Connect with us

TECH

7 βήματα για να βελτιώσετε την κυβερνοασφάλεια της επιχείρησής σας

Published

on

Κάποτε θα μπορούσατε να λειτουργήσετε μια μικρή επιχείρηση διαθέτοντας ένα τραπεζικό λογαριασμό, τηλέφωνο, σύνδεση στο διαδίκτυο και κάποια φυσική βάση. Αυτές τις μέρες, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έχει προστεθεί σε αυτόν τον κατάλογο ως μια ανάγκη που σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης πρέπει να εξετάσει.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μικρές επιχειρήσεις όπως τα γραφεία νομικών ή τις λογιστικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες ενός πελάτη.

Σύμφωνα με μια παγκόσμια έρευνα, το 83% των επιχειρήσεων αναφέρουν ότι οι οργανωτικές δυσκολίες θέτουν την εταιρεία τους σε κίνδυνο, ενώ το 74% των επιχειρήσεων πιστεύουν ότι χρειάζονται ένα νέο πλαίσιο για τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση του κινδύνου.

Λόγω της εξαιρετικά τεχνικής και πολύπλοκης φύσης των κυβερνοεπιθέσεων, πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν καταλαβαίνουν τη μεγάλη απειλή και οι περισσότεροι μαθαίνουν με τον σκληρό τρόπο. Πρόσφατα,το CBS ανέφερε μια μεγάλη άνοδο στις απάτες μέσω phishing. Το 2017, 200 οργανώσεις υπήρξαν θύματα απάτης δια του ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing) που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή δεδομένων πολλών εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων.

Επειδή οι προβολείς των ΜΜΕ πέφτουν σε επιθέσεις που δέχονται μεγάλες εταιρείες όπως η Equifax ή η Target, πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων πιστεύουν λανθασμένα ότι μόνο μεγαλύτερες εταιρείες διατρέχουν κίνδυνο παραβίασης της ασφάλειας. Γεγονός είναι ότι η πλειοψηφία των κυβερνοεπιθέσεων θα έχει αρνητικές συνέπειες για τις μικρές επιχειρήσεις εάν δεν εφαρμόσουν ένα αποτελεσματικό σχέδιο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η κυβερνοασφάλεια είναι ένα πολύ αληθινό και πολύ σοβαρό ζήτημα, αλλά όσα περισσότερα γνωρίζετε για αυτό, τόσο καλύτερα μπορείτε να προετοιμαστείτε για μια επίθεση. Αυτά τα επτά βήματα αποτελούν τη βάση για την καθιέρωση ενός προωθημένου και οικονομικά αποδοτικού τρόπου για τις μικρές επιχειρήσεις να προστατεύουν καλύτερα από την πανταχού παρούσα πραγματικότητα μιας κυβερνοεπίθεσης.

  1. Αξιολογήστε τα τρέχοντα εργαλεία ασφαλείας

Τα δεδομένα της εταιρείας σας είναι όσο ασφαλή επιτρέπει η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε. Αντί να αναρωτιέστε πόσο καλά είστε προστατευμένοι, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν ειδικό σύμβουλο που θα εκθέσει τα τρωτά σημεία του συστήματος. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η εταιρεία σας και να καταλάβετε πού μπορείτε να βελτιωθείτε.

  1. Επενδύστε στη στελέχωση

Μπορεί να είναι δύσκολο για μια μικρή επιχείρηση να προσλάβει νέους υπαλλήλους. Αλλά επειδή η απειλή του κυβερνοχώρου είναι τόσο πραγματική και δυνητικά καταστροφική, η πρόσληψη έμπειρου προσωπικού ασφαλείας μπορεί να είναι το πιο σημαντικό βήμα που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε την επιχείρησή σας.

  1. Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις προσωπικές σας φωτογραφίες και μουσική στον ιστό, αλλά τα δεδομένα της επιχείρησής σας και των πελατών σας δημιουργούν μια ολόκληρη σειρά άλλων ανησυχιών. Πολλές υπηρεσίες cloud επιχειρηματικής χρήσης χρησιμοποιούν τεχνολογία κρυπτογράφησης, η οποία μετατρέπει τα δεδομένα σε έναν ανιχνεύσιμο κώδικα ο οποίος μπορεί να ανοιχτεί μόνο με ένα συγκεκριμένο κλειδί καθώς ταξιδεύει μεταξύ ασφαλών προορισμών.

  1. Σκεφτείτε πέρα από τους κωδικούς πρόσβασης

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να θυμηθούν όλους τους κωδικούς τους. Όχι μόνο οι κωδικοί είναι δυσκίνητοι, αλλά οι κακές πρακτικές κωδικού πρόσβασης μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, το 91% των επαγγελματιών ασφαλείας πιστεύουν ότι οι κωδικοί πρόσβασης θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. Πολλοί ειδικοί ασφαλείας συστήνουν την τεχνολογία επαλήθευσης ταυτότητας χρήστη για να κάνουν την προστασία των δεδομένων ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

  1. Χρησιμοποιήστε μια ενοποιημένη πλατφόρμα

Με την εφαρμογή ενός ασφαλούς εργαλείου το οποίο περιλαμβάνει κοινή χρήση αρχείων, αποθήκευση και υπογραφή εγγράφων καθώς και πρόσβαση σε απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας που ενσωματώνει με κοινές εφαρμογές όπως το Microsoft Office 365, οι εργαζόμενοι θα είναι πιο συνεργατικοί και παραγωγικοί. Θα μπορούν επίσης να εργάζονται από οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή, ανά πάσα στιγμή.

  1. Δημιουργήστε και εφαρμόστε μια τυπική πολιτική πληροφορικής

Είτε έχετε μια παραδοσιακή εγκατάσταση γραφείου, υπαλλήλους που εργάζονται εξ αποστάσεως ή μια πολιτική BYOD (με τις δίκες τους συσκευές) η προτεραιότητα για τους υπαλλήλους θα πρέπει να είναι η κατανόηση των κινδύνων ασφάλειας που σχετίζονται με τη χρήση μη εγκεκριμένων εφαρμογών.

  1. Να ενεργείτε προληπτικά

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο περιβάλλον του κυβερνοχώρου και πώς μπορείτε να βελτιώσετε την άμυνα της εταιρείας σας. Για παράδειγμα, αφιερώστε χρόνο για να ανακαλύψετε πώς το συνεχώς διευρυνόμενο Ίντερνετ των πάντων (IoT) μπορεί να ωφελήσει και να προσθέσει νέους κινδύνους ασφαλείας στην εταιρεία σας.

TECH

Ευρωπαϊκή Ένωση: 340 εκατ. Ευρώ το «πακέτο» για τεχνολογία blockchain

Editorial Team

Published

on

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε το παρατηρητήριο – φόρουμ της ΕΕ για την τεχνολογία blockchain με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον ευρωβουλευτή Jakobvon Weizsäcker, αρμόδιο για την πρόσφατη έκθεση σχετικά με τα εικονικά νομίσματα.

Το παρατηρητήριο – φόρουμ για την τεχνολογία blockchain θα προβάλλει τις κυριότερες εξελίξεις αυτής της τεχνολογίας, θα προωθεί ευρωπαϊκούς φορείς και θα ενισχύει την ευρωπαϊκή συνεργασία με διάφορους ενδιαφερομένους που συμμετέχουν σε δραστηριότητες που απαιτούν χρήση της blockchain.

Η τεχνολογία blockchain, η οποία αποθηκεύει δέσμες πληροφοριών κατανεμημένων σε ολόκληρο το δίκτυο, θεωρείται μια επαναστατική καινοτομία, καθώς συνεπάγεται υψηλά επίπεδα ιχνηλασιμότητας και ασφάλειας στις διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές. Η τεχνολογία αυτή αναμένεται να επηρεάσει τις ψηφιακές υπηρεσίες και να μετασχηματίσει τα επιχειρηματικά μοντέλα σε ευρύ φάσμα τομέων, όπως η υγειονομική περίθαλψη, η ασφάλιση, τα χρηματοοικονομικά, η ενέργεια, η εφοδιαστική, η διαχείριση των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας και οι δημόσιες υπηρεσίες.

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπος αρμόδιος για την Ψηφιακή Ενιαία Αγορά κ Άντρους Άνσιπ δήλωσε: «Τεχνολογίες, όπως η blockchain μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των δαπανών, αυξάνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη, την ιχνηλασιμότητα και την ασφάλεια. Έχουν τεράστιες δυνατότητες να κάνουν ασφαλέστερες τις διαδικτυακές κοινωνικές επαφές και οικονομικές συναλλαγές, παρέχοντας προστασία έναντι ενδεχόμενων επιθέσεων και εξαλείφοντας την ανάγκη για μεσάζοντες. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τη σημαντική «δεξαμενή ταλέντων» της Ευρώπης και τις εξαιρετικές νεοφυείς επιχειρήσεις για να εξελιχτούμε σε μια ηγετική περιοχή παγκοσμίως, που θα αναπτύξει την τεχνολογία blockchain και θα επενδύσει στην εφαρμογή της.»

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χρηματοδοτεί, από το 2013, σχέδια που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain μέσω των ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ορίζοντας 2020. Μέχρι το 2020, θα διαθέσει έως και 340 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση σχεδίων που κάνουν χρήση της τεχνολογίας blockchain. Ενθάρρυνση των κυβερνήσεων, της ευρωπαϊκής βιομηχανίας και των πολιτών να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η blockchain

Οι ευρωπαϊκοί φορείς καινοτομίας και οι επιχειρηματίες προσφέρουν ήδη λύσεις βασισμένες στην τεχνολογία blockchain. Σημαντικοί παράγοντες παραδοσιακών τομέων, όπως τράπεζες, ασφαλιστικοί φορείς, χρηματιστήρια, υπηρεσίες εφοδιαστικής ή εταιρείες συμμετέχουν σε πιλοτικά σχέδια. Πολλά κράτη μέλη έχουν ανακοινώσει την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς επιδιώκουν να αυξήσουν τη χρήση της τεχνολογίας blockchain.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί να βασιστεί στις υφιστάμενες πρωτοβουλίες, να διασφαλίσει ότι αυτές μπορούν να εφαρμόζονται σε διασυνοριακό επίπεδο, να εδραιώσει την εμπειρογνωσία και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που δημιουργούν οι νέες δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain (όπως αποδιαμεσολάβηση, εμπιστοσύνη, ασφάλεια και ιχνηλασιμότητα ήδη από τον σχεδιασμό).

Το παρατηρητήριο – φόρουμ της ΕΕ για την τεχνολογία blockchain θα βοηθήσει ουσιαστικά την Ευρώπη να αξιοποιήσει τις νέες δυνατότητες που προσφέρει αυτή η τεχνολογία, να συγκεντρώσει εμπειρογνωσία και να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον συγκεκριμένο τομέα. Θα συγκεντρώνει πληροφορίες, θα παρακολουθεί και θα αναλύει τάσεις, θα αντιμετωπίζει προκλήσεις και θα διερευνά το κοινωνικοοικονομικό δυναμικό της blockchain. Επίσης θα διευκολύνει τη διασυνοριακή συνεργασία σχετικά με πρακτικά ζητήματα, φέρνοντας σε επαφή τους καλύτερους εμπειρογνώμονες της Ευρώπης και προωθώντας ένα ανοικτό φόρουμ για ειδικούς στην τεχνολογία blockchain, φορείς καινοτομίας, πολίτες, παράγοντες της βιομηχανίας, δημόσιες, καθώς και ρυθμιστικές και εποπτικές αρχές, προκειμένου να εξετάζουν και να αναπτύσσουν νέες ιδέες με στόχο τη μάθηση, τη συμμετοχή και τη συμβολή με ανοικτό τρόπο.

Η ConsenSys, ένας παγκόσμιος φορέας που έχει πλέον εδραιωθεί στην Ευρώπη, επιλέχθηκε ως εταίρος για την υποστήριξη της προβολής του παρατηρητηρίου στην Ευρώπη. Ως σημαντικό μέλος της κοινότητας blockchain, η ConsenSys θα συνδυάζει ισχυρή δέσμευση υπέρ της ανάπτυξης της τεχνολογίας blockchain, υψηλή τεχνογνωσία και διασυνδέσεις με το παγκόσμιο οικοσύστημα της blockchain, καθώς και μια επιχειρηματική προσέγγιση συνεργασίας με ενδιαφερομένους και εμπειρογνώμονες στην ΕΕ και σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα συνεργάζεται στενά με τις υπηρεσίες της Επιτροπής για τη λειτουργία του παρατηρητηρίου – φόρουμ της ΕΕ, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης στις 29 Ιανουαρίου 2018.

Continue Reading

TECH

HackAIR: Η νέα εφαρμογή που χαρτογραφεί την ποιότητα του αέρα

Editorial Team

Published

on

Από σήμερα, οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην περιοχή τους μέσω της εφαρμογής hackAIR, η οποία διατίθεται εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λογισμικά iOS και Android και συνδέεται με την πλατφόρμα www.hackair.eu.Με το hackAIR ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με δικές του μετρήσεις στα διαθέσιμα δεδομένα που προσφέρονται από επίσημους σταθμούς παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα, για παράδειγμα απλά ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ουρανού στην εφαρμογή!

Έχοντας υπόψη ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι η περιβαλλοντική αιτία πολλών ασθενειών στα αστικά κέντρα, το hackAIR έρχεται να προσφέρει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για τον πιο σημαντικό τύπο ατμοσφαιρικής ρύπανσης, τη σωματιδιακή. Η σωματιδιακή ρύπανση αποτελείται από ένα πολύπλοκο μείγμα πολύ μικρών σωματιδίων στον αέρα, τα οποία είναι εύκολο να καταλήξουν στο ανθρώπινο αναπνευστικό σύστημα προκαλώντας λοιμώξεις.

Περίπου το 90% των Ευρωπαίων που ζει σε πόλεις εκτίθεται σε επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης επικίνδυνα για την υγεία. Ωστόσο, παρόλο που οι αρνητικές επιπτώσεις της σωματιδιακής ρύπανσης είναι ευρέως αναγνωρισμένες, τα επίσημα δεδομένα ποιότητας αέρα παρουσιάζουν κενά και συχνά είναι δύσκολο να ερμηνευτούναπό τους πολίτες.

ΤοhackAIRέχει στόχο να προσφέρει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα αυτά και να τα ενισχύσει με τη βοήθεια των ίδιων των πολιτών.

«Τα τελευταία χρόνια πολλοί Ευρωπαίοι αναρωτιούνται για την ποιότητα του αέρα που αναπνέουν. Το hackAIR δίνει τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και βοηθάει τους πολίτες να συνεισφέρουν με τα δικά τους δεδομένα ώστε να γίνουν αυτές οι απαντήσεις πιο ξεκάθαρες», λέειο κ. Ευάγγελος Κοσμίδης, Φυσικός και Ιδρυτής της DRAXIS Environmental S.A..

Πιο συγκεκριμένα, τo hackAIRείναι μία πλατφόρμα που απεικονίζει σε χάρτη δεδομένα ποιότητας αέρα σε πραγματικό χρόνο για κάθε περιοχή ενδιαφέροντος. Με αυτή την πληροφορία στα χέρια τους, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν περιοχές με καθαρό αέρα στη γειτονιά τους, καθώς επίσης και περιοχές τις οποίες θα πρέπει να αποφύγουν λόγω υψηλών επιπέδων ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να επιλέξουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και να εμπλακούν στο δημόσιο διάλογο για την ατμοσφαιρική ρύπανση σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Με το hackAIR οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν δεδομένα ποιότητας του εξωτερικού αέρα με τους εξής τρόπους:

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ουρανού στην εφαρμογή του hackAIR. Ένας αλγόριθμος εκτιμά χονδρικά τα επίπεδα σωματιδιακής ρύπανσης από την ορατότητα του ουρανού.

Κατασκευάζοντας μια απλή διάταξη που αποτελείται από χαρτόνι αλειμμένο με βαζελίνη. Μετά την έκθεση της διάταξης στον εξωτερικό αέρα, ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία της στην εφαρμογή και να έχει μια ένδειξη της ρύπανσης.

Κατασκευάζοντας και χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιες διατάξεις με μικρο-αισθητήρες. Το hackAIRπροσφέρει στους χρήστες οδηγίες βήμα προς βήμα για να κατασκευάσουν τους δικούς τους αισθητήρες. Οι αισθητήρες αυτοί, παρόλο το χαμηλό τους κόστος, παρέχουν δεδομένα υψηλής ποιότητας.

Υποβάλλοντας τα δεδομένα τους απευθείας στην πλατφόρμα (μέσω του hackAIRAPI).

Τον επόμενο χρόνο η ομάδα του hackAIRθα οργανώσει μία σειρά από συμμετοχικά εργαστήρια σε επιλεγμένες πόλεις του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ελλάδας, και της Νορβηγίας για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και να τους εκπαιδεύσει στην κατασκευή των σχετικών διατάξεων.

«Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ο περιβαλλοντικός παράγοντας για τον οποίο οι Ευρωπαίοι ανησυχούν περισσότερο. Παρόλα αυτά, δε νιώθουν επαρκώς ενήμεροι για το πρόβλημα στη χώρα τους και τις επιπτώσεις στην υγεία τους. Μέσω της εφαρμογής hackAIR, των συμμετοχικών εργαστηρίωνκαι των αισθητήρων, ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουμε τους πολίτες να πάρουν πιο ασφαλείς αποφάσεις για τις καθημερινές τους δραστηριότητες στηριζόμενοι σε καλύτερη πληροφόρηση», λέει ο κ. Arne Fellermann, BUND/ Φίλοι της Γης Γερμανίας.

Continue Reading

TECH

Το 80 % των επιχειρήσεων δεν έχει σχέδιο που θα διασφαλίσει την συμμόρφωση με το GDPR

Editorial Team

Published

on

Πρωτογενή έρευνα σε 210 επιχειρήσεις, για το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) διεξήγαγε o Τομέας Management Consultants της ICAP Group, λίγους μόνο μήνες πριν την έναρξη εφαρμογής του νέου κανονιστικού πλαισίου που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέτει σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018.

Από τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής έρευνας φαίνεται ότι παρότι υπάρχει ένα καλό επίπεδο κατανόησης του κανονισμού στις εταιρείες που συμμετείχαν, το 80% δεν έχουν ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο και σχέδιο που θα διασφαλίσει την συμμόρφωση με τον κανονισμό. Παρά την συνειδητοποίηση ότι απαιτούνται πολλές εργασίες για να συμμορφωθούν, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έρευνα παρουσιάζει σημαντικό ποσοστό αβεβαιότητας όσον αφορά την κατάσταση ετοιμότητας ή τα σχέδια συμμόρφωσης. Ομοίως, σημειώνεται μια γκρίζα εικόνα όσον αφορά τον ρόλο του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) και την αναγκαιότητά του, καθώς και τις υποχρεώσεις κοινοποίησης των παραβιάσεων δεδομένων.

Η ICAP Group, με εμπειρία στη διαχείριση δεδομένων για πάνω από 50 έτη, ως η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency – CRA) από την ESMA και από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων, εφαρμόζει τις απαραίτητες τεχνολογίες, πρότυπα ασφαλείας, διαδικασίες και εκπαίδευση του προσωπικού, διασφαλίζοντας τη διαχείριση των δεδομένων σύμφωνα με τις οδηγίες των εποπτευουσών αρχών.

Σύμφωνα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ICAP, Απόστολο Τσούμπρη, «Η ICAP ως με τεράστια εμπειρία πλέον των 55 ετών, στη διαχείριση πληροφοριών και δεδομένων και σε ένα πλαίσιο εποπτείας από τις εποπτεύουσες αρχές, ερχόμενη σε επαφή με τους πελάτες της διέγνωσε την ανάγκη να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και να μοιραστεί τις βέλτιστες πρακτικές, με τους πελάτες της.  Ως  ο πλέον αξιόπιστος  Σύμβουλος GDPR Υπηρεσιών η ICAP προσφέρει και υλοποιεί ήδη συμβουλευτικά έργα GDPR για αρκετές Ελληνικές εταιρίες. Εφαρμόζει μια δοκιμασμένη μεθοδολογία για κάθε τύπο και μέγεθος εταιρείας στην Ελλάδα και βοηθά με κάθε τρόπο στην ενημέρωση και εκπόνηση Έργων GDPR».

Continue Reading

Latest

ONE PLANET20 hours ago

Νέα στρατηγική για τις ανάγκες της αστικοποίησης του 21ου αιώνα

Οι αστικές περιοχές σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να αναπτύσσονται και οι πόλεις δίνουν όλο και περισσότερο βάρος στην προστασία...

INSIGHTS21 hours ago

Οι 500 πιο αναπτυσσόμενες γαλλικές επιχειρήσεις

Την κατάταξη των 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενων γαλλικών επιχειρήσεων δημοσίευσε η έγκριτη οικονομική εφημερίδα LesEchos, την οποία κατάρτησε σε συνεργασία με...

ARTS & LIVING22 hours ago

Shaolin: The Legend

Πετάνε στον αέρα, εντυπωσιάζουν με τα σπαθιά τους, σπάνε πέτρες στο σώμα ή το κεφάλι τους, ακουμπάνε τα σώματά τους...

NEWSDESK22 hours ago

Χειμερινό Σχολείο «Ατζέντα 2030: Προς μια Βιωσιμότητα για Όλους»

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης (ΕΚεΠΕΚ), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης...

ARTS & LIVING23 hours ago

Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:30 ο πολυχώρος πολιτισμού “Διέλευσις” παρουσιάζει τον υπερβιρτουόζο πιανίστα Παναγιώτη Τροχόπουλο σε μια από...

BUSINESS TODAY1 day ago

Ενδυνάμωση της φωνής του ελληνικού τουρισμού στις Βρυξέλλες

Με στόχο την ενδυνάμωση της φωνής του ελληνικού τουρισμού στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Γιάννης...

ARTS & LIVING1 day ago

«Βιοτεχνία Υαλικών» του Μένη Κουμανταρέα

Η Θεατρική Ομάδα Νεάπολις παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, λόγω επιτυχίας, την παράσταση «Βιοτεχνία Υαλικών» του Μένη Κουμανταρέα, από την Τετάρτη...

ONE PLANET5 days ago

Δικαίωμα στο πόσιμο νερό για όλους τους ευρωπαίους

Ομόφωνα εγκρίθηκε από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων στη Σύνοδο Κορυφής του Γκέτεμποργκ το δικαίωμα για πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες...

Presscode Newsletter

Facebook

Trending

Copyright © 2018 PRESSCODE