιμάται επί του παρόντος σε 23,18 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 53,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με αύξηση στο CAGR 12,7% έως το 2027

Ο αυξανόμενος αριθμός χρηστών smartphone και τα αυξανόμενα περιστατικά τυχαίας ζημίας, κλοπές τηλεφώνου, αστοχία εσωτερικών εξαρτημάτων, δυσλειτουργία συσκευών, μεταξύ άλλων, είναι μεταξύ των βασικών παραγόντων που οδηγούν την παγκόσμια αγορά ασφάλισης κινητών τηλεφώνων. Η ασφάλιση κινητού τηλεφώνου είναι η κάλυψη που λαμβάνουν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων για την προστασία των κινητών τηλεφώνων τους από αυτές τις ζημιές και απώλειες.

Υπάρχουν πολλά τμήματα της αγοράς κινητής ασφάλισης, όπως με βάση τον τύπο τηλεφώνου, π.χ. νέο τηλέφωνο, ανακαινισμένο τηλέφωνο. Με βάση την προστασία, η αγορά ταξινομείται σε φυσικές βλάβες, ηλεκτρονικές βλάβες, προστασία κλοπής και προστασία από ιούς και άλλα. Το υψηλότερο μέγεθος αγοράς αφορά νέα τηλέφωνα και πολιτικές που σχετίζονται με φυσικές ζημίες λόγω του τεράστιου κόστους της. Με βάση τον τελικό χρήστη, η αγορά κατηγοριοποιείται σε προσωπικό και εταιρικό, με αύξηση του προσωπικού τομέα. Στην περιοχή, η αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100348/

Υπάρχουν πολλές πρόσφατες εξελίξεις στην αγορά ασφάλισης κινητών τηλεφώνων. Το 2018, η Trov Inc. ξεκίνησε την εκ νέου σχεδίαση ασφαλιστηρίου συμβολαίου κατ ‘απαίτηση στις ΗΠΑ και η TIM Brasil ξεκίνησε ετήσιο πρόγραμμα ανταλλαγής κινητών τηλεφώνων. Άλλες εξελίξεις την ίδια χρονιά ήταν από την Polkomotel, η οποία ξεκίνησε την εμφάνιση ασφαλειών για τους premium πελάτες της. Και τον Οκτώβριο του 2018, η Flipkart, ένας κορυφαίος λιανοπωλητής στην Ινδία, ξεκίνησε τη συνεργασία με τον Bajaj Allianz, έναν ασφαλιστικό πάροχο υπηρεσιών που δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην αγορά ασφάλισης κινητής τηλεφωνίας. Μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς περιλαμβάνουν το AmTrust International. Assurant, Inc. Asurion; AT&T Inc .; Brightstar Corp .; Ομάδα εγγύησης GoCare Revolut Ltd .; SquareTrade, Inc.; Taurus Insurance Services Limited; Vodafone Limited και πολλά άλλα.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100348/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *