Έκθεση έρευνας αγοράς πετρελαίου ανά βαθμό, ανά προϊόν, ανά εφαρμογή, ανά περιοχή – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 – Σωρευτικός αντίκτυπος του COVID-19

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου βάσης εκτιμήθηκε σε 28,70 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 39,90 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ αυξάνοντας με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 3,6% από το 2020 έως το 2027.

Το βασικό έλαιο είναι το εξευγενισμένο ορυκτό πετρέλαιο ή συνθετικό υλικό που παράγεται από διυλιστήριο με σημείο βρασμού μεταξύ 550 και 1050 F, που αποτελείται από υδρογονάνθρακες με 18 έως 40 άτομα άνθρακα. Αυτό το έλαιο μπορεί να είναι είτε ναφθενικό είτε παραφινικό στη φύση ανάλογα με τη χημική δομή των μορίων.

Η αυξανόμενη ζήτηση για βασικό πετρέλαιο από βιομηχανίες τελικής χρήσης όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και η μεταποίηση στις αναπτυσσόμενες και ανεπτυγμένες οικονομίες είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αναμένεται να οδηγήσει στην αύξηση των εσόδων της παγκόσμιας αγοράς βασικού πετρελαίου κατά την περίοδο των προβλέψεων. Επιπλέον, η αυξανόμενη χρήση λιπαντικών των ομάδων II και III στην αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται να οδηγήσει στην αύξηση των εσόδων της αγοράς-στόχου.

Ωστόσο, το υψηλό κόστος παραγωγής των βασικών ελαίων είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αναμένεται να περιορίσει την αύξηση των εσόδων της αγοράς βασικού πετρελαίου κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100405/

Με βάση τον τύπο προϊόντος, το τμήμα της ομάδας Ι αναμένεται να αντιπροσωπεύει σημαντικό μερίδιο εσόδων στην παγκόσμια αγορά βασικού πετρελαίου. Το βασικό λάδι της Ομάδας Ι είναι το λιγότερο εξευγενισμένο λάδι που χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητα και βιομηχανικές εφαρμογές λόγω της οικονομικής απόδοσης σε σύγκριση με άλλα βασικά λιπαντικά. Ωστόσο, το τμήμα της ομάδας Ι αναμένεται να χάσει το μερίδιο εσόδων του στο μέλλον από την ομάδα II και την ομάδα III λόγω της ικανότητάς τους να βελτιώνουν την απόδοση.

Με βάση την τελική χρήση, το τμήμα πετρελαίου αυτοκινήτων αναμένεται να αντιπροσωπεύει σημαντικό μερίδιο εσόδων στην παγκόσμια αγορά και αναμένεται να διατηρήσει την κυριαρχία του κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με λύση που βελτιώνει τη συνολική απόδοση του οχήματος είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αναμένεται να οδηγήσει στην αύξηση των εσόδων αυτού του τμήματος. Επιπλέον, οι αυστηροί κανονισμοί σχετικά με τις εκπομπές οχημάτων αναμένεται να υποστηρίξουν την αύξηση των εσόδων αυτού του τμήματος.

Η αγορά της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να αντιπροσωπεύει σημαντικό μερίδιο εσόδων στην παγκόσμια αγορά βασικού πετρελαίου και αναμένεται να διατηρήσει την κυριαρχία της κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην περιοχή αναμένεται να οδηγήσει στην αύξηση των εσόδων της αγοράς βασικού πετρελαίου της Ασίας-Ειρηνικού κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Επιπλέον, η ταχεία εκβιομηχάνιση σε χώρες όπως η Ινδία και η Κίνα αναμένεται να στηρίξουν την αύξηση των εσόδων της αγοράς βασικού πετρελαίου στην περιοχή. Η Ασία-Ειρηνικός αντιπροσωπεύει τη σημαντική συνεισφορά μεριδίου εσόδων της παγκόσμιας αγοράς βασικού πετρελαίου, ακολουθούμενη από αγορές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική και τη Λατινική Αμερική αντίστοιχα. Η βασική αγορά πετρελαίου στη Μέση Ανατολή και την Αφρική αναμένεται να αναπτυχθεί με υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης κατά την προβλεπόμενη περίοδο λόγω της αύξησης της παραγωγής αργού πετρελαίου και του αναπτυσσόμενου βιομηχανικού τομέα στην περιοχή.

Η αγορά βασικού πετρελαίου είναι μια εξαιρετικά κατακερματισμένη αγορά, όπου πολλοί παίκτες κατέχουν ασήμαντο μερίδιο για να επηρεάσουν τη δυναμική της αγοράς ξεχωριστά. Μερικοί από τους αξιοσημείωτους παίκτες στην αγορά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις Exxon Mobil Corporation, Royal Dutch Shell plc, China Petrochemical Corporation, Evonik Industries AG και Chevron Corporation.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100405/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *